Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μου ζητάνε €20 το χαρτί για ΚΤΕΟ

Εμπειρίες και προβλήματα με ΚΤΕΟ; Νομοθεσία;

Re: Μου ζητάνε €20 το χαρτί για ΚΤΕΟ

Δημοσίευσηαπό darkman74 » Τρί 26 Μαρ, 2013 15:02

hlias έγραψε:
darkman74 έγραψε:Αλλο ενα τρικ για να τσιμπάνε 20αρικα και οτι κατσι δύστυχος οπως λεει και ενα παιδι ποιο πανω στην ελλαδα είμαστε.
εγω εχω βαλει το lpg σε εναν εγκαταστατη και εκει παω για τα σερβις και για ολα και μου εχει και βιβλίο συντηρήσεις . ποιος ο λογος να θελει και εξτρα εφόσον αυτος το παρακολουθεί και αυτος εχει κανει και την εγκατάσταση ? να παω σε καποιον αλλον να μου πει και με το δίκιο του μεγαλε δεν ξερω τι εχει κανει ο δικος σου πρεπει να το ελενξω .
εγω εκανα το σερβισε του lpg αυτον τον μηνα και πλήρωσα για ολα 90 ευρω σε 3 μηνες που θα περασω κτεω πρεπει να το ξαναελενξει ???αν ο ιδιος εχει κανει σωστη δουλεια ? και μην πεταχτι κανεις εγκαταστατης και μου πει σε 3 μηνες δεν ξερεις τι γινεται γιατι τοτε ο ελενχος γενικα θα επρεπε να γινετε καθε 3 μηνες και οχι όποτε περναμε κτεο .

Απαξ ο πελατης το εχει εγκαταστηση σε εναν και εχει και τα σερβισε σε αυτον θα επρεπε να ειναι υποχρεοτικο να δινει αυτο το χαρτι ΔΩΡΕΑΝ.

την επομενη στιγμη απο το σερβις μπορει το αυτοκινητο να βρει καπου απο κατω και να κανεις τους σωληνες μεταφορας υγραεριου κ@λ@.
παντως συμφωνω μαζι σου οτι αν κανεις τα σερβις στον ιδιο παντα, καλο θα ηταν να μη σου παρει χρηματα για αυτο τον λογο (εκτος και αν δεν εχει αδεια ο ιδιος και πληρωνει και αυτος για το χαρτι).

Ηλια δεν θα διαφωνήσω σε αυτο που λες αλλα αν το αμαξι βρει κατω θα το παω να το δει και χωρις να θελει κτεο :( και πανω σε αυτο σημερα ειχα την ατυχια να βρει κατω το αμαξι σε ενα πεζοδρόμιο( η γυναικα μου :P ) το πήγα στον μηχανικο μου ο ανθρωπος το κοίταξε απο κατω μου λεει εχει σπαση η μια βαση απο το ψυγειο δεν εχει πρόβλημα το ξανακοιτάμε στο σερβις και δεν μου πηρε λεφτα .
Αυτο λεγετε επαγγελματισμός ο άνθρωπος με εχει εκει και για της βλαβες αλλα και για τα σερβις το να μου παρει 20 ευρω για να μου πει την γνωμη του η αν ειναι ολα ενταξει εφόσον το ελενχει ο ίδιος ειναι καφρίλα και δεν ειναι τα 20 γιατι ουτε αυτος θα σωθει ουτε εγω αλλα απλα εχει να κανει με την σχέσει πελάτη και μαγαζιού.
darkman74

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό darkman74 » Τρί 26 Μαρ, 2013 15:22

fokion έγραψε:Σωστα... κι ο καυστηρατζης που σου εβαλε τον καυστηρα πρεπει να βγαζει δωρεαν το χαρτι ελεγχου...

δεν εχω αποψει για καυστήρες γιατι δεν εχω :) αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις :)
darkman74

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 26 Μαρ, 2013 15:52

οπως και για ΚΑΘΕ αλλη εργασια ρωταω τι χρωσταω.

και πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει η απαιτηση να σου δωσει καποιος το χαρτι δωρεαν...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό darkman74 » Τρί 26 Μαρ, 2013 16:01

fokion έγραψε:οπως και για ΚΑΘΕ αλλη εργασια ρωταω τι χρωσταω.

και πραγματικά δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει η απαιτηση να σου δωσει καποιος το χαρτι δωρεαν...

Νωμιζω οτι εγραψα την αποψη μου του πως και γιατι σε αρκετες γραμμες παραπάνω εσενα το δωρεαν χαρτι σου εμεινε ? :( αυτο το έγραψα στο τελος ...... ξαναδιαβασε το πες μου σε ποιο σημείο διαφωνείς να απαντήσω πανω σε αυτο ......

Παρεμπίπτοντος "το και τι χρωστάω" εχει και την απάντηση τίποτα που στο συγκεκριμένο θεμα δεν υφιστατε .
βάλτο και αυτο μαζι με τον καυστήρα πετρελαίου που λεγαμε πριν να τα μετραμε ενα ενα .
darkman74

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 26 Μαρ, 2013 18:36

Μα αυτος ειναι ο τιτλος του θεματος...

κι αν δεν καταλαβες τι εννοω με το "καυστηρατζης" νομιζω καλυτερα να απεχω απο την συζητηση ουτε χρειαζομαι ουτε εχω ορεξη για ειρωνιες....

Ηλια
Θα μπορουσες να πεις "αν κανεις στον ιδιο σερβις παντα" τοτε θα ( πχ) μπορουσε να μη σου χρεωσει εργασια να αλλαξει τακακια?

Προσωπικά την θεωρω μια εργασια. Προφανως και ειναι θεμα του μαγαζατορα αν δεν την χρεωσει ( και μπραβο του) αλλα δεν μπορεις να το απαιτεις αυτο. εκει ειναι η "διαφωνία" μου..
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό darkman74 » Τρί 26 Μαρ, 2013 19:03

fokion έγραψε:Μα αυτος ειναι ο τιτλος του θεματος...

κι αν δεν καταλαβες τι εννοω με το "καυστηρατζης" νομιζω καλυτερα να απεχω απο την συζητηση ουτε χρειαζομαι ουτε εχω ορεξη για ειρωνιες....

Ηλια
Θα μπορουσες να πεις "αν κανεις στον ιδιο σερβις παντα" τοτε θα ( πχ) μπορουσε να μη σου χρεωσει εργασια να αλλαξει τακακια?

Προσωπικά την θεωρω μια εργασια. Προφανως και ειναι θεμα του μαγαζατορα αν δεν την χρεωσει ( και μπραβο του) αλλα δεν μπορεις να το απαιτεις αυτο. εκει ειναι η "διαφωνία" μου..

φιλε μου το θεμα το εχω διαβασει απο την αρχη και νομιζω οτι ειμαι εντος :( υπογραμιζεις την λεξη απαιτηση και την χρησιμοποίησες και στο προηγουμενο ποστ σου ...... εγω ειπα απαιτηση ? :( αν εκει ειναι η διαφωνια ξαναδιαβασε το ποστ μου γιατι λεω ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ..... δευτερον ο ηλιας λεει οκ και ειναι η αποψη του τριτον με εχεις μπερδεψη με τους καυστηρες τα τακακια και δεν ξερω τι αλλο σε παρακαλώ οπως σου ειπα δεν ξερω απο καυστηρες εδω λεμε για την βεβαίωση του κτεο εσυ μπορει να πας για μια βεβαιωση και να θες να πληρωσης και να το βλεπεις και οκ δεκτο εγω θεωρό εφοσον με εχεις πελάτη και μου τα περνεις συνεχεια με διαφορους τροπους το χαρτι θα επρεπε να ειναι free γιατι δεν μιλάμε για βλάβη αλλα για ελέγχω τον οποιο μπορεί να εχεις κανει και παλι ο ίδιος πριν λιγα χιλιομετρα.
darkman74

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 26 Μαρ, 2013 19:10

το ιδιο λεμε

ειτε το λεω απαιτηση ειτε το λες υποχρεωση.

ειναι μια εργασια του μαγαζιου ΟΠΩΣ ειναι και το να "σου αλλαξει τακακια" - ελπιζω τωρα να εξηγησα σωστα τον παραλληλισμό.
ΑΝ ο μαστορας εκτιμησει ( και μπραβο του το ξαναλεω ) τα χρηματα που του εχεις δωσει στα τοσα χρονια, και ΠΑΛΙ μπραβο του να μη σε χρεωσει

αλλα το ξαναλεω, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΔΕΝ το θεωρω..

Ελπιζω τωρα να το εθεσα κατανοητα.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό darkman74 » Τρί 26 Μαρ, 2013 19:29

fokion έγραψε:το ιδιο λεμε

ειναι μια εργασια του μαγαζιου ΟΠΩΣ ειναι και το να "σου αλλαξει τακακια" - ελπιζω τωρα να εξηγησα σωστα τον παραλληλισμό.
ΑΝ ο μαστορας εκτιμησει ( και μπραβο του το ξαναλεω ) τα χρηματα που του εχεις δωσει στα τοσα χρονια, και ΠΑΛΙ μπραβο του να μη σε χρεωσει

Οχι φιλε μου η λεξη υποχρέωση απέχει παρασαγκας απο την λέξη απαίτηση γιαυτο και επιλέγω προσεκτικά τι γράφω αλλα εφόσον της βλεπεις το ιδιο οκ
δηλαδη αν πας για έλεγχο στα τακακια σε χρεωνουν ??
γιατι εδω δεν αλλαζουμε κατι και στο τόνισα και πριν αλλο ο έλεγχος αλλο η βλαβη.
και ακομα και ετσι οπως το λες να ειναι 35 ευρω για ελεγχο ? γιατι το 20 δεν υπαρχει ποια ..........
Τελευταία επεξεργασία από darkman74 και Τρί 26 Μαρ, 2013 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
darkman74

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 26 Μαρ, 2013 19:30

fokion έγραψε:Μα αυτος ειναι ο τιτλος του θεματος...

Ηλια

οταν εχεις καποιο πελατη χρονια, λογικο ειναι να του κανεις και καποια δωρα σαν μαγαζι, λαμπες ας πουμε ποτε μα ποτε δεν εχω χρεωσει (δεν μιλαμε για xenon) και παντα μετα το σερβις παραδινω πλυμενο το αυτοκινητο στον πελατη.
υποχρεωση δεν εχει καποιο μαγαζι να κανει καποιο δωρο, αν θελει το κανει.
για να τελειωνει η αντιπαραθεση εδω, τα τελευταια 22 χρονια αγοραζω ψωμι απο τον ιδιο φουρνο 2 φραντζολες καθε μερα, ποτε μα ποτε δεν με κερασε ουτε ενα κουλουρακι, αυτο τι σημαινει οτι ειναι κακος επαγγελματιας?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 26 Μαρ, 2013 19:33

darkman74 έγραψε:
fokion έγραψε:το ιδιο λεμε

Οχι φιλε μου η λεξη υποχρέωση απέχει παρασαγκας απο την λέξη απαίτηση γιαυτο και επιλέγω προσεκτικά τι γράφω αλλα εφόσον της βλεπεις το ιδιο οκ
δηλαδη αν πας για έλεγχο στα τακακια σε χρεωνουν ??
γιατι εδω δεν αλλαζουμε κατι και στο τόνισα και πριν αλλο ο έλεγχος αλλο η βλαβη.
και ακομα και ετσι οπως το λες να ειναι 35 ευρω για ελεγχω ? γιατι το 20 δεν υπαρχει ποια ..........

μην το βλεπεις σαν μοναδα, αν μου ερθουν 10 ελεγχοι για τακακια σε μια μερα (τακαρισε αυτοκινητο, βγαλε ροδες, κοιτα τακακια) και φαω 10-15 λεπτα στον καθενα, δεν πρεπει να χρεωσω?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Θέματα ΚΤΕΟ

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες