Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 05 Νοέμ, 2013 00:42

valsam έγραψε:Δεν το αμφιβαλω το lpg καπουτ μοτορ ασε να λενε τα μαστορια του φορουμ τα δικα τους(αλλος ενας φιλος πριν μια βδομαδα με RAV4 lpg καπουτ μοτορ προστεθηκε στην λιστα των αλλων τριων φιλων με Ford Maverick lpg καπουτ μοτορ ),

Μάλλον οι εγκαταστατες φτιάχνανε μπουγάτσα προπανιου πριν ασχοληθούν με το αντικείμενο !!
Εινσι δυνατόν να χαλάνε τόσα μοτέρ ; Και να μη έχει ανοίξει μύτη ; Και γιατι χαλάνε αναρωτήθηκε κανεις ; Φταιει το αεριο ή η εγκατάσταση και το κιτ ; Πως γίνετε τόσοι πολλοί απο εμάς να μην εχουμε κανένα προβλημα σοβαρό χτύπα ξύλο με τόσα αυτοκίνητα και χιλιάδες χιλιόμετρα ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 05 Νοέμ, 2013 04:27

Kαλα τωρα σοβαρα τα λες αυτα Qgas,δηλ. θελεις να μας πεις οτι το προβλημα υγραεριο+καμενες βαλβιδες-εδρες δεν υπαρχει η ειτε ειναι πολυ μικρο δηλ. αμελητεο το ποσοστο?
Γιατι ετσι οπως τα παρουσιαζεις ειναι σαν να ειναι προβλημα ενος στο ενα εκατομυριο αυτοινητα που θα παρουσιασει βλαβη!
Υπαρχουν 100νταδες αναφορες και ανυσηχιες εδω μεσα στο φορουμ και σε ολα τα φορουμ του κοσμου που ασχολουνται με το lpg για το lpg=vsr,τυχαιο ειναι?
Δεν νομιζω φιλε,ειναι υπερβολικα συχνο το φαινομενο vsr αλλιος δεν θα γινοταν τοσοσς ντορος(μπες σε Αυστραλιανα και Αγγλικα φορουμ να δεις τι γινετε!).
Και ρωταω εγω ο χαζος, οι εγκαταστατες γιατι να πουν τα πραγματα με το ονομα τους αν οντος τα νουμερα των αυτοκινητων με προβλημα vsr ειναι τεραστια,για να χασουν ακομη περισσοτερη πελατεια?
Οι μηχανικοι αυτοκινητων γιατι να πουν τα πραγματα με το ονομα τους αν υπαρχει περιπτωση να χαλασει το αυτοκινητο,κοροιδα ειναι, πελατεια ψαχνουν!
Και αντε πες μου,γιατι να μην ειμαι καχυποπτος?
Εγω απο που θα ενημερωθω αντικειμενικα,απο τον εγκαταστατη,απο τον μηχανικο μου ,απο ποιον?
Οι 9 στους δεκα θα πουν ψεματα γιατι υπαρχει η οικονομα στην μεση για το αν το ποβλημα vsr ειναι δεδομενο και αναποφευκτο για το αυτοκινητο μου ,ο ενας ο εντιμος ο σωστος μαστορας εγκαταστατης στους δεκα θα μου πει την αληθεια και θα με αποτρεψει να κανω την εγκατασταση,ποιον να πιστεψω τον εναν τον τρελο η τους υπολοιπους 9 , αφου το λεει η συντριπτικη πλειοψηφια κατι θα ξερουν θα σκεφτω!
Οπως και εγινε και σε εμενα φιλε μου,πριν βαλω υγραεριο τους περασα ολους εδω στην Θεσ/νικη και οντος πετυχα εγκαταστατη που μου ειπε αφου ειναι honda δεν θα στο προτεινα αλλα αν το θελεις τελικα στην χειροτερη να βγαλει μια ζημια 7-8 κατοσταρικα που θα τα εχεις βγαλει μεχρι τοτε (υπολογιζε ομως χωρις τον κοπροσκυλονοικοκυρη τον πρατηριουχο που μου τρωει το θα τα εχω βγαλει μεχρι τοτε!),ολοι οι υπολοιποι ηταν στο ,μια χαρα ειναι τα honda,εχω κανει 10δες σαν το δικο σου και κανενα κανενα προβλημα,καλυτερα θα δουλευει με υγραεριο,500.000 χλμ θα σου παει χωρις προβλημα κ.τ.λ!
Tα ιδια ακριβος ακουγαν και οι τρεις ολο κι'ολο γνωστοι μου με ford maverick και και για δες συμπτωση,και οι τρεις επαθαν vsr!
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 05 Νοέμ, 2013 09:29

valsam έγραψε:Kαλα τωρα σοβαρα τα λες αυτα Qgas,δηλ. θελεις να μας πεις οτι το προβλημα υγραεριο+καμενες βαλβιδες-εδρες δεν υπαρχει η ειτε ειναι πολυ μικρο δηλ. αμελητεο το ποσοστο?
Γιατι ετσι οπως τα παρουσιαζεις ειναι σαν να ειναι προβλημα ενος στο ενα εκατομυριο αυτοινητα που θα παρουσιασει βλαβη!
Υπαρχουν 100νταδες αναφορες και ανυσηχιες εδω μεσα στο φορουμ και σε ολα τα φορουμ του κοσμου που ασχολουνται με το lpg για το lpg=vsr,τυχαιο ειναι?
Δεν νομιζω φιλε,ειναι υπερβολικα συχνο το φαινομενο vsr αλλιος δεν θα γινοταν τοσοσς ντορος(μπες σε Αυστραλιανα και Αγγλικα φορουμ να δεις τι γινετε!).
Και ρωταω εγω ο χαζος, οι εγκαταστατες γιατι να πουν τα πραγματα με το ονομα τους αν οντος τα νουμερα των αυτοκινητων με προβλημα vsr ειναι τεραστια,για να χασουν ακομη περισσοτερη πελατεια?
Οι μηχανικοι αυτοκινητων γιατι να πουν τα πραγματα με το ονομα τους αν υπαρχει περιπτωση να χαλασει το αυτοκινητο,κοροιδα ειναι, πελατεια ψαχνουν!
Και αντε πες μου,γιατι να μην ειμαι καχυποπτος?
Εγω απο που θα ενημερωθω αντικειμενικα,απο τον εγκαταστατη,απο τον μηχανικο μου ,απο ποιον?
Οι 9 στους δεκα θα πουν ψεματα γιατι υπαρχει η οικονομα στην μεση για το αν το ποβλημα vsr ειναι δεδομενο και αναποφευκτο για το αυτοκινητο μου ,ο ενας ο εντιμος ο σωστος μαστορας εγκαταστατης στους δεκα θα μου πει την αληθεια και θα με αποτρεψει να κανω την εγκατασταση,ποιον να πιστεψω τον εναν τον τρελο η τους υπολοιπους 9 , αφου το λεει η συντριπτικη πλειοψηφια κατι θα ξερουν θα σκεφτω!
Οπως και εγινε και σε εμενα φιλε μου,πριν βαλω υγραεριο τους περασα ολους εδω στην Θεσ/νικη και οντος πετυχα εγκαταστατη που μου ειπε αφου ειναι honda δεν θα στο προτεινα αλλα αν το θελεις τελικα στην χειροτερη να βγαλει μια ζημια 7-8 κατοσταρικα που θα τα εχεις βγαλει μεχρι τοτε (υπολογιζε ομως χωρις τον κοπροσκυλονοικοκυρη τον πρατηριουχο που μου τρωει το θα τα εχω βγαλει μεχρι τοτε!),ολοι οι υπολοιποι ηταν στο ,μια χαρα ειναι τα honda,εχω κανει 10δες σαν το δικο σου και κανενα κανενα προβλημα,καλυτερα θα δουλευει με υγραεριο,500.000 χλμ θα σου παει χωρις προβλημα κ.τ.λ!
Tα ιδια ακριβος ακουγαν και οι τρεις ολο κι'ολο γνωστοι μου με ford maverick και και για δες συμπτωση,και οι τρεις επαθαν vsr!
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!

ρυθμιση βαλβιδων εχουν κανει (οχι πληρωσαν ρυθμιση βαλβιδων, αν εγινε ρωταω) στα διαστηματα που προβλεπεται?
το συμπερασμα οτι φταιει το υγραεριο πως βγηκε? επισκευασαν την ζημια τους και μετα ειδαν οτι η ρυθμιση υγραεριου δεν ειναι σωστη? ή στο ξηλωμα "φιλε το υγραεριο φταιει?
οταν τους πιασει λαστιχο θα φταιει και εκει το υγραεριο?
σε αυτο το φορουμ μεσα εχεις δει τοσα προβληματα με καμμενες βαλβιδες ακομα και απο προβληματικες εγκαταστασεις?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 05 Νοέμ, 2013 11:29

Τελειως τυχαια ολα τα μοτερ Ford ειναι στις μαυρες λιστες...

Αυτο valsam τους το ειπε κανενας???

Εχω πει και δε θα βαρεθω να το λεω
απο την στιγμη που το ρημαδι μοτερ μου εχει αντεξει 26.000 χλμ με υγραεριο sorry αλλα ολα αυτα ειναι "κυριακισμοι" :D ...
Απλά πραματα
Οσοι θενε να κυνηγανε φαντασματα και να αποποιουνται τη μαλακια τους να βαζουν γκαζι σε ενα μοτερ που δε μπαινει ( οκ ας πουμε "δε μπαινει εκτος κι αν ο μαστορας ειναι Ο μαστορας") αλλα πηγαν σα τα γιδια στον φτυνοτερο/γειτωνα/μπατζανακη/ειναι καλο παιδι, που πριν εβαζε ηχοσυστηματα και τωρα υγραερια, και παλι sorry αλλα φταιει η μαλακια τους και οχι το υγραεριο.....

Και δικαιολογια "δεν ηξερα" δεν υπαρχει...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 05 Νοέμ, 2013 12:31

Τι είπες τώρα δε fokion :lol: :lol: :lol: :lol:

Στη Λιοσίων έχω ένα γνωστό που ασχολείται με ηχοσυστήματα και ερκοντίσιον.
Περνάω πριν ένα μήνα και βλέπω απέξω με μεγάλα γράμματα ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ.
Σταματάω Θανάση λέω βάζης και υγραέριο.Ναι μου λέει.Άμα έχης κανά γνωστό στείλτον,κάνω καλές τιμές.

Δε σφάξανε Θανάση να κυνηγάει μετά εμένα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό nickp » Τετ 06 Νοέμ, 2013 10:53

valsam έγραψε:Τα εχουμε ξαναπει για τον συγκεκριμενο!
Αυτο με την ακριβοτερη τιμη πινακιδας και την φθηνοτερη στην αντλια στο συγκεκριμενο πρατηριο εχει καιρο που γινετε και μαλιστα αναπροσαρμοζετε αναλογα οταν αλλαζουν οι τιμες αλλα παντα υπαρχει αυτη η διαφορα!
Εσυ γιατι λες δηλ. τι περναει απ΄το μυαλο σου στο γιατι ο συγκεκριμενος πρατηριουχος εχει στην πινακιδα 0,912 και μεσα στη μανικα εχει 0,901?
Αυτο που σκεφτεσαι-σκεφτομαι και καθε νοημον ανθρωπος θα σκεφτοταν ως απαντηση ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη στο αν υπαρχει καρτελ και πια ειναι η δυναμη αυτου του καρτελ!!!!
Που ακουστηκε αυτο,να εχω φθηνοτερη τιμη και αντι να την διαφημιζω να το κραταω μυστικο και επιτηδες να βαζω στην μεγαλη πινακιδα ακριβοτερη τιμη!!!!!!!!

Η απαντηση φιλε στο ερωτημα σου ειναι γιατι του εχουν δωσει περιθωρειο να ειναι 1 λεπτο φθηνοτερος απ'ολους τους αλλους γιατι ειναι εκει που ειναι και ειναι και ετσι οπως ειναι το πρατηριο(στο πιο απομακρυσμενο χωριο της Αλβανιας πιστευω οτι τα πρατηρια πιο συγχρονα θα ειναι!)και αυτος ειπε να το ριξει και αλλο ενα λεπτο αλλα χεζεται μην το μαθει το καρτελ και τον κανει ντα!
Εγω μονο σε αυτον βαζω οχι για την διαφορα(σιγα τα ωα δηλ. 35 λιτρα=70 σεντ στο γεμισμα) αλλα γιατι ειναι ο πιο φθηνος και υποσχεθηκα στον ευτο μου οτι στο νταβαντζιλικη δεν θα ενδοσω!
Την ιδια ερωτηση του εκανα και εγω του Καλπακη για το γιατι συμβαινει αυτο με την πινακιδα την πρωτη φωρα που πηγα και μου απαντησε με λιγα λογια αλλα με πολυ νοημα,αφηνοντας μου να ενοηθει οτι υπηρχαν μεγαλυτερες δυναμεις που γινοταν αυτο με την πινακιδα ,μετα απο λιγο καιρο πρωσπαθησα να τον πλησιασω για να μαθω περισσοτερα αλλα οσο περισσοτερα ρωτουσα τοσο μου την εκανε γυριστη την δουλεια και αρνηθηκε τα οσα μου ειπε την πρωτη φορα,δεν εγκατελειψα την προσπαθεια ομως και του εκανα μια προταση που πιστευα οτι δεν θα μπορουσε να αρνηθει και οτι ετσι θα εσπαγε το καρτελ!
Του προτεινα να κανει μια ειδικη τιμη στα μελη του φορουμ,οπως δηλ. θα εκανε σε στολο αυτοκινητων εταιριας,δηλ. αν οργανονωμασταν εδω μεσα στο φορουμ και οσοι μενουμε ανατολικα και βολευε το δρομολογιο να βαζαμε απο αυτον,δηλ.να του εδινα 20-30-40 αυτοκινητα πινακιδες ονοματα κ.τ.λ και να μας εδινε π.χ 5 λεπτα φθηνοτερη τιμη λιτρου(δηλ. τριχες σε σχεση με τα 20 λεπτα διαφορας Θεσ/νικης-Βολου αλλα θα ηταν μια αρχη!)!
Η απαντηση του ηταν για πολυ γελιο,τον επιασε μουγκαμαρα κατι σαν οχι,οχι,οχι σιγανομουρμουρισε και πηγε και κρυφτικε στο γραφειο(γραφειο να το κανει ο θεος!).

Πες μου οτι εχεις δει και το πλυντηριο! :D
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Re: Απ: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό sokratis » Τετ 06 Νοέμ, 2013 20:12

Τα λαμογια σημερα ολοι μαζι για ακομη μια φορά πουλανε στο 0.95 ..... με την βενζινη στο 1.57. Μεχρι τα χριστουγεννα θα το φτασουν στο 1 ευρω και εαν γινει και κανα θερμο συμβαν παγκοσμίως καλα κρασια.....

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
sokratis

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 08 Νοέμ, 2013 12:02

Σε μια χωρα ναχει τοση διαφορα απο νομο σε νομο.Ντροπη τους.Οικονομικη οδηγηση και το πολυ 10 ευρω καυσιμο καθε φορα.
nickp

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 08 Νοέμ, 2013 13:28

Κανονιζουμε εμεις απο θεσ/νικη μια Κυριακη να μαζευτουμε καμποσοι,20-30 αυτοκινητα π.χ και παμε ταξιδακι 40 λεπτων μεχρι το Γευγελη για φουλαρισμα υγραεριου και βενζινης(με το αζιμειωτο φυσικα!) ,φωναζουμε και κανα καναλι (σταρ π.χ)και του λεμε τραβα βιντεο,δινουμε και κανα 2 συνεντευξεις και λεμε οτι το κανουμε οργανωμενα ως αντιδραση και οτι θα κλιμακοθουν οι τετοιου τυπου αντιδρασεις (σιγα μην κλιμακωθουν ,τη εχω ξανακανει την προταση και φυλο δεν κουνηθηκε!) για τις τεραστιες διαφορες απο νομο σε νομο και ειδικα για την θεσ/νικη που ολοι εχουν την ιδια τιμη υπερβολικα υψηλη τιμη καρτελ και του ριχνουμε το μπαλακι του καναλιου να παει να παρει συνεντευξη απο τους 2 προδρους των βενζινοπολων!
Οποιος ενδιαφερετε ας πει ενα "μεσα"στο θεμα αυτο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό nickp » Σάβ 09 Νοέμ, 2013 12:03

Αυτο που λες ειναι δυσκολο χωρια οτι δε γουσταρω βρωμοσκοπιανους.Αναλογικα με τους μισθους τους ειναι ακριβα και κει.Εχω να προτεινω κατι αλλο.
Να κανονισουμε να πηγαινουμε ΟΛΟΙ σε ενα πρατηριο και ΜΟΝΟ ΕΝΑ.Κατα προτιμηση εννοειται στο οσο πιο φτηνο γινεται.Να δεις αν θα πονεσουνε οι αλλοι.
Η τιμη παντως εχει τσιμπησει αυτη τη φορα λογω της αηξησης του τονου.Αλλα και οι πρατηριουχοι φταινε για τα επιπλεον 10 λεπτα.
nickp

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 77 επισκέπτες