από valsam » Τρί 05 Νοέμ, 2013 04:27
Kαλα τωρα σοβαρα τα λες αυτα Qgas,δηλ. θελεις να μας πεις οτι το προβλημα υγραεριο+καμενες βαλβιδες-εδρες δεν υπαρχει η ειτε ειναι πολυ μικρο δηλ. αμελητεο το ποσοστο?
Γιατι ετσι οπως τα παρουσιαζεις ειναι σαν να ειναι προβλημα ενος στο ενα εκατομυριο αυτοινητα που θα παρουσιασει βλαβη!
Υπαρχουν 100νταδες αναφορες και ανυσηχιες εδω μεσα στο φορουμ και σε ολα τα φορουμ του κοσμου που ασχολουνται με το lpg για το lpg=vsr,τυχαιο ειναι?
Δεν νομιζω φιλε,ειναι υπερβολικα συχνο το φαινομενο vsr αλλιος δεν θα γινοταν τοσοσς ντορος(μπες σε Αυστραλιανα και Αγγλικα φορουμ να δεις τι γινετε!).
Και ρωταω εγω ο χαζος, οι εγκαταστατες γιατι να πουν τα πραγματα με το ονομα τους αν οντος τα νουμερα των αυτοκινητων με προβλημα vsr ειναι τεραστια,για να χασουν ακομη περισσοτερη πελατεια?
Οι μηχανικοι αυτοκινητων γιατι να πουν τα πραγματα με το ονομα τους αν υπαρχει περιπτωση να χαλασει το αυτοκινητο,κοροιδα ειναι, πελατεια ψαχνουν!
Και αντε πες μου,γιατι να μην ειμαι καχυποπτος?
Εγω απο που θα ενημερωθω αντικειμενικα,απο τον εγκαταστατη,απο τον μηχανικο μου ,απο ποιον?
Οι 9 στους δεκα θα πουν ψεματα γιατι υπαρχει η οικονομα στην μεση για το αν το ποβλημα vsr ειναι δεδομενο και αναποφευκτο για το αυτοκινητο μου ,ο ενας ο εντιμος ο σωστος μαστορας εγκαταστατης στους δεκα θα μου πει την αληθεια και θα με αποτρεψει να κανω την εγκατασταση,ποιον να πιστεψω τον εναν τον τρελο η τους υπολοιπους 9 , αφου το λεει η συντριπτικη πλειοψηφια κατι θα ξερουν θα σκεφτω!
Οπως και εγινε και σε εμενα φιλε μου,πριν βαλω υγραεριο τους περασα ολους εδω στην Θεσ/νικη και οντος πετυχα εγκαταστατη που μου ειπε αφου ειναι honda δεν θα στο προτεινα αλλα αν το θελεις τελικα στην χειροτερη να βγαλει μια ζημια 7-8 κατοσταρικα που θα τα εχεις βγαλει μεχρι τοτε (υπολογιζε ομως χωρις τον κοπροσκυλονοικοκυρη τον πρατηριουχο που μου τρωει το θα τα εχω βγαλει μεχρι τοτε!),ολοι οι υπολοιποι ηταν στο ,μια χαρα ειναι τα honda,εχω κανει 10δες σαν το δικο σου και κανενα κανενα προβλημα,καλυτερα θα δουλευει με υγραεριο,500.000 χλμ θα σου παει χωρις προβλημα κ.τ.λ!
Tα ιδια ακριβος ακουγαν και οι τρεις ολο κι'ολο γνωστοι μου με ford maverick και και για δες συμπτωση,και οι τρεις επαθαν vsr!
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!