rocky έγραψε:γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα αν υπάρχει μάστορας στην ελλάδα που αναλαμβάνει την αλλαγή βαλβίδων και εδρών με νέες ανθεκτικότερες κατάλληλες για υγραέριο και ναι ας μας γράψει ποιός έιναι.Δέν νομίζω να ενοχληθεί κανένας για διαφιμιστικούς ή άλλους λόγους.Το αυτοκίνητο είναι κια ceed 1,6 και έχει 61.000 χιλ με αέριο απο τα συνολικά 121.000 χιλ.Εχω πρόβλημα με βαλβίδες και για ρύθμιση μου ζητούν 300 με 450 ευρώ γιατί όλες οι βαλβίδες είναι κλειστές και θέλουν όλες καπελώτα.το θέμα είναι και να ρυθμιστούν, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξαναθελήσουν ρύθμιση οπότε μια τρύπα στο νερό.Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Στα 61.000 να φανταστω ειναι η πρωτη ρυθμιση? Πως ξερεις οτι θα θελουν συνεχεια? Μπορει να φτασει στο απροχωρητο μετα απο 5-6 ρυθμισεις που μπορει να ειναι σε πολλα χλμ. Το κοστος που αναφερεις για ρυθμιση ειναι εξωφρενικο, εχεις ρωτησει αλλου? Τα καπελωτα στο δικο μου hyundai κανουν 5-6 ευρω το ενα.
Γνωμη μου, μην ανοιγεις καπακι χωρις λογο προληπτικα. Αστο να βγαλει το ψωμι του κριμα ειναι. Για πιο μετα, συμφωνω να κανεις αυτο που σκεφτεσαι τωρα.
Τι συμπτωματα σου κανει το αμαξι προ ρυθμισης βαλβιδων?