Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βελτίωση Κινητήρα & Υγραέριο

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Βελτίωση Κινητήρα & Υγραέριο

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τρί 22 Οκτ, 2013 13:50

Ευχαριστώ, οπότε επειδή θα αλλαχτεί εγκέφαλος πνεύμονας πλεξούδα και μπεκ να κοιτάξω ο εγκέφαλος να συνδέεται με obd.
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τρί 22 Οκτ, 2013 14:02

pavlos01 έγραψε:Ευχαριστώ, οπότε επειδή θα αλλαχτεί εγκέφαλος πνεύμονας πλεξούδα και μπεκ να κοιτάξω ο εγκέφαλος να συνδέεται με obd.

εννωειτε!!!!
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 22 Οκτ, 2013 23:01

pavlos01 έγραψε:Ευχαριστώ, οπότε επειδή θα αλλαχτεί εγκέφαλος πνεύμονας πλεξούδα και μπεκ να κοιτάξω ο εγκέφαλος να συνδέεται με obd.

Πες μου οτι θα βάλεις ΑΕΒ με Hana !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Τετ 23 Οκτ, 2013 10:51

Ναι Qgas, θα μπουν τα συστήματα που περνάς και εσύ. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο και με ενημέρωσες για το συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπεί μόνο το front kit με πνεύμονα Ταμασέτο, εγκέφαλο ΑΕΒ με την πλεξούδα του και μπεκ Hana Blue. Πολύ λυπάμαι που δεν έχεις κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη να τα περάσω σε εσένα με κλειστά μάτια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 24 Οκτ, 2013 00:09

pavlos01 έγραψε:Ναι Qgas, θα μπουν τα συστήματα που περνάς και εσύ. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο και με ενημέρωσες για το συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπεί μόνο το front kit με πνεύμονα Ταμασέτο, εγκέφαλο ΑΕΒ με την πλεξούδα του και μπεκ Hana Blue. Πολύ λυπάμαι που δεν έχεις κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη να τα περάσω σε εσένα με κλειστά μάτια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

ολα καλα :thumbup: :thumbup: ζήτα να σου βαλει τον tomasseto antartic T013 και θα δουλευει σουπερ στα 220 αλογα με 1,2 bar με λιγο Petrol Adition πανω απο 12 ms 2ms petrol ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Κυρ 03 Νοέμ, 2013 10:30

Καλημέρα τελικά μπήκε πνεύμονας Τομασέτο Ανταρκτικ, μπεκ Χάνα κόκκινα γιατί με τα μπλέ δεν μπορούσε να τα ρυθμίσει, Εγκέφαλος Autogas Germany μαζί με την πλεξούδα του. Το αμάξι πάει πολυ καλύτερα σε σχέση με το Ταρταρίνι σε όλο το φάσμα των στροφών, αλλά ταλαιρωρήθηκε πολυ για τις ρυθμίσεις αφού ξεκίνησε με τα μπλέ Χάνα μετά με τα πράσινα και στο τέλος κατέληξε στα κόκκινα. Το θέμα μου είναι όταν ρώτησα αν σε κάποιο φορτίο μπορεί να ψεκάζει και βενζίνη για να βοηθάει την καύση, μου είπε πως αυτό δεν γίνεται. Ή θα δουλεύει μόνο υγραέριο ή μονο βενζίνη. Δεν μπορεί να ψεκάζει ταυτόχρονα αέριο και βενζίνη. Έτσι λοιπόν το βάλαμε να γυρνάει μόνο σε βενζίνη στις 4000 στροφές. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Μήπως δεν υποστηρίζει την λειτουργεία αυτή ο εγκέφαλος που μου έβαλε. Από ότι διάβασα μέχρι σήμερα στο φόρουμ κατάλαβα πως εμείς μπορούμε να δώσουμε εντολή σε κάποια μιλισεκόντ να ψεκάζει και λίγο βενζίνη ταυτόχρονα και όχι διαδοχικά. Τι ισχύει τελικά. Τι να κάνω.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 03 Νοέμ, 2013 12:05

pavlos01 έγραψε:Καλημέρα τελικά μπήκε πνεύμονας Τομασέτο Ανταρκτικ, μπεκ Χάνα κόκκινα γιατί με τα μπλέ δεν μπορούσε να τα ρυθμίσει, Εγκέφαλος Autogas Germany μαζί με την πλεξούδα του. Το αμάξι πάει πολυ καλύτερα σε σχέση με το Ταρταρίνι σε όλο το φάσμα των στροφών, αλλά ταλαιρωρήθηκε πολυ για τις ρυθμίσεις αφού ξεκίνησε με τα μπλέ Χάνα μετά με τα πράσινα και στο τέλος κατέληξε στα κόκκινα. Το θέμα μου είναι όταν ρώτησα αν σε κάποιο φορτίο μπορεί να ψεκάζει και βενζίνη για να βοηθάει την καύση, μου είπε πως αυτό δεν γίνεται. Ή θα δουλεύει μόνο υγραέριο ή μονο βενζίνη. Δεν μπορεί να ψεκάζει ταυτόχρονα αέριο και βενζίνη. Έτσι λοιπόν το βάλαμε να γυρνάει μόνο σε βενζίνη στις 4000 στροφές. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Μήπως δεν υποστηρίζει την λειτουργεία αυτή ο εγκέφαλος που μου έβαλε. Από ότι διάβασα μέχρι σήμερα στο φόρουμ κατάλαβα πως εμείς μπορούμε να δώσουμε εντολή σε κάποια μιλισεκόντ να ψεκάζει και λίγο βενζίνη ταυτόχρονα και όχι διαδοχικά. Τι ισχύει τελικά. Τι να κάνω.

Δεν έβαλε τότε... εγκέφαλο AEB δεν άφηνες τον tartarini ? τα κόκκινα εινσι πολυ μικρά για το αμαξι σου μέχρι 140 άλογα πανε !!
Ζήτα να σου βάλει ΑΕΒ OBD εγκέφαλο τον NC ή τον mp48 OBD ..

Το να γυρνά βενζινη μετα τις 4000 ειναι η εύκολη λύση ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 03 Νοέμ, 2013 15:59

Για πειτε ρε παιδια εσεις με τα insignia turbo που τα εχετε κανει μετατροπη σε υγραεριο αν αντιμετωπισατε προβληματα και ποια ειναι αυτα,εχω τον αδελφο μου με insignia turbo και το σκεφτεται δηλ, φοβαται να κανει την κινηση(εχει αλλο εναν χρονο εγγυηση),και δεν θελω εγω να τον παρω στο λαιμο μου γιατι αν παει κατι στραβα τον εχω ακριβος διπλα μου και θα με πριζει συνεχεια!
Εγω του προτεινα με τα λιγα που ξερω αν θα βαλει να βαλει σαν το δικο μου το συστημα γιατι θεωρητικα καλυπτετε με αυτο το συστημα (στα χαρτια εχει τα παντα-ολα το συστημα)αλλα το ακομη πιο καινουργιο συστημα της europegas δηλ. το OBD CAN DYNAMIC (που αλλαζει και το αβανς του αυτοκινητου οταν κινειτε με υγραεριο και που εχει και OBD και παραλληλο ψεκασμο βεζινης)με τα αναλογα για την ιποδυναμη hana μπεκ και τον αναλογο για την ιποδυναμη πνευμονα.
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 00:59

Να το βάλει οτσν θα ερθει με το καλο μετα το νεο έτος ... αυτο με το αβανς πως θα το κανει δεν ξερω γιατι θα πρέπει να φέρει διαφορετικό εγκέφαλο για καθε αυτοκίνητο !!! Οπως και οτι οι sas θα έχουν ψεκασμο βενζίνης που δεν θα έχουν ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 04 Νοέμ, 2013 02:06

Aρα φυκια για μεταξωτες κορδελες με λιγα λογια αυτα που υποσχετε η europegas λες φιλε Qgas για το θεμα αβανς και ψεκασμου βενζινης!
Τοσο απατη,δεν το καταλαβαινω ομως γιατι να υποσχονται οτι τα συστηματα τους κανουν πραγματα που στην τελικη δεν μπορουν?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 21 επισκέπτες