savvas31 έγραψε:Καλησπέρα παρακολουθώ εδώ και μέρες το θέμα και ήθελα να ρωτήσω τον p141 κάποια πραγματάκια αφού είμαι και εγώ κάτοχος Nissan xtrail 2.5 lt 2005 :
1)Μήπως η κακή αρχική εγκατάσταση έκανε τελικά την ζημιά να εμφανιστεί τόσο γρήγορα και σε τόσο μεγάλο βαθμό;
2) Ο έλεγχος των βαλβίδων γινόταν κάθε πόσα χιλιόμετρα και αν γινόταν σε γνώστη....
3)έκανες έλεγχο διακένων βαλβίδων πριν την εγκατάσταση;
3)άλλαξες ποτέ καπελότα ενδιάμεσα και αν ναι πόσες φορές μέχρι να γίνει το κακό;
Με ενδιαφέρει η προσωπική σου άποψη καθώς είμαι έτοιμος να κάνω εγκατάσταση.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα αν διαβάσεις τις αρχικές δημοσιεύσεις μου θα καταλάβεις για τα αίτια των βλαβών - πιθανόν η δεύτερη συνέπεια της πρώτης.
Πρόταση της zavolli έλεγχος βαλβίβων κάθε 30000 χλμ. Έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο που δε χαρακτηρίζω "κυρίαρχο του παιχνιδιού" αν αυτό εννοείς γνώστη. Αυτό για το Τ-31 δε γνωρίζω την εμπειρία για το Τ-30 (πολύ καλός στο Ν-16 που είχα πριν). Δε χρειάστηκε αλλαγή στα καπελότα. Σίγουρα;;;;;;;;
Αν αλλάζουμε καπελότα κάθε 10000χλμ τι εξοικονόμηση έχουμε από το καύσιμο;
Σε προηγούμενη δημοσίευση αναφέρω για τον προκαταλύτη και σε άλλη για διερεύνηση για συνεργείο (εξουσιοδοτημένο ή όχι) που πραγματικά εγγυάται - αν υπάρχει κάτι τέτοιο.