Καλημερα παιδες. Εχω εντοπισει κατι που δεν μπορω να εξηγησω λογικα στην εκτακτη εκκινηση του icom, αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.
Πρωτη φορα που πραγματικα χρειάστηκα την εκτακτη εκκινηση στο icom, ηταν
οταν εμεινα απο αντλια βενζινης στο χωριο μου. Λεω ''δεν πειραζει'', θα βαλω μπρος με υγραεριο κατευθειαν για να παω στο συνεργειο. Τοτε ειναι που παρατηρησα οτι δεν εκκινουσε με υγραεριο μα οτι και να εκανα, ενω πριν εννοειται οτι επαιρνε μπρος ειτε με κρυα μηχανη ειτε με ζεστη ΑΜΕΣΩΣ.... Φυσικα, περα απο το οτι τα ειχα παρει ασχημα, δεν μπορουσα να εξηγησω λογικα γιατι να μην εκκινει κατευθειαν με υγραεριο απο την ωρα που το ι.χ. δεν ειχε καμια αλλη μηχανικη-ηλεκτρικη βλαβη που να επηρεάζει ΠΕΡΑΝ της ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ του κινητηρα

!!!
Το δευτερο περιστατικο που βεβαιωσε τις ανησυχιες μου οτι για την εκτακτη εκκινηση του υγραεριου στο icom χρειαζοταν
ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ

ηταν οταν πριν λιγες μερες υπηρξε ξανα προβλημα στην τροφοδοσια του κινητηρα με βενζινη(
δεν ειχε αρκετη πιεση η τροφοδοσια), λογο ενος σχισμένου σωληνα (επιστροφης)κοντα στην αντλια βενζινης. Με λιγα λογια ενω δεν εκκινουσε ο κινητηρας με βενζινη, ΔΕΝ εκκινουσε ουτε το υγραεριο με την εκτακτη εκκινηση ΠΑΛΙ.... Τελος, αλλαζοντας το σωληνακι(και επανορθώνοντας την τροφοδοσια βενζινης) η εκτακτη εκκινηση υγραεριου επανηλθε
Ρωτωντας εγκαταστατες του ανωτερω συστηματος...με κοιτουσαν καπως ετσι

και εισεπραττα την απορια τους...
Κατεληξα λοιπον στο συμπερασμα οτι χρειαζεται να υπαρχει εστω και λιγο πιεση στο κυκλωμα τροφοδοσιας της βενζινης, και μια μικρη ποσοτητα αυτης(βενζινης), για να επιτυχει η εκτακτη εκκινηση με υγραεριο !!!
Οποιος χριστιανος ξερει τι σκ..α μπορει να συμβαινει ή μπορει να το εξηγησει λογικα, θα μου εκανε χαρη.