antonis8via έγραψε:εγώ Ioannis...χαλαρότατος είμαι....
άλλοι τσιτώνονται να βγάζουν χαζή επιλογή τον υγρό στα τούρμπο...
άλλα.....πολλά λόγια ακούω και έργα (η καλύτερα δοκιμές...) δε βλέπω.
Τελος πάντων, ότι είχα να πω..το είπα.
Qgas έγραψε:antonis8via έγραψε:εγώ Ioannis...χαλαρότατος είμαι....
άλλοι τσιτώνονται να βγάζουν χαζή επιλογή τον υγρό στα τούρμπο...
άλλα.....πολλά λόγια ακούω και έργα (η καλύτερα δοκιμές...) δε βλέπω.
Τελος πάντων, ότι είχα να πω..το είπα.
Εχεις μπερδεψει τα πραγματα ο υγρος υπερτερει μονο στα αμεσου ψεκασμου και πουθενα αλλού.. αν ο υγρος στα εμεσου μπορουσε να χρησιμοποιησει τα μπεκ της βενζινης θα το συζητουσαμε. Δεν ειπε κανεις για χαζες επιλογες.. Ανεφερθει οτι δουλευει και με τα μισα χρημτα ο αεριος ψεκασμός.
Αν θελεις και πληρωνεις το κοστος ( 4-5 χιλ ) ελα να βαλουμε ενα υγρου prins με keihin και ενα με αεριου να δεις οτι δεν εχουν καμια διαφορα το ειδαμε στην ολλανδια στο δυναμομετρο στη επιμονη μας να μας δωσουν τον υγρο για τα εμεσου ψεκασμου αν και ειχε το διπλασιο κοστος ο υγρος εξου και δεν προχωρησαν στην διαθεση του στην ευρωπη αλλα μονο στην Ασια οπου επιτρεποντε τα μονου ψεκασμου.
antonis8via έγραψε:πολύ φιλολογία, αλλά...εγώ...ξαναλέω..έργα δε βλέπω.
η συζήτηση ξεκίνησε απο το σχόλιο ότι οι 20vt δουλεύουν θαυμάσια...με πνεύμονα.
Και...είπα..ήδη αρκετές φορές....να μου στείλει pm ΕΝΑΣ έστω κάτοχος (μα ένα...μόνο ζητάω...απο περιέργεια) με...150-300 άλογα (μια και το εύρος ιπποδύναμης αναφέρθηκε στο ίδιο σχόλιο) με 20VT να βρεθούμε...να πραγματοποιήσουμε στοιχειώδη δοκιμή με βγαλμένη την ασφάλεια του LPG και της τρόμπας.
Προφανώς...ουδείς το τολμάει....το παραπάνω έτσι;![]()
παμε σε κάτι πιο light λοιπον...
φοράω μαμά τουρμπίνα με 90.000 χλμ στη πλάτη της, δέχομαι να ξεφυσώσω τη N75 να δουλεύω μόλις 0.7 σταθερό (και λέω 0.7 επειδή φοράω wg forge) και να πατήσουμε μία 3η....και το άλλο αμάξι με τους πνεύμονες ας ρίχνει και βενζίνες μαζί, ας ρίχνει και ενισχυτικό οκτανίων...ας κάνει ότι θέλει...να δω...απλά...πως...δουλεύει και αν δουλεύει σωστά μετά απο 4-5 πατήματα που ιδρώνει το donut με το πνεύμονα.
να δω...τι missfire θα δείξει όταν τα νερά θα πέφτουν 70 βαθμούς σε WOT, να δω τι missfire θα δείχνει που θα τρελλαίνεται ο λ απο τη διπλή μίξη με το που ψεκάσουν τα μπεκ της βενζίνας...να δω...και άλλα....
αλλα...τι λέω τώρα εεε;
λοιπόν...ακούω...παιδια...απογευματάκια μετά τις 20.00 είμαι συνήθως διαθέσιμος...περιμένω pm...
αλλά...αν δε δω pm και στις επόμενες μέρες......ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του...
hlias έγραψε:επιλογη σωστου εγκαταστατη για το υγραεριο, επιλογη σωστου τεχνικου για ολες τις δουλειες και οχι μονο του αυτοκινητου, οχι παζαρεμα στα λεφτα σιγουρα βγαινει σε βαρος της ποιοτητας δουλειας ή του εξαρτηματος, οχι παζαρια στον χρονο που θελει ο καθε τεχνιτης, καλες και σωστες συμφωνιες και απο τις δυο πλευρες, ασε καποιον αλλο να δοκιμασει πριν απο σενα μην εισαι εσυ το "πειραματοζωο" πιστευω οτι με αυτους τους κανονες οι "χαμενοι καταναλωτες" σε ολους τους τομεις θα ειναι πολυ λιγοτεροι.
hlias έγραψε:η στραβη παντα θα υπαρχει, οι σημερινει κινητηρες ειναι τουμπανιασμενοι αρκετα λογικο οτι η αξιοπιστια τους θα ειναι μικροτερη, αλλο 1800cc με 90 αλογα, αλλο με 250 αλογα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|