taxtsom έγραψε:Osoi απο εσας τους "νομιμους" εγκαταστατες τρυπατε μεταλλικες εισαγωγες πανω στο αυτοκινητο και παιρνετε και 6-7 κατοσταρικα εργατικα μονο σας αξιζουν "Πολλά συγχαρητηρια"![]()
![]()
Ο δικος μου εγκαταστατης, ο οποιος δεν εχει αδεια χωρου νομιμου υγραεριου αλλα εχει αδεια τεχνιτη αεριων και νομιμο βεβαιως συνεργειο αυτοκινητων , και στα 2 ρενο 16V που μου φτιαξε αφαιρεσε μπροστα μου την αλουμινενια εισαγωγη για να την τρυπησει..... Και πιστεψτε με στα 16V renault η αφαιρεση της μεταλικης εισαγωγης απαιτει πολυ ΧΡΟΝΟ εργασιας.
Και αφηστε τις ΛΑΜΑΚΙΕΣ με τους ανταπτορες στα μπεκ της βενζινης γιατι δεν δουλευουν τις περισσοτερες φορες σωστα στη βενζινη τα συγχρονα μοτερ, ΑΝ σεβεστε τον ευατο σας κοι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ![]()
taxtsom έγραψε:Osoi απο εσας τους "νομιμους" εγκαταστατες τρυπατε μεταλλικες εισαγωγες πανω στο αυτοκινητο και παιρνετε και 6-7 κατοσταρικα εργατικα μονο σας αξιζουν "Πολλά συγχαρητηρια"![]()
![]()
Ο δικος μου εγκαταστατης, ο οποιος δεν εχει αδεια χωρου νομιμου υγραεριου αλλα εχει αδεια τεχνιτη αεριων και νομιμο βεβαιως συνεργειο αυτοκινητων , και στα 2 ρενο 16V που μου φτιαξε αφαιρεσε μπροστα μου την αλουμινενια εισαγωγη για να την τρυπησει..... Και πιστεψτε με στα 16V renault η αφαιρεση της μεταλικης εισαγωγης απαιτει πολυ ΧΡΟΝΟ εργασιας.
Και αφηστε τις ΛΑΜΑΚΙΕΣ με τους ανταπτορες στα μπεκ της βενζινης γιατι δεν δουλευουν τις περισσοτερες φορες σωστα στη βενζινη τα συγχρονα μοτερ, ΑΝ σεβεστε τον ευατο σας κοι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ![]()
Qgas έγραψε:Τρυπημα εισαγωγής δεν γίνετε ποτε πανω στο μοτέρ αφαιρείται καθαρίζεται και τρυπιεται, προσεχτικά στα σημεία που μας δίνουν τα εγχειρίδια τοποθέτησης. Επίσης πρέπει πάντα να αλλάζει η φλαντζα / φλαντζες της εισαγωγής !!
Qgas έγραψε:Οσο αφορά τους ανταπτορες δουλεύουν άψογα στα σύγχρονα μοτέρ αρκεί να ξέρει κάποιος να τους τοποθετήσει σωστα , μονο σε κουρασμένα μπεκ και τρόμπας βενζίνης υπάρχουν μικρό προβληματα.
Οσο αφορά το οτι δεν δουλεύουν οι ανταπτορες οποιος στο ειπε πες του να ερθει μια βόλτα για να δει πως τοποθετούνται και δουλεουν , έχουν πάντα καλύτερο ψεκασμο απο το τρυπημα εισαγωγής αφαιρούνται πολυ εύκολα και δεν τραυματίζουν την εισαγωγη ούτε τραβούν αέρα.
![]()
LPGas έγραψε:Οι αντάπτορες δεν είναι η λύση.
Από τη στιγμή που ο χρόνος ψεκασμού έχει δυνατότητα ρύθμισης σε millisecond, τα 1-2 εκατοστά πιο πάνω αυτά επηρεάζουν θέλοντας και μη το χρόνο ψεκασμού της βενζίνης.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα όπως ανέφερε και ο lancialybra προέρχεται από τη βεντάλια καυσίμου η οποία χαλά εντελώς.
Έχουμε τοποθετήσει αντάπτορες σε Fiat και δουλεύουν άψογα, έχουμε τοποθετήσει σε Peugeot, Saab, Subaru και δημιούργησαν προβλήματα στη λειτουργία με βενζίνη. Στο υγραέριο δούλευαν άψογα όλα, αλλά στη βενζίνη αντιμετώπιζαν κάποια κενά – μπουκώματα.
Από την άλλη οι αντάπτορες στην αγορά είναι Universal (μόνο για κάτι fiat και Peugeot υπάρχει κιτ) . Δεν νομίζω να υπάρχει η εντύπωση ότι η τοποθέτηση τους είναι εργοστασιακή εφαρμογή για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά…
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες
|
|
|