rover214 έγραψε:Επιστρέφω με νεότερα.Ο εγκέφαλος τελικά ήταν μια χαρά (δεν είχε καεί), αλλά είχε χαθεί το πρόγραμμα.Είχαν χαθεί όλα τα δεδομένα από μέσα (σαν να είχε βγει μόλις από το κουτί).
Οπότε ξεκινάμε τον προγραμματισμό στο συνεργείο.Γίνονται οι βασικές ρυθμίσεις (τύπος μπεκ κτλ) και μετά πάμε να φτιάξουμε το χάρτη.
3 ώρες το παιδεύαμε και ρελαντί δεν ήθελε να κρατήσει με τίποτα.Μόλις γυρνούσε στο αέριο, έκανε 2-3 βυθίσματα και έσβηνε.Κάποια στιγμή που έστρωσε το κάναμε κ μια μικρή βόλτα και όλα οκ.Τράβαγε μια χαρά σε όλο το φάσμα.Μόλις το αφήνουμε λίγο, νάσου πάλι τα ίδια.Ότι κι αν κάναμε και όσο κι αν παίξαμε με τις ρυθμίσεις (μείγμα, πίεση πνεύμονα, autocalibration ξανά)τίποτα. Τι είχε κάνει ρε γαμώτο ο μηχανικός την πρώτη φορά και δούλευε τόσο καλά και τώρα δε μπορεί να το στρώσει?
hlias έγραψε:ποιο filmware εχετε περασει στον εγκεφαλο?
Qgas έγραψε:και δεν εχει σωσει το αρχειο με το αυτοκινητο σου ? πχ με την πινακιδα σου ?
rover214 έγραψε:hlias έγραψε:ποιο filmware εχετε περασει στον εγκεφαλο?
Αυτό που είχε κ πριν περάσαμε.Νομίζω το 591.Ξέρω ότι έχουν βγει κ πιο καινούριες εκδόσεις βέβαια.Qgas έγραψε:και δεν εχει σωσει το αρχειο με το αυτοκινητο σου ? πχ με την πινακιδα σου ?
Άσε.Κι εγώ το πρώτο που τον ρώτησα αυτό ήταν.Αλλά δεν το έχει σώσει κ τώρα παιδευόμαστε.Τζάμπα κόπος και χαμένες ώρες τώρα.Μόλις το στρώσουμε πάντως θα του ζητήσω να το αποθηκεύσει κ να το πάρω κι εγώ για παν ενδεχόμενο.Μια φορά την πατήσαμε.
Qgas έγραψε:και δεν εχει σωσει το αρχειο με το αυτοκινητο σου ? πχ με την πινακιδα σου ?
![]()
![]()
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 61 επισκέπτες
|
|
|