Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εδρες βαλβιδων

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Εδρες βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό manolis29 » Τετ 23 Ιαν, 2013 10:21

Καλημερα σας κύριοι,
Κάτοχος λοιπόν ένως Hyundai h1 και μετά απο 15000χλμ (πριν 6 μήνες 2000ευρω ζημιά) απο την γενική επισκευή του μοτέρ, προχθές ανοίχτηκε το καπάκι ξανά, οι έδρες ήταν ψωριασμενες απο το υγραεριο που τις είχε κάνει ένα σώμα με το καπάκι. Το σύστημα που έχει τοποθετηθεί στο αμάξι είναι ενα ιταλικό bedini, όλοι μου είπαν κακή ρύθμιση, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχει στην πατρα άλλος να το δουλεύει να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Ετσι αποφάσισα να πω στο μάστορα να μου πετάξει αυτό και να μου βάλει το went gas που δουλεύει αυτός επίσης + λαδιερα. Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο η τσάμπα η ταλεπορια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
manolis29

Δημοσιευσεις: 9

Re: Εδρες βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 23 Ιαν, 2013 12:21

manolis29 έγραψε:Καλημερα σας κύριοι,
Κάτοχος λοιπόν ένως Hyundai h1 και μετά απο 15000χλμ (πριν 6 μήνες 2000ευρω ζημιά) απο την γενική επισκευή του μοτέρ, προχθές ανοίχτηκε το καπάκι ξανά, οι έδρες ήταν ψωριασμενες απο το υγραεριο που τις είχε κάνει ένα σώμα με το καπάκι. Το σύστημα που έχει τοποθετηθεί στο αμάξι είναι ενα ιταλικό bedini, όλοι μου είπαν κακή ρύθμιση, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχει στην πατρα άλλος να το δουλεύει να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Ετσι αποφάσισα να πω στο μάστορα να μου πετάξει αυτό και να μου βάλει το went gas που δουλεύει αυτός επίσης + λαδιερα. Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο η τσάμπα η ταλεπορια?

Το μοτέρ αυτο είνσι φτιαγμένο και για υγραεριο πρέπει να θέλεις πολυ να το κάψεις όσο αφορά τις επιλογές σου απο τον Άνα στον καιαφα , φτιαξε καλα τις έδρες και τις βαλβίδες , με ενισχυμένες σε καλό καπακά, και βάλε ένα σύστημα με ταυτόχρονο ψεκασμό βενζίνης ( αυθεντικό AEB ) και όχι απομίμηση, στα ίδια χρήματα περίπου αν δε μπορείς να πας σε ολλανδικο όπως το Prins που ειναι κοντα στα 1200 ευρω, όλα με με injection μπεκ απαραίτητα. Λαδιερα μόνο αν δεν έχεις παράλληλο ψεκασμό.
Αν θέλεις πήγαινε στη ναυπακτο εχει συνεργείο Prins στο πρατήριο υγραεριου μέσα.
Αν ειναι πριν το 2004 βάλε εμουλατορ για τον κυκλο μπεκ ώστε να μην εχει τσεκ στο υγραεριο αλλιώς βάλε αντιστάσεις στα καλώδια που πανε στα μπεκ.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 23 Ιαν, 2013 18:36

Το ρητο που λεει το φτηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια το ξερεις?εβαλες ενα συστημα αγνωστου ποιοτητας το οποιο 3πλο πληρωσες σε ζημιες.
Γνωμη μου αν το μοτερ ειναι γενικα σε καλη κατασταση φτιαξε βαλβιδες-εδρες και πετα το συστημα που φορας τωρα και βαλε ενα αξιοπιστο επωνυμο.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό manolis29 » Τετ 23 Ιαν, 2013 21:11

chrisd έγραψε:Το ρητο που λεει το φτηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια το ξερεις?εβαλες ενα συστημα αγνωστου ποιοτητας το οποιο 3πλο πληρωσες σε ζημιες.
Γνωμη μου αν το μοτερ ειναι γενικα σε καλη κατασταση φτιαξε βαλβιδες-εδρες και πετα το συστημα που φορας τωρα και βαλε ενα αξιοπιστο επωνυμο.

Για αυτό τον λόγο ρωτάω αν το went gas θεωρείται αξιόπιστο η όχι, αν και πιστεύω ρόλο παίζει και η ρύθμιση.
manolis29

Re: Απ: Εδρες βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Τετ 23 Ιαν, 2013 23:04

chrisd έγραψε:Το ρητο που λεει το φτηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια το ξερεις?

Υπάρχει κ ένα άλλο ρητό που λέει, "δεν είμαι τόσο πλούσιος για να αγοράσω κάτι τόσο φτηνό". Που σημαίνει ότι το φτηνό το πληρώνεις κ το ξανάπληρώνεις κ το ξανάπληρώνεις...

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Δημοσίευσηαπό manolis29 » Πέμ 24 Ιαν, 2013 00:02

Τελικά?
manolis29

Δημοσίευσηαπό manolis29 » Πέμ 24 Ιαν, 2013 00:11

Qgas έγραψε:Το μοτέρ αυτο είνσι φτιαγμένο και για υγραεριο πρέπει να θέλεις πολυ να το κάψεις όσο αφορά τις επιλογές σου απο τον Άνα στον καιαφα , φτιαξε καλα τις έδρες και τις βαλβίδες , με ενισχυμένες σε καλό καπακά, και βάλε ένα σύστημα με ταυτόχρονο ψεκασμό βενζίνης ( αυθεντικό AEB ) και όχι απομίμηση, στα ίδια χρήματα περίπου αν δε μπορείς να πας σε ολλανδικο όπως το Prins που ειναι κοντα στα 1200 ευρω, όλα με με injection μπεκ απαραίτητα. Λαδιερα μόνο αν δεν έχεις παράλληλο ψεκασμό.
Αν θέλεις πήγαινε στη ναυπακτο εχει συνεργείο Prins στο πρατήριο υγραεριου μέσα.
Αν ειναι πριν το 2004 βάλε εμουλατορ για τον κυκλο μπεκ ώστε να μην εχει τσεκ στο υγραεριο αλλιώς βάλε αντιστάσεις στα καλώδια που πανε στα μπεκ.

Το θέμα είναι ότι αν το wentgas είναι καλητερο απο το bedini γιατί δεν έχω άλλη επιλογή.
manolis29

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 24 Ιαν, 2013 10:46

Είναι ακριβώς ίδιας ποιότητας και κατασκευης τι εννοείς δεν έχεις άλλη επιλογή ; Έχεις εκατοντάδες !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 24 Ιαν, 2013 12:49

manolis29 έγραψε:Καλημερα σας κύριοι,

Το αυτοκίνητο σου δηλαδή έτσι απλά παθαίνει φθορά τις έδρες κάθε 15.000 χλμ? Δεν ανάβει λαμπάκι κινητήρα, δεν κάνει κομπιάσματα? Είναι πολύ γρήγορη η φθορά ακόμη και με bedini, εκτός αν το αυτοκίνητο δε ρυθμίστηκε ποτέ σωστά. :?: :?:
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 24 Ιαν, 2013 17:03

Εχουμε δει σε καποια απο αυτά να αφαιρούν το λαμπακι του check κάποιοι επιτήδειοι για το θεμα του κυκλου των μπεκ αμεσως οταν γυρνά σε υγραέριο.
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες