Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Icom JTG απευθειας εκκινηση με LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Icom JTG απευθειας εκκινηση με LPG

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Δευτ 10 Δεκ, 2012 15:09

voudarxos έγραψε:
hlias έγραψε:
nikitas9696 έγραψε:με το lovato που εχω βαλει εγω στο honda μου γινεται να ξεκιναει και αυτο απευθειας με αεριο σε επιγουσα κατασταση; :)

κρατας το κουμπι εναλλαγης πατημενο και μιζαρεις, αυτο γινεται 10 φορες μετα θελει μηδενισμο για αλλες 10.

Και πως γίνεται αυτό?

μου έχει σπάσει τα νεύρα....στους 90 βαθμούς ο κινητήρας και αυτό καίει βενζίνη.

Για τον εγκαταστάτη να μην μιλήσω καλύτερα.

Σύστημα lovato
audi a3 1.6 mod.2000 apf

αν μπορείτε να βοηθήσετε η να προτείνετε κάποιο ΣΟΒΑΡΟ εγκαταστάτη στην Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν πας μέχρι την autostrata gas στην παπαφη που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της lovato στην βόρεια Ελλάδα να σου δουν τα παιδιά εκεί το αυτοκίνητο.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό voudarxos » Δευτ 10 Δεκ, 2012 18:59

ECOKINISI έγραψε:
voudarxos έγραψε:
hlias έγραψε:
nikitas9696 έγραψε:με το lovato που εχω βαλει εγω στο honda μου γινεται να ξεκιναει και αυτο απευθειας με αεριο σε επιγουσα κατασταση; :)

κρατας το κουμπι εναλλαγης πατημενο και μιζαρεις, αυτο γινεται 10 φορες μετα θελει μηδενισμο για αλλες 10.

Και πως γίνεται αυτό?

μου έχει σπάσει τα νεύρα....στους 90 βαθμούς ο κινητήρας και αυτό καίει βενζίνη.

Σύστημα lovato
audi a3 1.6 mod.2000 apf

αν μπορείτε να βοηθήσετε η να προτείνετε κάποιο ΣΟΒΑΡΟ εγκαταστάτη στην Θεσσαλονίκη.

Δεν πας μέχρι την autostrata gas στην παπαφη που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της lovato στην βόρεια Ελλάδα να σου δουν τα παιδιά εκεί το αυτοκίνητο.

Ευχαριστώ,θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Το πως μηδενίζουμε τον εγκέφαλο για εκκίνηση άμεσης ανάγκης ξέρει κανείς???μην μείνουμε απο αντλία βενζίνης και τρέχουμε!!!!
voudarxos

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό voudarxos » Τρί 11 Δεκ, 2012 09:48

Δεν γνωρίζει κανείς πως μηδενίζει ο εγκέφαλος σε lovato?
voudarxos

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 11 Δεκ, 2012 10:26

voudarxos έγραψε:Δεν γνωρίζει κανείς πως μηδενίζει ο εγκέφαλος σε lovato?

χρειαζεται καλωδιο και προγραμμα
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό voudarxos » Δευτ 17 Δεκ, 2012 11:26

ECOKINISI έγραψε:
voudarxos έγραψε:
hlias έγραψε:

Και πως γίνεται αυτό?

Σύστημα lovato
audi a3 1.6 mod.2000 apf

αν μπορείτε να βοηθήσετε η να προτείνετε κάποιο ΣΟΒΑΡΟ εγκαταστάτη στην Θεσσαλονίκh.

τελικά το πρόβλημαα ήταν στον αισθητήρα θερμοκρασίας πανω στον πνεύμονα.

Αλλάχθηκε και τώρα γυρίζει στο αέριο πιο γρήγορα απ'ότι γύριζε το καλοκαίρι.
voudarxos

Δημοσίευσηαπό fotisly » Δευτ 17 Δεκ, 2012 17:03

Icom JTG απευθειας εκκινηση με LPG :roll:
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 29 Μάιος, 2013 09:45

Καλημερα παιδες. Εχω εντοπισει κατι που δεν μπορω να εξηγησω λογικα στην εκτακτη εκκινηση του icom, αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.
Πρωτη φορα που πραγματικα χρειάστηκα την εκτακτη εκκινηση στο icom, ηταν οταν εμεινα απο αντλια βενζινης στο χωριο μου. Λεω ''δεν πειραζει'', θα βαλω μπρος με υγραεριο κατευθειαν για να παω στο συνεργειο. Τοτε ειναι που παρατηρησα οτι δεν εκκινουσε με υγραεριο μα οτι και να εκανα, ενω πριν εννοειται οτι επαιρνε μπρος ειτε με κρυα μηχανη ειτε με ζεστη ΑΜΕΣΩΣ.... Φυσικα, περα απο το οτι τα ειχα παρει ασχημα, δεν μπορουσα να εξηγησω λογικα γιατι να μην εκκινει κατευθειαν με υγραεριο απο την ωρα που το ι.χ. δεν ειχε καμια αλλη μηχανικη-ηλεκτρικη βλαβη που να επηρεάζει ΠΕΡΑΝ της ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ του κινητηρα :eh: :eh: :eh: !!!
Το δευτερο περιστατικο που βεβαιωσε τις ανησυχιες μου οτι για την εκτακτη εκκινηση του υγραεριου στο icom χρειαζοταν ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ :-o 8-} ηταν οταν πριν λιγες μερες υπηρξε ξανα προβλημα στην τροφοδοσια του κινητηρα με βενζινη(δεν ειχε αρκετη πιεση η τροφοδοσια), λογο ενος σχισμένου σωληνα (επιστροφης)κοντα στην αντλια βενζινης. Με λιγα λογια ενω δεν εκκινουσε ο κινητηρας με βενζινη, ΔΕΝ εκκινουσε ουτε το υγραεριο με την εκτακτη εκκινηση ΠΑΛΙ.... Τελος, αλλαζοντας το σωληνακι(και επανορθώνοντας την τροφοδοσια βενζινης) η εκτακτη εκκινηση υγραεριου επανηλθε :wtf: :ymparty:

Ρωτωντας εγκαταστατες του ανωτερω συστηματος...με κοιτουσαν καπως ετσι :wtf: :shifty: και εισεπραττα την απορια τους...
Κατεληξα λοιπον στο συμπερασμα οτι χρειαζεται να υπαρχει εστω και λιγο πιεση στο κυκλωμα τροφοδοσιας της βενζινης, και μια μικρη ποσοτητα αυτης(βενζινης), για να επιτυχει η εκτακτη εκκινηση με υγραεριο !!!

Οποιος χριστιανος ξερει τι σκ..α μπορει να συμβαινει ή μπορει να το εξηγησει λογικα, θα μου εκανε χαρη.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τετ 29 Μάιος, 2013 11:23

apo pou pernei revma h antleia tou ICOM? Apo to idio rele pou pernei kai h venzinhs?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 29 Μάιος, 2013 14:37

rogerius έγραψε:apo pou pernei revma h antleia tou ICOM? Apo to idio rele pou pernei kai h venzinhs?

Η αντλια του icom εχει δικη του γραμμη ρευματος. Στην πρωτη περιπτωση που κάηκε η αντλια και μενα τετοιες σκεψεις μου μπηκαν(πριν δω οτι εχει ξεχωριστη γραμμη) αλλα στη δευτερη περιστωση που δεν ειχε χαλασει η αντλια αλλα η γραμμη τροφοδοσιας βενζινης (δεν ειχε ουσιαστικα καθολου πιεση) με αφησε με ερωτηματα... :-\
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τετ 29 Μάιος, 2013 15:05

avth h "dikh tou grammh ravmatos" apo pou pernei revma?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες