vagel2009 έγραψε:Καλησπερα σε ολους Ειμαι νεο μελος και εχω ενα Octavia ΑΒΤ 193 hp Εβαλα υγραεριο εδω και 5 μηνες Το πρωτο τριμηνο πηγαιναν ολα καλα Κανενα προβλημα Τον τελευταιο καιρο οταν παταω αποτομα το γκαζι για να κανω προσπεραση ας πουμε γυριζει μονο του σε βενζινα Το βαζω και ξανα τα ιδια Το κανει συνεχεια οταν το αμαξι κανει over boost πεφτει η πιεση στον πνευμονα απο το 1,3 σε 0,6 Βγαλαμε την πολυβαλβιδα με τον μαστορα αλλαξαμε το map και καταληξαμε στον πνευμονα Βαλαμε εναν αλλο ιδιο απο αλλο αμαξι και παλι τα ιδια Καταληξαμε να τον ανοιξουμε μεχρι που του βγαλαμε τα ματια Τωρα εχουμε παραγγειλει αλλον( Magic ειναι ο πνευμονας για παροχη μεχρι 350 ιππους) ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανεις τι μπορει να συμβαινει γιατι ετοιμος ειμαι να τα ξηλωσω ΟΛΑ Σας ευχαριστω εκ των προτερων
vagel2009 έγραψε:Αν ειχα 2500 euro θα αλλαζα αυτοκινητο Τελος παντων Ο μειωτης ειναι πισω στην πολυβαλβιδα;;Οταν λεμε επεμβαση στο προγραμα τι εννοουμε;;Φωτιστε με γιατι το θεμα δεν το εχω καθολου
MeddlingMageGR έγραψε:Μα και εσύ σε αμάξι τούρμπο 200 αλόγα πήγες κ έβαλες σύστημά με πνεύμονά? Ήμαρτον που λέει κ ο Γεωργίου... Ξήλωσε το κ βάλε σύστημά 5ης γενιάς υγρού ψεκασμού που συστήνεται για αυτοκίνητα με πολλών ίππων...
Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
vagel2009 έγραψε:Αν ειχα 2500 euro θα αλλαζα αυτοκινητο Τελος παντων Ο μειωτης ειναι πισω στην πολυβαλβιδα;;Οταν λεμε επεμβαση στο προγραμα τι εννοουμε;;Φωτιστε με γιατι το θεμα δεν το εχω καθολου
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες
|
|
|