Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μπουζι BRISK

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Μπουζι BRISK

Δημοσίευσηαπό manoliss » Δευτ 23 Σεπ, 2013 01:47

αρα καθαριζονται?δηλαδη εαν αφαιρεσω το μαυρο πλαστικο με την ασφαλεια βγαλω και το μπεκ απο κατω λογικα πρεπει να ξεβιδωσω την βιδα με τις 2 εγκοπες οποτε απο εκει βγαινει το ελατηριο με καποια τσιμουχα που ισως θα εχει μεσα και το καθαριζω?και εφοσον δεν εχει καμια ρυθμιση τα βαζω και ισως κανω καποια αρχικη ρυθμιση απο το κομποιουτερ....
το θεμα μου ειναι οτι το αμαξι στην βενζινα δουλευει αψογα στο ρελαντι ενψ στο υγραεριο μολις ανεβασει θερμοκρασια καπου μετα τους 85+ εκει αρχιζουν οι αρρυθμιες........

ρωταω παλι λοιπον τα μπουζι bosch η lpg1 ngk θα προτιμουσε κανεις δεδομενου οπου εχω ρωτησει ολοι μου ειπαν οτι το αμαξι θελει τα μπουζι που ειναι για lpg.......
εαν υπηρχε καποιο θεμα με την εγκατασταση θα ειχε αρρυθμια σε ολη την λειτουργια με υγραεριο
ενταξει να δωσω τα 60-70 ευρω αν και δεν μου περισσευουν αλλα θα λυσω το προβλημα μο η οχι?
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό manoliss » Τετ 25 Σεπ, 2013 10:14

αμ τα εβαλα τα μπουζι της bosch fr6kl332s και το αμαξι δουλευε σαν τρακτερ βαζοντας ξανα τα παλια μπουζι επανηρθαν......οποτε παπαλα με αυτα.....
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 25 Σεπ, 2013 18:00

Καθάρισμα μπεκ έκανες τελικά?
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 25 Σεπ, 2013 22:40

manoliss έγραψε:αμ τα εβαλα τα μπουζι της bosch fr6kl332s και το αμαξι δουλευε σαν τρακτερ βαζοντας ξανα τα παλια μπουζι επανηρθαν......οποτε παπαλα με αυτα.....

Αν δε σου δούλεψαν τα boch τα fr 6 KI εχεις θεμα με τα ηλεκτρικά σου πολαπλασιαστές κτλ , δοκίμασε τα fr7 KI 332s και θα δουλέψουν μια χαρα , συμβαινει σε παλιά αυτοκινητα συνήθως τα ρεύματα να μην φθάνουν .. Τα μαμα δεν θα έχουν θεμα γιατι έχουν διακενο 10-11 αλλα αυτο δε σημαινει οτι είνσι οτι καλυτερο για το υγραεριο !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό manoliss » Πέμ 26 Σεπ, 2013 07:41

τα μαμα που φοραει ειναι τα FR7DC+ ΚΑΙ εχω βαλει FR6DC+ και και το διακενο που ειχαν τα τελευταια ειναι 0,7 και το πηγα στα 0.6 τωρα να ξαναδωσω αλλα 44 ευρα ειναι κομματι δυσκολο περαν του οικονομικου δεν ξερω και εαν θα τα δουλεψει εαν οχι τι κανω τοτε?οταν λες εχω θεμα με τους πολ/στες...υποτιθετε οτι με τα απλα μπουζι εαν εχω καποιο θεματακι με τους πολ/στες καλωδια θα ηταν αντιλιπτο ενω με τα συγκεκριμενα μπουζι του ιριδιου ισως εν μερει να καλυπταν το προβλημα μιας που η απαιτουμενη ταση ειναι λιγοτερη για την παραγωγη του ιδιου σπινθιρα... παντως μου κανει εντυπωση εχω βαλει στο αμαξι 3 σειρες μπος και για λιγα χλμτρα εναν τυπο εκιεμ απλα μεχρι και 2 ακιδων και τα ειχε δουλεψει αψογα δεν ειχα υγραεριο τοτε........τωρα αυτην την στιγμη φοραω τα απλα και δουλευει οκ πολ/στη εχω αλλαξει εδω και 3 χρονια περιπου να αλλαξω και μπουζοκαλωδια?θα αλλαξει κατι?προσανατολιζομαι να βαλω ενα νουμερο ψυχροτερα μπουζι απο αυτα που εχω τωρα δηλαδη τα FR5DC+ και σκεφτομαι μηπως στην ιδια ψυχροτητα με τα 5αρια βαλω 2 ακιδων.......
Γενικα τα 2ακιδα ενδεικνυονται για το υγραεριο?
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 26 Σεπ, 2013 09:30

manoliss έγραψε:τα μαμα που φοραει ειναι τα FR7DC+ ΚΑΙ εχω βαλει FR6DC+ και και το διακενο που ειχαν τα τελευταια ειναι 0,7 και το πηγα στα 0.6 τωρα να ξαναδωσω αλλα 44 ευρα ειναι κομματι δυσκολο περαν του οικονομικου δεν ξερω και εαν θα τα δουλεψει εαν οχι τι κανω τοτε?οταν λες εχω θεμα με τους πολ/στες...υποτιθετε οτι με τα απλα μπουζι εαν εχω καποιο θεματακι με τους πολ/στες καλωδια θα ηταν αντιλιπτο ενω με τα συγκεκριμενα μπουζι του ιριδιου ισως εν μερει να καλυπταν το προβλημα μιας που η απαιτουμενη ταση ειναι λιγοτερη για την παραγωγη του ιδιου σπινθιρα... παντως μου κανει εντυπωση εχω βαλει στο αμαξι 3 σειρες μπος και για λιγα χλμτρα εναν τυπο εκιεμ απλα μεχρι και 2 ακιδων και τα ειχε δουλεψει αψογα δεν ειχα υγραεριο τοτε........τωρα αυτην την στιγμη φοραω τα απλα και δουλευει οκ πολ/στη εχω αλλαξει εδω και 3 χρονια περιπου να αλλαξω και μπουζοκαλωδια?θα αλλαξει κατι?προσανατολιζομαι να βαλω ενα νουμερο ψυχροτερα μπουζι απο αυτα που εχω τωρα δηλαδη τα FR5DC+ και σκεφτομαι μηπως στην ιδια ψυχροτητα με τα 5αρια βαλω 2 ακιδων.......
Γενικα τα 2ακιδα ενδεικνυονται για το υγραεριο?

Όχι τα δυάκιδα και τα τριάκιδα δεν είναι καλά στο υγραέριο. Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να πειραματίζεσαι με διαφορετικούς τύπους. Η θα μείνεις στα μαμά μπουζί ή θα βάλεις υγραερίου αυτά που προτείνονται για το αμάξι σου. Επίσης αυτό με την τάση δεν το καταλαβαίνω. Ο πολλαπλασιαστής του αυτοκινήτου είναι μια πηγή συνεχούς ρεύματος με συγκεκριμένη τάση ορισμένη από τον κατασκευαστή που επομένως δεν αλλάζει. Αυτό που θα αλλάξει ανάλογα με το μπουζί είναι η ένταση του ηλεκτρικού δεδίου ανάμεσα στα ηλεκτρόδια και κατά συνέπεια η ένταση του σπινθήρα, που από όσο ξέρω το υγρέριο δουλεύει καλύτερα με δυνατότερο.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό manoliss » Πέμ 26 Σεπ, 2013 23:11

am λαμπρο εβαλα αυτα που δινει η εταιρια για το δικο μου αμαξι....και δεν τα τρωει εδω ειναι το θεμα
γιατα ψυχροτερα μπουζι ξερει κανεις κατι?μιλαω για 2 νουμερα απο το κανονικο
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 26 Σεπ, 2013 23:41

manoliss έγραψε:am λαμπρο εβαλα αυτα που δινει η εταιρια για το δικο μου αμαξι....και δεν τα τρωει εδω ειναι το θεμα

Μπα θερμότερα τα ψυχροτερα θα είνσι χειρότερα !! Βάλε τα fr 7 KI 332 s
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 26 Σεπ, 2013 23:44

manoliss έγραψε:am λαμπρο εβαλα αυτα που δινει η εταιρια για το δικο μου αμαξι....και δεν τα τρωει εδω ειναι το θεμα

Μπα θερμότερα τα ψυχροτερα θα είνσι χειρότερα !! Βάλε τα fr 7 KI 332 s
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό rover214 » Σάβ 28 Σεπ, 2013 15:17

Εγώ στο δικό μου φοράω ένα νούμερο ψυχρότερα από τα μαμά και δεν έχω δει κάποια διαφορά στο δρόμο.Πάει όπως πήγαινε πριν.Αλλά για δύο νούμερα ψυχρότερα ίσως είναι υπερβολή μιας και παίζει το μπουζί να μην μπορεί εύκολα να πιάσει τη σωστή θερμοκρασία.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες