papoys έγραψε:Και εγώ στα δύο τελευταία γεμίσματα είδα αύξηση κατανάλωσης.![]()
![]()
Επειδή είναι η πρώτη μου χρονιά που με πιάνει χειμώνας με υγραέριο πιθανώς συμβαίνει αυτό που λέτε.![]()
Το καλό με μένα είναι ότι το χειμώνα δεν κάνω τα χιλιόμετρα που κάνω άνοιξη-καλοκαίρι.![]()
![]()
hlias έγραψε:antonis8via έγραψε:εγώ δε χαλιέμαι μόνο με τη τιμή, χαλιέμαι και με τη ποιότητα πλέον.
Κανας εγκαταστατης να μου δώσει μία εξήγηση του τι συμβαίνει;; ή δεν εχετε ασχοληθεί με το πρόβλημα μιας και η δουλειά σας περιορίζεται στη τοποθετηση μονο;
σαν τον αλλο προχθες που μου έδωσε φυλλάδιο με 50% κέρδος και ειχα κατουρηθεί στο γέλιο με τις δηλώσεις του φυλλαδίου του (μακρωζωια κινητηρα, βαλβλιδων,καταλυτη....κλπ) εκανε και τεχνικη αναλυση ότι είναι 110 οκτάνια τρομάρα του και καίει λιγότερο απο τη βενζίνη....ετσι δικαιολογουσε το 50% οικονομια.
Λατρεύω το icom και μου λείπει το αρπαγμα και το νεύρο του LPG, αλλά δεν αντέχω να με κλέβουν τοσο απροκάλυπτα πλέον....
το πιο πιθανο ειναι το προπανιο να ειναι ακομα σε χαμηλο ποσοστο μεσα στο μειγμα και η θερμοκρασια περιβαλλοντος εχει πεσει αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο μηνα.
εγω δεν εχω δει διαφορες στην καταναλωση πανω απο 5%.
NickSt έγραψε:hlias έγραψε:antonis8via έγραψε:εγώ δε χαλιέμαι μόνο με τη τιμή, χαλιέμαι και με τη ποιότητα πλέον.
Κανας εγκαταστατης να μου δώσει μία εξήγηση του τι συμβαίνει;; ή δεν εχετε ασχοληθεί με το πρόβλημα μιας και η δουλειά σας περιορίζεται στη τοποθετηση μονο;
σαν τον αλλο προχθες που μου έδωσε φυλλάδιο με 50% κέρδος και ειχα κατουρηθεί στο γέλιο με τις δηλώσεις του φυλλαδίου του (μακρωζωια κινητηρα, βαλβλιδων,καταλυτη....κλπ) εκανε και τεχνικη αναλυση ότι είναι 110 οκτάνια τρομάρα του και καίει λιγότερο απο τη βενζίνη....ετσι δικαιολογουσε το 50% οικονομια.
Λατρεύω το icom και μου λείπει το αρπαγμα και το νεύρο του LPG, αλλά δεν αντέχω να με κλέβουν τοσο απροκάλυπτα πλέον....
το πιο πιθανο ειναι το προπανιο να ειναι ακομα σε χαμηλο ποσοστο μεσα στο μειγμα και η θερμοκρασια περιβαλλοντος εχει πεσει αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο μηνα.
εγω δεν εχω δει διαφορες στην καταναλωση πανω απο 5%.
Ηλία καλησπέρα , το 5% διαφορά το είδες σε σχέση με την κατανάλωση υγραερίου ( αύξηση ) η σε σχέση με την κατανάλωση βενζίνας ;;.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε . Αν και δεν σε γνωρίζω , διαβάζω εδώ μέσα ότι έχεις βοηθήσει όσο μπορείς .
gkazakias έγραψε:Παιδια ο κοσμος δεν ξερει να υπολογιζει την καταναλωση του αυτοκινητου του. Ουτε στην βενζινα ουτε στο υγραεριο. Δεν φουλαρουν ποτε, βαζουν απο διαφορετικα πρατηρια, δεν μηδενιζουν τον χιλιομετρητη, τιποτα απολυτως. Μονο κοιτανε το trip computer.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 14 επισκέπτες
|
|
|