rover214 έγραψε:BMW1796 έγραψε:Ανεβάστε μια μελέτη οι κάποιο pdf εγραφο κάποιας σοβαρής εταιρειας που να το υποστυρίζει αυτό!!!!!!! Όπως υπάρχουν μελέτες και έγγραφα για τα λάδια που προστατέυουν τοις βαλβίδες !!! Διότι με άλλα forum που επικοινωνο τα κουβεντιάζουμε και γελάνε .. ]Λοιπον ανεβάστε κάποιο εγραφο που να υποστυριζει όλα αυτά που λετε !!
Καλά για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους σιγά τις μελέτες που έχουν γίνει!Η JLM μόνο από όσο ξέρω έχει δημοσιοποιήσει ένα τεστ στο οποίο παίρνουν ένα αυτοκίνητο (peugeot 107 1.0lt) και μετά από χρήση με υγραέριο μετράνε φθορά στις βαλβίδες η οποία είναι αισθητή.Μετά από 10.000χλμ επιπλέον με υγραέριο αλλά με τη χρήση του λαδιού η φθορά έχει σταματήσει.
(http://www.jlmlubricants.com/data/sitem ... GB%201.pdf)
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα ένα και μοναδικό τεστ με ένα και μοναδικό αυτοκίνητο σαν σημείο αναφοράς και το τεστ να γίνεται κάτω από άγνωστες συνθήκες, δεν είναι αρκετό για να με πείσει.Αντιθέτως για τον ψεκασμό βενζίνης δεν πιστεύω ότι χρειάζονται αποδείξεις, μιας και έτσι κι αλλιώς είναι το καύσιμο το οποίο είναι σχεδιασμένα να καίνε τα μοτέρ μας!!!!!
Nαι αλλά σε όλο το φάσμα των στροφών και όχι με λίγα ms .Ναι συμφωνό αφτό που λές για την jlm ή to Valve Care , Υπάρχει όμως μια μελέτη !! Υπάρχει κάτι !! Γιά να κάνου δουλεία η ψεκασμοι βενζίνης θα πρέπει να καις πολυ βενζίνη !!!! Τουλαχιστον 40% σε όλο το φάσμα των στροφων στα ευπαθει αμάξια !!