Enas kalos eggatastaths tha katalavei amesos ti exei.
Don't panic!
Mexri thn kataggeleia exeis polla pou mporeis na kaneis akoma!
rogerius έγραψε:Enas kalos eggatastaths tha katalavei amesos ti exei.
Don't panic!
Mexri thn kataggeleia exeis polla pou mporeis na kaneis akoma!
Qgas έγραψε:Πρώτα να πει στην ΤΟΥΟΤΑ που το έβαλε και όχι σε άλλο έγκαταστστη αν δεν μπορούν να το λύσουν ας του δώσουν άλλο αμαξι υποτίθεται ειναι εργοστασιακό κιτ βάση της διαφήμισης !! Δηλαδη παραπλανούν τον κόσμο οτι μπαίνει στο εργοστάσιο αλλα προκειτε για μετατροπη στην ελλαδα κανονικα σαν να το πηγαίνεις έξω για μετατροπη .. Το άθλιο του πράγματος ειναι οτι αν τους πας αμαξι με άλλο κιτ υγραεριου το διώχνουν είπαν σε πελάτη μου βγάλε το υγραεριο και έλα !! Ποιος ; Αυτοι που βάζουν ενα κιτ που καλα καλα δεν γνωρίζουν τις λειτουργίες του ..,
Πήγαινε φίλε σε ενα συνεργειο με vilale , ζητά ποσο θα παει το μαλλί ελεγχου κια επισκευής και μετα στείλε τους το λογαριασμό !!
odys2008 έγραψε:Φίλε μου επειδή μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, σε άσχετες στιγμές, ενημέρωσε αν μάθεις κάτι
hlias έγραψε:για τον φιλο με το προβλημα, να πας στα κεντρικα της toyota και να πιασεις τον υπευθυνο των εγγυησεων να του εξηγησεις το προβλημα και να απαιτησεις να αποκατασταθει η βλαβη αμμεσα, πιστευω οτι ετσι θα βγαλεις ακρη.
για τους υπολοιπους που σκεφτονται να βαλουν υγραεριο στο μελλον, μην βαζετε συστηματα που δεν ειναι διαδεδομενα στην αγορα και τα τοποθετει ή τα επισκευαζει μονο ενας ή δυο γιατι γινεστε δεσμιοι αυτων και σε περιπτωση που δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε καποιο προβλημα τοτε μπλεξατε ασχημα. διαλεξτε εταιριες που τις "δουλευουν" οι περισσοτεροι γιατι ετσι εχετε την επολογη να διαλεξετε καποιον αλλον τεχνικο στο μελλον αν δεν σας κανει ο εγκαταστατης σας για οποιαδηποτε λογο.
nickp έγραψε:odys2008 έγραψε:Φίλε μου επειδή μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, σε άσχετες στιγμές, ενημέρωσε αν μάθεις κάτι
Εννοειται φιλε!hlias έγραψε:για τον φιλο με το προβλημα, να πας στα κεντρικα της toyota και να πιασεις τον υπευθυνο των εγγυησεων να του εξηγησεις το προβλημα και να απαιτησεις να αποκατασταθει η βλαβη αμμεσα, πιστευω οτι ετσι θα βγαλεις ακρη.
για τους υπολοιπους που σκεφτονται να βαλουν υγραεριο στο μελλον, μην βαζετε συστηματα που δεν ειναι διαδεδομενα στην αγορα και τα τοποθετει ή τα επισκευαζει μονο ενας ή δυο γιατι γινεστε δεσμιοι αυτων και σε περιπτωση που δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε καποιο προβλημα τοτε μπλεξατε ασχημα. διαλεξτε εταιριες που τις "δουλευουν" οι περισσοτεροι γιατι ετσι εχετε την επολογη να διαλεξετε καποιον αλλον τεχνικο στο μελλον αν δεν σας κανει ο εγκαταστατης σας για οποιαδηποτε λογο.
Οταν δινει εργοστασιακη εγγυηση η τογιοτα το τρως το παραμυθι.
Συμφωνω εν τελη μαζι σου.Οτι επρεπε να βαλω ισως κατι πιο οικονομικο και πιο διαδεδομενο.
Για να μη θαβουμε μονο να πω οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος κ με καταναλωση και με το τραβηγμα κτλ.
Ισως ναναι και κατι τυχαιο η να οφειλεται και στην ποιοτητα του καυσιμου με καποιο τροπο.
Παρεπιπτοντως το σκεφτονται πολυ εκει στη vialle.Δεν εχουν απαντησει ακομη
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες
|
|
|