Καλησπέρα σε όλους...χθες μου συνέβει το εξής περίεργο περιστατικό και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Το αυτοκίνητό μου είναι Opel Astra H 2007 και έκανα μετατροπή σε υγραέριο πριν από 1 χρόνο και έχω κάνει 25.000 χιλιόμετρα.
Χθες, καθώς επέστρεφα από μεγάλη διαδρομή και ενώ κινόμουν με υγραέριο, το αυτοκίνητο άρχισε να μου κάνει κομπιάσματα. Θεώρησα ότι αφού είναι και καιρός να κάνω αλλαγή φίλτρου υγραερίου, ίσως είχε μαζέψει σκουπιδάκια.... σε 1 χιλιόμετρο βρήκα βενζινάδικο και είπα να βάλω βενζίνη μιας και ήμουν με λαμπάκι για να έχω σε περίπτωση που βουλώσει το υγραέριο.
Με το που φτάνω στο βενζινάδικο και ανοίγει ο υπάλληλος την τάπα της βενζίνας, άρχισε να βγαίνει καπνός από την τάπα ανεφοδιασμού...κάτι σαν να καιγόταν μέσα στο ντεπόζιτο...
Λέω του υπαλλήλου να μην βάλει και να το πάρω από εκεί και να το πάω σε 2 χιλιόμετρα που ήταν το σπίτι μου, μην πάρουμε καμια φωτιά στο βενζινάδικο...
Λέω, θα το ξεκινήσω με υγραέριο και να φύγω...αλλά σε 500 μέτρα έσβησαν τα πάντα, και οι ενδείξεις του υγραερίου. Σήμερα, που έβγαλε την τρόμπα ο μηχανικός, του μύριζε περίεργα η βενζίνη...την έβαλε σε ενα πλαστικό ποτηράκι και πήρε και κανονική βενζίνη και την έβαλε σε ένα άλλο δίπλα για να κάνει δοκιμές με καθαρή βενζίνη στην τρόμπα...και είδαμε το ποτηράκι με την "βρώμικη" βενζίνη να λιώνει....!!!!!!!!!
Ο μηχανικός μου είπε ότι αυτή η βενζίνη έκαψε την τρόμπα...αφού από σκουπίδια, είχε μεν αλλά δεν δικαιολογούσαν την βλάβη!!!!
Είχα βάλει πριν 15.000 χιλιόμετρα, tunap στην δεξαμενή...και από βενζίνες έβαζα μόνο 5ευρα αφού έτσι κι αλλιώς δεν έκαιγε...
Το έχει ξαναπάθει κανείς; Τι πράγμα είναι αυτό? Βουντού? Μάγια;