Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 13:19

Βασικό πρόβλημα η έλλειψη προπανιου στην αγορά λόγω θέρμανσης στη βόρεια ελλαδα σε βιομηχανία κτλ εξου και οι υψηλές τιμες στο κινησης ... αθρόες εισαγωγές προπανιου απο Αλβανία και άλλες χώρες !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 14:26

Και εγώ στα δύο τελευταία γεμίσματα είδα αύξηση κατανάλωσης. :o :o

Επειδή είναι η πρώτη μου χρονιά που με πιάνει χειμώνας με υγραέριο πιθανώς συμβαίνει αυτό που λέτε. :)

Το καλό με μένα είναι ότι το χειμώνα δεν κάνω τα χιλιόμετρα που κάνω άνοιξη-καλοκαίρι. :lol: :D :))
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 14:28

papoys έγραψε:Και εγώ στα δύο τελευταία γεμίσματα είδα αύξηση κατανάλωσης. :o :o

Επειδή είναι η πρώτη μου χρονιά που με πιάνει χειμώνας με υγραέριο πιθανώς συμβαίνει αυτό που λέτε. :)

Το καλό με μένα είναι ότι το χειμώνα δεν κάνω τα χιλιόμετρα που κάνω άνοιξη-καλοκαίρι. :lol: :D :))

γερος ανθρωπος πρεπει να προσεχεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 15:35

Πήγα να γεμίσω ΔΡΑΜΑ σήμερα και η τιμή 95.8..έβαλα ένα 20αρικο γιατι έκανα καθάρισμα την μπεκιερα..

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 17:50

Εγω δεν ειδα καμια αυξηση καταναλωσης και δεν μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα που συμβαινουν εδω..
Μαλλον τελικα η δεν καταλαβαινω η ειμαι βλακας. Φιλε antonis8via γραφεις για κακα μειγματα για αναληθεις διαφημιστικες καμπανιες εγκαταστατων οτι δεν ασχολουνται με τα προβληματα μας λογω μειγματων και ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ζητας. Τα μειγματα προφανως ειναι ελλειματικα σε προπανιο απο εκει και περα κανεις εγκαταστατης δεν μπορει να κανει τιποτε για αυτο παρα να στο επιβεβαιωσει. Αναμεσα στον κλαδο σιγουρα θα υπαρχουν και κακοι εγκαταστατες που λενε αναληθειες στα διαφημιστικα τους για προωθηση των προιοντων τους.
Το θεμα εδω στο φορουμ ειναι η τιμη του αεριου και η αισχροκερδεια που γινεται αν μπορει να θεωρηθει αισχροκερδεια και οχι υπερβολικο κερδος και αν μπορει να γινει κατι πανω σε αυτο.
Η αποψη μου λοιπον ειναι οτι μπορει να βρεθει λυση μονο και εφοσον το κρατος αποφασισει να ασχοληθει με το θεμα αλλιως δεν βλεπω φως.
Σωστες οι διαμαρτυριες τα e-mail και ολες οι ενεργειες αλλα μακαρι να βγω ψευτης δεν βλεπω αμεσα λυση.
Και να μην βιαστειτε να με κατηγορησετε σαν ηττοπαθη γιατι οσες διαμαρτυριες και οσες αποχες απο αεριο να γινουν αν δεν αποφασισουνε οι μεγαλοκαρχαριες να πεσουν οι τιμες τιποτε δεν θα γινει.
Γιατι δεν πιστευω να νομιζετε οτι στα καρτελ που στηνουν οι πρατηριουχοι ειναι μονοι τους.Αλλοι ειναι απο πισω και ο νοων νοητω!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 16 Νοέμ, 2013 19:26

hlias έγραψε:
antonis8via έγραψε:εγώ δε χαλιέμαι μόνο με τη τιμή, χαλιέμαι και με τη ποιότητα πλέον.
Κανας εγκαταστατης να μου δώσει μία εξήγηση του τι συμβαίνει;; ή δεν εχετε ασχοληθεί με το πρόβλημα μιας και η δουλειά σας περιορίζεται στη τοποθετηση μονο;
σαν τον αλλο προχθες που μου έδωσε φυλλάδιο με 50% κέρδος και ειχα κατουρηθεί στο γέλιο με τις δηλώσεις του φυλλαδίου του (μακρωζωια κινητηρα, βαλβλιδων,καταλυτη....κλπ) εκανε και τεχνικη αναλυση ότι είναι 110 οκτάνια τρομάρα του και καίει λιγότερο απο τη βενζίνη....ετσι δικαιολογουσε το 50% οικονομια.
Λατρεύω το icom και μου λείπει το αρπαγμα και το νεύρο του LPG, αλλά δεν αντέχω να με κλέβουν τοσο απροκάλυπτα πλέον....

το πιο πιθανο ειναι το προπανιο να ειναι ακομα σε χαμηλο ποσοστο μεσα στο μειγμα και η θερμοκρασια περιβαλλοντος εχει πεσει αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο μηνα.
εγω δεν εχω δει διαφορες στην καταναλωση πανω απο 5%.

Ηλία καλησπέρα , το 5% διαφορά το είδες σε σχέση με την κατανάλωση υγραερίου ( αύξηση ) η σε σχέση με την κατανάλωση βενζίνας ;;.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε . Αν και δεν σε γνωρίζω , διαβάζω εδώ μέσα ότι έχεις βοηθήσει όσο μπορείς .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 01:30

NickSt έγραψε:
hlias έγραψε:
antonis8via έγραψε:εγώ δε χαλιέμαι μόνο με τη τιμή, χαλιέμαι και με τη ποιότητα πλέον.
Κανας εγκαταστατης να μου δώσει μία εξήγηση του τι συμβαίνει;; ή δεν εχετε ασχοληθεί με το πρόβλημα μιας και η δουλειά σας περιορίζεται στη τοποθετηση μονο;
σαν τον αλλο προχθες που μου έδωσε φυλλάδιο με 50% κέρδος και ειχα κατουρηθεί στο γέλιο με τις δηλώσεις του φυλλαδίου του (μακρωζωια κινητηρα, βαλβλιδων,καταλυτη....κλπ) εκανε και τεχνικη αναλυση ότι είναι 110 οκτάνια τρομάρα του και καίει λιγότερο απο τη βενζίνη....ετσι δικαιολογουσε το 50% οικονομια.
Λατρεύω το icom και μου λείπει το αρπαγμα και το νεύρο του LPG, αλλά δεν αντέχω να με κλέβουν τοσο απροκάλυπτα πλέον....

το πιο πιθανο ειναι το προπανιο να ειναι ακομα σε χαμηλο ποσοστο μεσα στο μειγμα και η θερμοκρασια περιβαλλοντος εχει πεσει αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο μηνα.
εγω δεν εχω δει διαφορες στην καταναλωση πανω απο 5%.

Ηλία καλησπέρα , το 5% διαφορά το είδες σε σχέση με την κατανάλωση υγραερίου ( αύξηση ) η σε σχέση με την κατανάλωση βενζίνας ;;.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε . Αν και δεν σε γνωρίζω , διαβάζω εδώ μέσα ότι έχεις βοηθήσει όσο μπορείς .

την διαφορα αυτην την εχουν δει μερικοι πελατες μου στην καταναλωση υγραεριου. οσο παραξενο και αν ακουγεται οι περισσοτεροι απο αυτους δεν γνωριζαν ποτε τι καταναλωση ειχαν στη βενζινα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 03:18

Παιδια ο κοσμος δεν ξερει να υπολογιζει την καταναλωση του αυτοκινητου του. Ουτε στην βενζινα ουτε στο υγραεριο. Δεν φουλαρουν ποτε, βαζουν απο διαφορετικα πρατηρια, δεν μηδενιζουν τον χιλιομετρητη, τιποτα απολυτως. Μονο κοιτανε το trip computer.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 04:54

Σωστός το trip comp δεν εχει καμια σχεση με τη πραγματικότητα πελάτης μου που παραπονιόταν για καταναλωση έβαλε βενζινη 12,5 λιτρα έκανε ακριβώς 80 χιλ και το trio του έλεγε οτι εχει καταναλωση 12,5 /100 απο σχεδόν απο αδειος !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 07:31

gkazakias έγραψε:Παιδια ο κοσμος δεν ξερει να υπολογιζει την καταναλωση του αυτοκινητου του. Ουτε στην βενζινα ουτε στο υγραεριο. Δεν φουλαρουν ποτε, βαζουν απο διαφορετικα πρατηρια, δεν μηδενιζουν τον χιλιομετρητη, τιποτα απολυτως. Μονο κοιτανε το trip computer.

ο qgas εχει δικιο για την ενδυξη του trip, στο υγραεριο ξερουν τι καταναλωση εχουν, ποσα ερωτηματα εχεις δει "μου καει τοσα λιτρα υγραεριο νομιζω οτι ειναι πολλα, ο εγκαταστατης μου ειναι αχρηστος" και στην ερωτηση ποση καταναλωση εχεις με βενζινα, εξαφανιζονται απο το φορουμ γιατι δεν ξερουν ή γιατι μετρανε με λαθος τροπο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες