θελω να εγκαταστησω συστημα υγραεριου και μετα απο λιγη ερευνα κατεληξα καλως η κακως για καποιους στην BRC.
Ολα κομπλε εξουσιοδοτημενοι κανονικα σε ολα οι 2 που κατεληξα απλα θα ηθελα λιγη βοηθεια σε καποια τεχνικα θεματα για να καταληξω.Ο ενας μου ειπε για επαναπρογραμματισμο στις 2500 χλμ ο αλλος δεν ανεφερε κατι πανω στο θεμα απλα ειπε να μην αμελησω την ρυθμιση των βαλβιδων καθε 90000 χλμ γιατι δεν θα μου το συγχωρεσει το υγραεριο ,πραγμα που ο πρωτος δεν μου ειπε.Δηλαδη ο ενας κανει επαναπρογραμματισμο και ο αλλος οχι η αμελησε απλα να μου το πει?
Επισης ο ενας μου ειπε για λιπανση tunap για 10000 χλμ ο αλλος τιποτα.Παλι αναρωτιεμαι αν αμελησε η δεν σκοπευε να μου πει κατι.Η λιπανση ειναι υποχρεωτικη και αν παραληφθει εχει συνεπειες?
Και κατι τελευταιο ο ενας μου ειπε για λιπαντηρα JLM ο αλλος τιποτα για λιπαντηρα.Μπορει να πω και μπουρδα αλλα ειναι προερετικη επιλογη η στανταρ υπαρχει λιπαντηρας και απλα αμελησε? Να θυμισω οτι μιλαμε για το ιδιο συστημα στην ιδια τιμη απλα 2 διαφορετικοι εγκαταστατες(Θεσσαλονικη, BRC).Σορρυ για το μεγαλο κειμενο και ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις.
Υ.Γ. ποσο κοστιζει ενα σερβις 15000 χλμ? ο ενας ειπε 50 ο αλλος 25.