manolis29 έγραψε:Καλημερα σας κύριοι,
Κάτοχος λοιπόν ένως Hyundai h1 και μετά απο 15000χλμ (πριν 6 μήνες 2000ευρω ζημιά) απο την γενική επισκευή του μοτέρ, προχθές ανοίχτηκε το καπάκι ξανά, οι έδρες ήταν ψωριασμενες απο το υγραεριο που τις είχε κάνει ένα σώμα με το καπάκι. Το σύστημα που έχει τοποθετηθεί στο αμάξι είναι ενα ιταλικό bedini, όλοι μου είπαν κακή ρύθμιση, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχει στην πατρα άλλος να το δουλεύει να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Ετσι αποφάσισα να πω στο μάστορα να μου πετάξει αυτό και να μου βάλει το went gas που δουλεύει αυτός επίσης + λαδιερα. Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο η τσάμπα η ταλεπορια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το μοτέρ αυτο είνσι φτιαγμένο και για υγραεριο πρέπει να θέλεις πολυ να το κάψεις όσο αφορά τις επιλογές σου απο τον Άνα στον καιαφα , φτιαξε καλα τις έδρες και τις βαλβίδες , με ενισχυμένες σε καλό καπακά, και βάλε ένα σύστημα με ταυτόχρονο ψεκασμό βενζίνης ( αυθεντικό AEB ) και όχι απομίμηση, στα ίδια χρήματα περίπου αν δε μπορείς να πας σε ολλανδικο όπως το Prins που ειναι κοντα στα 1200 ευρω, όλα με με injection μπεκ απαραίτητα. Λαδιερα μόνο αν δεν έχεις παράλληλο ψεκασμό.
Αν θέλεις πήγαινε στη ναυπακτο εχει συνεργείο Prins στο πρατήριο υγραεριου μέσα.
Αν ειναι πριν το 2004 βάλε εμουλατορ για τον κυκλο μπεκ ώστε να μην εχει τσεκ στο υγραεριο αλλιώς βάλε αντιστάσεις στα καλώδια που πανε στα μπεκ.