hlias έγραψε:darkman74 έγραψε:Αλλο ενα τρικ για να τσιμπάνε 20αρικα και οτι κατσι δύστυχος οπως λεει και ενα παιδι ποιο πανω στην ελλαδα είμαστε.
εγω εχω βαλει το lpg σε εναν εγκαταστατη και εκει παω για τα σερβις και για ολα και μου εχει και βιβλίο συντηρήσεις . ποιος ο λογος να θελει και εξτρα εφόσον αυτος το παρακολουθεί και αυτος εχει κανει και την εγκατάσταση ? να παω σε καποιον αλλον να μου πει και με το δίκιο του μεγαλε δεν ξερω τι εχει κανει ο δικος σου πρεπει να το ελενξω .
εγω εκανα το σερβισε του lpg αυτον τον μηνα και πλήρωσα για ολα 90 ευρω σε 3 μηνες που θα περασω κτεω πρεπει να το ξαναελενξει ???αν ο ιδιος εχει κανει σωστη δουλεια ? και μην πεταχτι κανεις εγκαταστατης και μου πει σε 3 μηνες δεν ξερεις τι γινεται γιατι τοτε ο ελενχος γενικα θα επρεπε να γινετε καθε 3 μηνες και οχι όποτε περναμε κτεο .
Απαξ ο πελατης το εχει εγκαταστηση σε εναν και εχει και τα σερβισε σε αυτον θα επρεπε να ειναι υποχρεοτικο να δινει αυτο το χαρτι ΔΩΡΕΑΝ.
την επομενη στιγμη απο το σερβις μπορει το αυτοκινητο να βρει καπου απο κατω και να κανεις τους σωληνες μεταφορας υγραεριου κ@λ@.
παντως συμφωνω μαζι σου οτι αν κανεις τα σερβις στον ιδιο παντα, καλο θα ηταν να μη σου παρει χρηματα για αυτο τον λογο (εκτος και αν δεν εχει αδεια ο ιδιος και πληρωνει και αυτος για το χαρτι).
Ηλια δεν θα διαφωνήσω σε αυτο που λες αλλα αν το αμαξι βρει κατω θα το παω να το δει και χωρις να θελει κτεο
) το πήγα στον μηχανικο μου ο ανθρωπος το κοίταξε απο κατω μου λεει εχει σπαση η μια βαση απο το ψυγειο δεν εχει πρόβλημα το ξανακοιτάμε στο σερβις και δεν μου πηρε λεφτα . Αυτο λεγετε επαγγελματισμός ο άνθρωπος με εχει εκει και για της βλαβες αλλα και για τα σερβις το να μου παρει 20 ευρω για να μου πει την γνωμη του η αν ειναι ολα ενταξει εφόσον το ελενχει ο ίδιος ειναι καφρίλα και δεν ειναι τα 20 γιατι ουτε αυτος θα σωθει ουτε εγω αλλα απλα εχει να κανει με την σχέσει πελάτη και μαγαζιού.