pavlos01 έγραψε:Ευχαριστώ, οπότε επειδή θα αλλαχτεί εγκέφαλος πνεύμονας πλεξούδα και μπεκ να κοιτάξω ο εγκέφαλος να συνδέεται με obd.
pavlos01 έγραψε:Ευχαριστώ, οπότε επειδή θα αλλαχτεί εγκέφαλος πνεύμονας πλεξούδα και μπεκ να κοιτάξω ο εγκέφαλος να συνδέεται με obd.
pavlos01 έγραψε:Ναι Qgas, θα μπουν τα συστήματα που περνάς και εσύ. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο και με ενημέρωσες για το συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπεί μόνο το front kit με πνεύμονα Ταμασέτο, εγκέφαλο ΑΕΒ με την πλεξούδα του και μπεκ Hana Blue. Πολύ λυπάμαι που δεν έχεις κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη να τα περάσω σε εσένα με κλειστά μάτια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
pavlos01 έγραψε:Καλημέρα τελικά μπήκε πνεύμονας Τομασέτο Ανταρκτικ, μπεκ Χάνα κόκκινα γιατί με τα μπλέ δεν μπορούσε να τα ρυθμίσει, Εγκέφαλος Autogas Germany μαζί με την πλεξούδα του. Το αμάξι πάει πολυ καλύτερα σε σχέση με το Ταρταρίνι σε όλο το φάσμα των στροφών, αλλά ταλαιρωρήθηκε πολυ για τις ρυθμίσεις αφού ξεκίνησε με τα μπλέ Χάνα μετά με τα πράσινα και στο τέλος κατέληξε στα κόκκινα. Το θέμα μου είναι όταν ρώτησα αν σε κάποιο φορτίο μπορεί να ψεκάζει και βενζίνη για να βοηθάει την καύση, μου είπε πως αυτό δεν γίνεται. Ή θα δουλεύει μόνο υγραέριο ή μονο βενζίνη. Δεν μπορεί να ψεκάζει ταυτόχρονα αέριο και βενζίνη. Έτσι λοιπόν το βάλαμε να γυρνάει μόνο σε βενζίνη στις 4000 στροφές. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Μήπως δεν υποστηρίζει την λειτουργεία αυτή ο εγκέφαλος που μου έβαλε. Από ότι διάβασα μέχρι σήμερα στο φόρουμ κατάλαβα πως εμείς μπορούμε να δώσουμε εντολή σε κάποια μιλισεκόντ να ψεκάζει και λίγο βενζίνη ταυτόχρονα και όχι διαδοχικά. Τι ισχύει τελικά. Τι να κάνω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 32 επισκέπτες
|
|
|