Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταστροφή και του εγκεφάλου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Απ: Καταστροφή και του εγκεφάλου

Δημοσίευσηαπό p141 » Τετ 09 Ιαν, 2013 22:36

maevius έγραψε:Μια απορια μονο εχω. Πηγες σε εμπειρο εγκαταστατη με nissan και δεν σου ανεφερε οτι εχουν θεμα;;;;;;;

"Τα λάδια σου θα βγαίνουν πεντακάθαρα. Μονοξείδιο ελάχιστο" Αυτά μου είπε αρχικά και ποτέ για την ευαισθησία που ίσως να έχουν ειδικά τα Τ-31
p141

Δημοσιευσεις: 18

Re: Καταστροφή και του εγκεφάλου

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 09 Ιαν, 2013 23:01

p141 έγραψε:
hlias[quote] έγραψε:Την ανευθυνότητα ορισμένων συνεργείων

σε ολους τους επαγγελματικους χωρους υπαρχει αυτο.

Τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις, με το σκεπτικό "αφού κερδίζεις από το καύσιμο, ας κοστολογήσουμε κάτι παραπάνω"

με καλη ερευνα αγορας (οπως και εκανες) υπαρχη λυση.

Συμβιβάζεσαι, αρκείσαι ή ικανοποιείσαι με αυτή την πραγματικότητα;;;;;;

οτι και να κανω ειναι η πραγματικοτητα.

χωρις να θελω να σε θιξω, εχεις ενα ευαισθητο κινητηρα και οταν σου ειπαν για αλλαγη εδρων στις βαλβιδες (υστερα απο δυο ζημιες σε αυτες) δεν τις αλλαξες, γιατι ειχες αμφιβολια για τις ικανοτητες του μηχανουργειου. σε περιπτωση τριτης ιδιας βλαβης (δεν το ευχομαι) ποιος θα φταιει?

Χωρίς να θέλω να κάνω τον ειδικό διαφέρουν οι απόψεις μεταξύ εγκαταστατών. Το συνεργείο που επισκεύασε και επανατοθέτησε το σύστημα δεν ανέλαβε κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόσθετο που πρότεινε τη δεύτερη φορά ήταν αφαίρεση προκαταλύτη. Λεπτομέρειες στη σχετική δημοσίευσή μου.
Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητίσω γιατί εξουσιοδοτημένα Nissan εγκαθιστούν;

απανηση στην πρωτη παραγραφο.

Αν όμως αναλογιστούμε πόσοι εγκαταστάτες υπήρχαν το 2009-2010 (πανελλαδικά) τότε συζητάμε για τις "λάθος επιλογές" που ειρωνικά θέτεις.
ηταν κλειστο επαγγελμα. δεν νομιζω να το θελετε αυτο.
΄
Αυτό κατάλαβες;

η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι διφορουμενη, λογο του οτι δεν γνωριζω την χρονολογια μετατροπης, παντως θα χαρω αν καταλαβα λαθος.

λογο κακου κρατους, πιο πολλα θα εχεις χαλασει, παρα αυτα που θα παρεις.

Δεν πειράζει είναι καλοί οι πολίτες!
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό p141 » Πέμ 10 Ιαν, 2013 00:01

savvas31 έγραψε:Καλησπέρα παρακολουθώ εδώ και μέρες το θέμα και ήθελα να ρωτήσω τον p141 κάποια πραγματάκια αφού είμαι και εγώ κάτοχος Nissan xtrail 2.5 lt 2005 :
1)Μήπως η κακή αρχική εγκατάσταση έκανε τελικά την ζημιά να εμφανιστεί τόσο γρήγορα και σε τόσο μεγάλο βαθμό;
2) Ο έλεγχος των βαλβίδων γινόταν κάθε πόσα χιλιόμετρα και αν γινόταν σε γνώστη....
3)έκανες έλεγχο διακένων βαλβίδων πριν την εγκατάσταση;
3)άλλαξες ποτέ καπελότα ενδιάμεσα και αν ναι πόσες φορές μέχρι να γίνει το κακό;

Με ενδιαφέρει η προσωπική σου άποψη καθώς είμαι έτοιμος να κάνω εγκατάσταση.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα αν διαβάσεις τις αρχικές δημοσιεύσεις μου θα καταλάβεις για τα αίτια των βλαβών - πιθανόν η δεύτερη συνέπεια της πρώτης.
Πρόταση της zavolli έλεγχος βαλβίβων κάθε 30000 χλμ. Έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο που δε χαρακτηρίζω "κυρίαρχο του παιχνιδιού" αν αυτό εννοείς γνώστη. Αυτό για το Τ-31 δε γνωρίζω την εμπειρία για το Τ-30 (πολύ καλός στο Ν-16 που είχα πριν). Δε χρειάστηκε αλλαγή στα καπελότα. Σίγουρα;;;;;;;;
Αν αλλάζουμε καπελότα κάθε 10000χλμ τι εξοικονόμηση έχουμε από το καύσιμο;
Σε προηγούμενη δημοσίευση αναφέρω για τον προκαταλύτη και σε άλλη για διερεύνηση για συνεργείο (εξουσιοδοτημένο ή όχι) που πραγματικά εγγυάται - αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
p141

Δημοσίευσηαπό p141 » Πέμ 10 Ιαν, 2013 00:12

maevius έγραψε:Μια απορια μονο εχω. Πηγες σε εμπειρο εγκαταστατη με nissan και δεν σου ανεφερε οτι εχουν θεμα;;;;;;;

"Τα λάδια σου θα βγαίνουν πεντακάθαρα. Μονοξείδιο ελάχιστο" Αυτά μου είπε αρχικά και ποτέ για την ευαισθησία που ίσως να έχουν ειδικά τα Τ-31.
Υ.Γ. OBD σου εγκατέστησαν από την αρχή στο zavolli;
p141

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 10 Ιαν, 2013 12:15

Ναι και προφανως προλαβαινει τυχον κωδικους και τους διορθωνει πριν τους εμφανισει σαν βλαβες ο εγκεφαλος του αυτοκινητου.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dennis » Τετ 13 Φεβ, 2013 20:38

το OBD το μαρανε

Σε αυτα εμεις βγαζουμε τον προκαταλυτη και βαζουμε μεταλικο καταλυτη.

H EGR κανει επιστροφη καυσαεριων στην εισαγωγη και μαζι τα ρινισματα απο τον κεραμικο καταλυτη

500 λαδιερες βαλτε δεν κανουν τιποτα
dennis
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 51

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες