ECOKINISI έγραψε:Aπο ότι κατάλαβα απευθυνεσαι σε εμένα καλως δέχομαι αυτο που λές ,όμως δέν το ξυλώνο ,παρά θα λέω τα πράγματα όπως έχουν αυτοι είναι η αλήθεια κάτι άλλα αυτο που εχω παρατηρήσει είναι ,ότι απο την στιγμή που έχει ξεκινήσει το μποικοτάζ έχουν μπει στο φορουμ και απαντάμε πάρα πολυ εγκαταστάτες ,μάλλον τους έχει πειράξει ,όπως όλους μας βέβαια..αλλλους πολυ άλλους λιγο...
Αλλά νομίζω ότι πρέπει να λένε την αλήθεια όπως έχει.......
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζι σου, Αρχικα το μποϊκοτάζ που ξεκινησε στο Facebook το ξεκινησε ενας εγκαταστατης (δες τον admin και δες που δουλεύει). Επισης υπαρχουν και αλλοι εγκαταστατες που ειναι στο μποϊκοτάζ. Δεν διαφωνω οτι εχουν ενοχληθει καποιοι αλλα αυτοι ειναι βασικα οι εγκαταστατες πρατηριούχοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πιεση του κοσμου και το συνεχες κραξιμο. Αλλοι εγκαταστατες λενε να πάτε στον φθηνότερο, δεν ειναι ουτε αυτό κακό αλλα δεν ειναι και η λυση. Το μποικοταζ δεν ξερω αν τελικα δουλεψε αλλα σιγουρα εδωσε σε μερικους να καταλαβουν πως ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο. Τοσο εμεις λοιπον σαν εγκατατσατες που θελουμε ο κοσμος να επιστερεψει στα μαγαζια μας αλλα και εσεις σαν καταναλωτες ενα πραγμα πρεπει να επιδιωξουμε. Φθηνοτερο Υγραεριο για της μετακινησεις μας.[/quote]
Γνωρίζω την σελίδα και τον εγκαταστάτη και μπράβω σε ορισμένους εγκαταστάτες που στηρίζουν και συμετέχουν σε αυτή την κίνηση των καταναλώτων και σε όσους τους έχει πειράξη αυτη η αυξηση του αερίου....