Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αναβοσβήνει ένδειξη βενζίνης σε vialle

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Αναβοσβήνει ένδειξη βενζίνης σε vialle

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 27 Σεπ, 2013 08:54

Enas kalos eggatastaths tha katalavei amesos ti exei.
Don't panic!
Mexri thn kataggeleia exeis polla pou mporeis na kaneis akoma!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 27 Σεπ, 2013 10:39

rogerius έγραψε:Enas kalos eggatastaths tha katalavei amesos ti exei.
Don't panic!
Mexri thn kataggeleia exeis polla pou mporeis na kaneis akoma!

Πρώτα να πει στην ΤΟΥΟΤΑ που το έβαλε και όχι σε άλλο έγκαταστστη αν δεν μπορούν να το λύσουν ας του δώσουν άλλο αμαξι υποτίθεται ειναι εργοστασιακό κιτ βάση της διαφήμισης !! Δηλαδη παραπλανούν τον κόσμο οτι μπαίνει στο εργοστάσιο αλλα προκειτε για μετατροπη στην ελλαδα κανονικα σαν να το πηγαίνεις έξω για μετατροπη .. Το άθλιο του πράγματος ειναι οτι αν τους πας αμαξι με άλλο κιτ υγραεριου το διώχνουν είπαν σε πελάτη μου βγάλε το υγραεριο και έλα !! Ποιος ; Αυτοι που βάζουν ενα κιτ που καλα καλα δεν γνωρίζουν τις λειτουργίες του ..,

Πήγαινε φίλε σε ενα συνεργειο με vilale , ζητά ποσο θα παει το μαλλί ελεγχου κια επισκευής και μετα στείλε τους το λογαριασμό !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 27 Σεπ, 2013 10:45

Qgas έγραψε:Πρώτα να πει στην ΤΟΥΟΤΑ που το έβαλε και όχι σε άλλο έγκαταστστη αν δεν μπορούν να το λύσουν ας του δώσουν άλλο αμαξι υποτίθεται ειναι εργοστασιακό κιτ βάση της διαφήμισης !! Δηλαδη παραπλανούν τον κόσμο οτι μπαίνει στο εργοστάσιο αλλα προκειτε για μετατροπη στην ελλαδα κανονικα σαν να το πηγαίνεις έξω για μετατροπη .. Το άθλιο του πράγματος ειναι οτι αν τους πας αμαξι με άλλο κιτ υγραεριου το διώχνουν είπαν σε πελάτη μου βγάλε το υγραεριο και έλα !! Ποιος ; Αυτοι που βάζουν ενα κιτ που καλα καλα δεν γνωρίζουν τις λειτουργίες του ..,

Πήγαινε φίλε σε ενα συνεργειο με vilale , ζητά ποσο θα παει το μαλλί ελεγχου κια επισκευής και μετα στείλε τους το λογαριασμό !!

πες τα να τα ακούει ο κόσμος
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 27 Σεπ, 2013 12:31

Όλες οι αντιπροσωπείες ακολουθούν την ίδια γραμμή. Πρώτα η Subaru αντιπροσωπεία που διαφήμισε σαν εργοστασιακό το Vialle ενώ οι μετατροπές γίνονταν εδώ από ανειδίκευτους μηχανικούς και με ατέλειωτα προβλήματα. Πλέον επειδή πτώχευσε, σταμάτησε να βγάζει εγγυήσεις και να καλύπτει τους πελάτες, ενώ οι περισσότεροι τα καλύπτουν από την τσέπη τους ή τα έχουν ξηλώσει.
Έτσι και η Toyota, ακολουθεί τακτικές παρόμοιες και δίχως ουσιαστική ενασχόληση με το υγραέριο και εκπαίδευση του προσωπικού, ταλαιπωρεί αρκετούς ιδιοκτήτες, ειδικά τώρα που δεν βγάζει ζεστό χρήμα από τις τοποθετήσεις και καλύπτει μονάχα τις «ιδιαιτερότητες» της Vialle με τις χαλασμένες τρόμπες και τα μπεκ που διαρρέουν υγραέριο και μπουκώνουν τον κινητήρα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 27 Σεπ, 2013 12:33

Εχω στειλει email στη vialle και περιμενω πρωτα απο αυτους.
Οταν το εκανε σε φαση σπασιματος το ειχα παει στην τογιοτα και μετα απο κατι ρυθμισεις ολα ηταν οκ.Και τωρα που μιλαμε ειχε να το κανει καμια 10000χλμ
Να σας πω κιολας οτι στον εγκεφαλο ποτε μα ποτε δεν εβγαλε σφαλμα.Περιεργα πραγματα
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό odys2008 » Σάβ 28 Σεπ, 2013 20:53

Φίλε μου επειδή μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, σε άσχετες στιγμές, ενημέρωσε αν μάθεις κάτι ;)
odys2008

Δημοσιευσεις: 125

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 28 Σεπ, 2013 22:06

για τον φιλο με το προβλημα, να πας στα κεντρικα της toyota και να πιασεις τον υπευθυνο των εγγυησεων να του εξηγησεις το προβλημα και να απαιτησεις να αποκατασταθει η βλαβη αμμεσα, πιστευω οτι ετσι θα βγαλεις ακρη.

για τους υπολοιπους που σκεφτονται να βαλουν υγραεριο στο μελλον, μην βαζετε συστηματα που δεν ειναι διαδεδομενα στην αγορα και τα τοποθετει ή τα επισκευαζει μονο ενας ή δυο γιατι γινεστε δεσμιοι αυτων και σε περιπτωση που δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε καποιο προβλημα τοτε μπλεξατε ασχημα. διαλεξτε εταιριες που τις "δουλευουν" οι περισσοτεροι γιατι ετσι εχετε την επολογη να διαλεξετε καποιον αλλον τεχνικο στο μελλον αν δεν σας κανει ο εγκαταστατης σας για οποιαδηποτε λογο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 28 Σεπ, 2013 23:49

Κοιτά εδω http://www.viridia.gr. Πάρε τους τηλ και ζήτα λύση... Το κακο ειναι οτι εχεις ενα σύστημα που δεν κανει για αυτοκίνητα έμεσου ψεκασμου η καλυτερα ειναι πολυ κατώτερο του αερίου ψεκασμου .. Ο υγρός υπερτερεί μονο στον άμεσο ψεκασμο οπου δεν προστίθενται μπεκ αλλα μονο η αντλια υψηλής και ψεκαζει υγραεριο απο τα μπεκ της βενζίνης .. Οπου μπαίνουν μπεκ αεριο και μονο !! Αν δεν βρεις άκρη σε ενα δικηγόρο ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nickp » Κυρ 29 Σεπ, 2013 21:58

odys2008 έγραψε:Φίλε μου επειδή μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, σε άσχετες στιγμές, ενημέρωσε αν μάθεις κάτι ;)

Εννοειται φιλε!

hlias έγραψε:για τον φιλο με το προβλημα, να πας στα κεντρικα της toyota και να πιασεις τον υπευθυνο των εγγυησεων να του εξηγησεις το προβλημα και να απαιτησεις να αποκατασταθει η βλαβη αμμεσα, πιστευω οτι ετσι θα βγαλεις ακρη.

για τους υπολοιπους που σκεφτονται να βαλουν υγραεριο στο μελλον, μην βαζετε συστηματα που δεν ειναι διαδεδομενα στην αγορα και τα τοποθετει ή τα επισκευαζει μονο ενας ή δυο γιατι γινεστε δεσμιοι αυτων και σε περιπτωση που δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε καποιο προβλημα τοτε μπλεξατε ασχημα. διαλεξτε εταιριες που τις "δουλευουν" οι περισσοτεροι γιατι ετσι εχετε την επολογη να διαλεξετε καποιον αλλον τεχνικο στο μελλον αν δεν σας κανει ο εγκαταστατης σας για οποιαδηποτε λογο.

Οταν δινει εργοστασιακη εγγυηση η τογιοτα το τρως το παραμυθι.
Συμφωνω εν τελη μαζι σου.Οτι επρεπε να βαλω ισως κατι πιο οικονομικο και πιο διαδεδομενο.
Για να μη θαβουμε μονο να πω οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος κ με καταναλωση και με το τραβηγμα κτλ.
Ισως ναναι και κατι τυχαιο η να οφειλεται και στην ποιοτητα του καυσιμου με καποιο τροπο.
Παρεπιπτοντως το σκεφτονται πολυ εκει στη vialle.Δεν εχουν απαντησει ακομη :o
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 29 Σεπ, 2013 22:17

nickp έγραψε:
odys2008 έγραψε:Φίλε μου επειδή μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε μένα, σε άσχετες στιγμές, ενημέρωσε αν μάθεις κάτι ;)

Εννοειται φιλε!

hlias έγραψε:για τον φιλο με το προβλημα, να πας στα κεντρικα της toyota και να πιασεις τον υπευθυνο των εγγυησεων να του εξηγησεις το προβλημα και να απαιτησεις να αποκατασταθει η βλαβη αμμεσα, πιστευω οτι ετσι θα βγαλεις ακρη.

Οταν δινει εργοστασιακη εγγυηση η τογιοτα το τρως το παραμυθι.
Συμφωνω εν τελη μαζι σου.Οτι επρεπε να βαλω ισως κατι πιο οικονομικο και πιο διαδεδομενο.
Για να μη θαβουμε μονο να πω οτι γενικα ειμαι ευχαριστημενος κ με καταναλωση και με το τραβηγμα κτλ.
Ισως ναναι και κατι τυχαιο η να οφειλεται και στην ποιοτητα του καυσιμου με καποιο τροπο.
Παρεπιπτοντως το σκεφτονται πολυ εκει στη vialle.Δεν εχουν απαντησει ακομη :o

αν εχεις παρατηρησει τα γραφομενα μου δεν θαβω φιλε μου κανενα συστημα και συνηθως δεν παιρνω θεση σε κατηγοριες που υπαρχουν προς τους τεχνιτες, αλλα θεωρω αδιανοητο μια ολοκληρη toyota (η καλυτερη αντιπροσωπια για εμενα στην Ελλαδα) να αφηνει ετσι εκτεθειμενο τον πελατη της και να μην μπορει να δωσει λυση στο προβλημα του.
θελω να σου κανω και μια ερωτηση, αν ειχες παει σε καποιο μαγαζι "της γειτονιας" για την μετατροπη του αυτοκινητου σου, σε καποιο αλυτο προβλημα θα ειχες την ιδια υπομονη απεναντι στον "no name" τεχνιτη?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 67 επισκέπτες