Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αλλαγη απο υγραεριο σε βενζινα στο πατημα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αλλαγη απο υγραεριο σε βενζινα στο πατημα

Δημοσίευσηαπό vagel2009 » Δευτ 21 Ιαν, 2013 21:40

Καλησπερα σε ολους Ειμαι νεο μελος και εχω ενα Octavia ΑΒΤ 193 hp Εβαλα υγραεριο εδω και 5 μηνες Το πρωτο τριμηνο πηγαιναν ολα καλα Κανενα προβλημα Τον τελευταιο καιρο οταν παταω αποτομα το γκαζι για να κανω προσπεραση ας πουμε γυριζει μονο του σε βενζινα Το βαζω και ξανα τα ιδια Το κανει συνεχεια οταν το αμαξι κανει over boost πεφτει η πιεση στον πνευμονα απο το 1,3 σε 0,6 Βγαλαμε την πολυβαλβιδα με τον μαστορα αλλαξαμε το map και καταληξαμε στον πνευμονα Βαλαμε εναν αλλο ιδιο απο αλλο αμαξι και παλι τα ιδια Καταληξαμε να τον ανοιξουμε μεχρι που του βγαλαμε τα ματια Τωρα εχουμε παραγγειλει αλλον( Magic ειναι ο πνευμονας για παροχη μεχρι 350 ιππους) ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανεις τι μπορει να συμβαινει γιατι ετοιμος ειμαι να τα ξηλωσω ΟΛΑ Σας ευχαριστω εκ των προτερων :thumbup:
vagel2009

Δημοσιευσεις: 4

Re: Απ: Αλλαγη απο υγραεριο σε βενζινα στο πατημα

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Δευτ 21 Ιαν, 2013 22:15

Μα και εσύ σε αμάξι τούρμπο 200 αλόγα πήγες κ έβαλες σύστημά με πνεύμονά? Ήμαρτον που λέει κ ο Γεωργίου... Ξήλωσε το κ βάλε σύστημά 5ης γενιάς υγρού ψεκασμού που συστήνεται για αυτοκίνητα με πολλών ίππων...

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Re: Αλλαγη απο υγραεριο σε βενζινα στο πατημα

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Δευτ 21 Ιαν, 2013 22:20

vagel2009 έγραψε:Καλησπερα σε ολους Ειμαι νεο μελος και εχω ενα Octavia ΑΒΤ 193 hp Εβαλα υγραεριο εδω και 5 μηνες Το πρωτο τριμηνο πηγαιναν ολα καλα Κανενα προβλημα Τον τελευταιο καιρο οταν παταω αποτομα το γκαζι για να κανω προσπεραση ας πουμε γυριζει μονο του σε βενζινα Το βαζω και ξανα τα ιδια Το κανει συνεχεια οταν το αμαξι κανει over boost πεφτει η πιεση στον πνευμονα απο το 1,3 σε 0,6 Βγαλαμε την πολυβαλβιδα με τον μαστορα αλλαξαμε το map και καταληξαμε στον πνευμονα Βαλαμε εναν αλλο ιδιο απο αλλο αμαξι και παλι τα ιδια Καταληξαμε να τον ανοιξουμε μεχρι που του βγαλαμε τα ματια Τωρα εχουμε παραγγειλει αλλον( Magic ειναι ο πνευμονας για παροχη μεχρι 350 ιππους) ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανεις τι μπορει να συμβαινει γιατι ετοιμος ειμαι να τα ξηλωσω ΟΛΑ Σας ευχαριστω εκ των προτερων :thumbup:

Καλησπερα και σε σενα!
Το θεμα εχει αναλυθει παλιοτερα στο forum,με την αλλαγη του μειωτηρα με μεγαλυτερο και μια μικρη επεμβαση που θα κανει ο εγκαταστατης σου στο λογισμικο του υγραεριου,το προβλημα σου θα λυθει.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό vagel2009 » Δευτ 21 Ιαν, 2013 22:39

Αν ειχα 2500 euro θα αλλαζα αυτοκινητο Τελος παντων Ο μειωτης ειναι πισω στην πολυβαλβιδα;;Οταν λεμε επεμβαση στο προγραμα τι εννοουμε;;Φωτιστε με γιατι το θεμα δεν το εχω καθολου
vagel2009

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 22 Ιαν, 2013 01:57

vagel2009 έγραψε:Αν ειχα 2500 euro θα αλλαζα αυτοκινητο Τελος παντων Ο μειωτης ειναι πισω στην πολυβαλβιδα;;Οταν λεμε επεμβαση στο προγραμα τι εννοουμε;;Φωτιστε με γιατι το θεμα δεν το εχω καθολου

Μειωτής = υποβιβαστής πίεσης = πνεύμονας το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια.

Με τον συγκεκριμένο πνεύμονα δεν θα έχεις θέμα λογικά. Υπόψιν τα 350 άλογα τα ταϊζει με 2 παροχές υγραερίου.
Επέμβαση στο πρόγραμμα = διορθώση στον χάρτη του υγραερίου να είναι πιο πλούσιος όπου χρειάζεται ή /και εμπλουτισμός με βενζίνη υπό κάποιες συνθήκες.

Ο πνεύμονας που έχεις τώρα για πόσα άλογα είναι;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 22 Ιαν, 2013 03:22

MeddlingMageGR έγραψε:Μα και εσύ σε αμάξι τούρμπο 200 αλόγα πήγες κ έβαλες σύστημά με πνεύμονά? Ήμαρτον που λέει κ ο Γεωργίου... Ξήλωσε το κ βάλε σύστημά 5ης γενιάς υγρού ψεκασμού που συστήνεται για αυτοκίνητα με πολλών ίππων...

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2

Ημαρτον με τα τις απόψεις μη ειδικών !!

Μέχρι 260 hp μπαίνει σε τουρμπο αυτοκίνητο 4 κυλινδρων χωρίς θέμα με ένα πνεύμονα άνετα !!

Τι θέμα ειναι τι υλικά χρησιμοποιήθηκαν στην μετατροπή και με το μεγσλο magic δεν θα δεις φως ...μπερδεύει νερά και υγραεριο, δοκίμασε ένα ZAVOLI zeta s , ( να μην σου πω για prins θα παει ψηλά ) και μπεκ injection ( Hana keihin barracuda ) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !!

Εννοείτε 8άρα ( 8mm ) πολυβαλβιδα γραμμή και ηλεκτροβάνα !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 22 Ιαν, 2013 03:37

vagel2009 έγραψε:Αν ειχα 2500 euro θα αλλαζα αυτοκινητο Τελος παντων Ο μειωτης ειναι πισω στην πολυβαλβιδα;;Οταν λεμε επεμβαση στο προγραμα τι εννοουμε;;Φωτιστε με γιατι το θεμα δεν το εχω καθολου

Μειωτής είναι ο πνεύμονας ,
δεν μας λες τι κιτ έχεις και αν έχει τη λεγόμενη προσθήκη βενζίνης να μπορεί μαζι με το υγραεριο ναι καίει και βενζίνη ....... το έβαλα υγραεριο ειναι γενικό..

Έχουμε πάνω απο 10 ίδια αμάξια με Prins Silver Line χωρίς κανένα φαινόμενο γυρίσματος στη βενζινη, αλλά και χωρίς την προσθήκη βενζίνης αλλά όλα αυτά που γράφω σπο πάνω στάνταρ 8 mm πολυβαλβιδα γραμμή κτλ !!

Σημαντικό ρολο παίζει και το καυσιμο ποσο πίεση έχει τώρα τις κρυες μέρες !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό vagel2009 » Τρί 22 Ιαν, 2013 17:03

To kit αγοραστηκε απο την Autogas Θεσ/νικης Ειναι εγκεφαλος stag premium 300 που διαβαζει βενζινα και διορθωνει το υγραεριο τα μπεκ ειναι magic οπως και ο πνευμονας magic για μεχρι 350 ιππους Η πιεση που εχω στην παρουσα φαση δεν ξεπερναει το 1,4 αλλα οταν γκαζωνει το αμαξι στο προσπερασμα για παραδειγμα η οταν σανιδωνουμε το γκαζι ενω το εχουμε φισωμενο πεφτει στο 0,6-0,7 Δεν γνωριζω αν μπορει να ψεκασει και βενζινα ταυτοχρονα θεωρω πως μπορει Εχω αγανακτησει σε βαθμο να τα ξηλωσω ΟΛΑ οπως γραφω και παραπανω Παρακαλω φωτιστε με μηπως βρω καμμια ακρη Για το θεμα εγκαταστατη μην ανοιξουμε κουβεντα γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους υγραεριο πιασανε στα χερια τους τον τελευταιο ενα χρονο Δεν ειναι δυνατον να παμε ολοι σε παλιες καραβανες μαστορους αναγκαστηκα εμπιστευτικαμε μερικοι απο εμας τους μηχανικους μας Ο ανθρωπος κανει προσπαθεια αλλα βλεπω πως δεν το εχει και οταν πηρα τηλεφωνο στην Autogas για να παω Θεσ/νικη να μου το ρυθμισουν αυτοι η απαντηση που πηρα ειναι Ειστε κυριε μηχανικος;; Θα το ρυθμισει ο μηχανικος σας Ωραια απαντηση και ακομα καλυτερη αντιμετωπιση Επειδη το θεμα υγραεριο ειναι μεγαλο οι γνωμες ειναι πολλες Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
vagel2009

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 22 Ιαν, 2013 19:55

Το κιτ τι μαρκα ειναι;;;;; autogas ειναι ολα........πως τον λενε τον εγκαταστατη;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό vagel2009 » Τρί 22 Ιαν, 2013 21:52

Για τι κιτ γραφω παραπανω Το ονομα του εγκαταστατη δεν εχει σημασια Λυση στο προβλημα ψαχνω Οποιος ξερει λεει μια γνωμη για να βοηθησει να ξεκινησω το ψαξιμο
vagel2009

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 53 επισκέπτες