Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Νεκρό σύστημα (lovato) μετά από αποσύνδεση μπαταρίας

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Νεκρό σύστημα (lovato) μετά από αποσύνδεση μπαταρίας

Δημοσίευσηαπό rover214 » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 16:11

Λοιπόν μπαίνω απευθείας στο θέμα.Έβγαλα πριν τη μπαταρία του αυτοκινήτου και όταν την σύνδεσα πάλι το σύστημα του υγραερίου είναι νεκρό.Δεν ανάβει κανένα λαμπάκι στον διακόπτη.Το αυτοκίνητο με βενζίνη λειτουργεί κανονικά.Έλεγξα τις συνδέσεις και είναι οκ, έλεγξα την ασφάλεια και μάλιστα την άλλαξα και με άλλη και τίποτα.Αποτέλεσμα κανένα.Τι μπορεί να είναι?Αρχίζω να πιστεύω ότι έκαψε εγκέφαλο! :(
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Re: Νεκρό σύστημα (lovato) μετά από αποσύνδεση μπαταρίας

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 18:40

ξαναβγαλε τους πολους και σφιξτους καλα, αλλιως καποιο καλωδιο δεν παταει καλα
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 22:24

συνδεδεμενα στην μπαταρια κοκκινο στο + μαυρο στο -
ψαξε να βρεις ασπρο κοκκινο καλωδιο πρεπει να εχει +12v με ανοιγμα διακοπτη.
μαυρο καλωδιο να ειναι συνδεμενο με σημα στροφων, σε καποιον πολλαπλασιαστη συνηθως.
κατι απο αυτα δεν εχει καλη συνδεση ή επαφη, να καει εγκεφαλος απο αποσυνδεση μπαταριας ειναι σχεδον απιθανο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 13 Νοέμ, 2013 21:18

Επιστρέφω με νεότερα.Ο εγκέφαλος τελικά ήταν μια χαρά (δεν είχε καεί), αλλά είχε χαθεί το πρόγραμμα.Είχαν χαθεί όλα τα δεδομένα από μέσα (σαν να είχε βγει μόλις από το κουτί).
Οπότε ξεκινάμε τον προγραμματισμό στο συνεργείο.Γίνονται οι βασικές ρυθμίσεις (τύπος μπεκ κτλ) και μετά πάμε να φτιάξουμε το χάρτη.
3 ώρες το παιδεύαμε και ρελαντί δεν ήθελε να κρατήσει με τίποτα.Μόλις γυρνούσε στο αέριο, έκανε 2-3 βυθίσματα και έσβηνε.Κάποια στιγμή που έστρωσε το κάναμε κ μια μικρή βόλτα και όλα οκ.Τράβαγε μια χαρά σε όλο το φάσμα.Μόλις το αφήνουμε λίγο, νάσου πάλι τα ίδια.Ότι κι αν κάναμε και όσο κι αν παίξαμε με τις ρυθμίσεις (μείγμα, πίεση πνεύμονα, autocalibration ξανά)τίποτα. Τι είχε κάνει ρε γαμώτο ο μηχανικός την πρώτη φορά και δούλευε τόσο καλά και τώρα δε μπορεί να το στρώσει?
rover214

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 13 Νοέμ, 2013 21:55

rover214 έγραψε:Επιστρέφω με νεότερα.Ο εγκέφαλος τελικά ήταν μια χαρά (δεν είχε καεί), αλλά είχε χαθεί το πρόγραμμα.Είχαν χαθεί όλα τα δεδομένα από μέσα (σαν να είχε βγει μόλις από το κουτί).
Οπότε ξεκινάμε τον προγραμματισμό στο συνεργείο.Γίνονται οι βασικές ρυθμίσεις (τύπος μπεκ κτλ) και μετά πάμε να φτιάξουμε το χάρτη.
3 ώρες το παιδεύαμε και ρελαντί δεν ήθελε να κρατήσει με τίποτα.Μόλις γυρνούσε στο αέριο, έκανε 2-3 βυθίσματα και έσβηνε.Κάποια στιγμή που έστρωσε το κάναμε κ μια μικρή βόλτα και όλα οκ.Τράβαγε μια χαρά σε όλο το φάσμα.Μόλις το αφήνουμε λίγο, νάσου πάλι τα ίδια.Ότι κι αν κάναμε και όσο κι αν παίξαμε με τις ρυθμίσεις (μείγμα, πίεση πνεύμονα, autocalibration ξανά)τίποτα. Τι είχε κάνει ρε γαμώτο ο μηχανικός την πρώτη φορά και δούλευε τόσο καλά και τώρα δε μπορεί να το στρώσει?

ποιο filmware εχετε περασει στον εγκεφαλο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 00:51

και δεν εχει σωσει το αρχειο με το αυτοκινητο σου ? πχ με την πινακιδα σου ?

:evil: :evil: :evil:
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό rover214 » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 17:59

hlias έγραψε:ποιο filmware εχετε περασει στον εγκεφαλο?

Αυτό που είχε κ πριν περάσαμε.Νομίζω το 591.Ξέρω ότι έχουν βγει κ πιο καινούριες εκδόσεις βέβαια.

Qgas έγραψε:και δεν εχει σωσει το αρχειο με το αυτοκινητο σου ? πχ με την πινακιδα σου ?

Άσε.Κι εγώ το πρώτο που τον ρώτησα αυτό ήταν.Αλλά δεν το έχει σώσει κ τώρα παιδευόμαστε.Τζάμπα κόπος και χαμένες ώρες τώρα.Μόλις το στρώσουμε πάντως θα του ζητήσω να το αποθηκεύσει κ να το πάρω κι εγώ για παν ενδεχόμενο.Μια φορά την πατήσαμε.
rover214

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 19:37

rover214 έγραψε:
hlias έγραψε:ποιο filmware εχετε περασει στον εγκεφαλο?

Αυτό που είχε κ πριν περάσαμε.Νομίζω το 591.Ξέρω ότι έχουν βγει κ πιο καινούριες εκδόσεις βέβαια.

Qgas έγραψε:και δεν εχει σωσει το αρχειο με το αυτοκινητο σου ? πχ με την πινακιδα σου ?

Άσε.Κι εγώ το πρώτο που τον ρώτησα αυτό ήταν.Αλλά δεν το έχει σώσει κ τώρα παιδευόμαστε.Τζάμπα κόπος και χαμένες ώρες τώρα.Μόλις το στρώσουμε πάντως θα του ζητήσω να το αποθηκεύσει κ να το πάρω κι εγώ για παν ενδεχόμενο.Μια φορά την πατήσαμε.

δοκιμαστε με το 350.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Παρ 15 Νοέμ, 2013 13:20

:evil: :evil: :evil:

ποιο να σωσει σε αρχειο, αγραμματοι μηχανικοι, ειναι πρωτη φορα πιανουν λαπτοπ στα χερια τους :lol:
4 βασικες παραμετρους απο τα σεμιναρια εμαθαν :think:
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 76 επισκέπτες