rover214 έγραψε:Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.
Qgas έγραψε:rover214 έγραψε:Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.
Προτιμώ τα Hana αυτα με τα χρώματα απο τα baracuda λόγω των χρωμάτων που εινσι εργοστασιακά ούτε καν τα Hana τα χρυσά με τους ανταπτορες απο κατω ανάλογα τα άλογα των μοτέρ .. Τα baracuda έχουν αυτη τη φιλοσοφία ενα μπεκ για ολα τα μοτέρ με ανταπτορες απο κατω βιδωτούς .. Και ενα νουμερο για τα μεγάλα που τα λέει Ναπολέων !' Πολωνικης κατασκευής απο την Alex LPG 1.9 ohm ..
anj890 έγραψε:Qgas έγραψε:rover214 έγραψε:Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.
Προτιμώ τα Hana αυτα με τα χρώματα απο τα baracuda λόγω των χρωμάτων που εινσι εργοστασιακά ούτε καν τα Hana τα χρυσά με τους ανταπτορες απο κατω ανάλογα τα άλογα των μοτέρ .. Τα baracuda έχουν αυτη τη φιλοσοφία ενα μπεκ για ολα τα μοτέρ με ανταπτορες απο κατω βιδωτούς .. Και ενα νουμερο για τα μεγάλα που τα λέει Ναπολέων !' Πολωνικης κατασκευής απο την Alex LPG 1.9 ohm ..
Qgas τι διαφορά έχουν τα χρυσά μπεκ της Hana σε σχέση με τα άλλα μπεκ της Hana? Ξέρω ότι τα χρυσά είναι με αντάπτορες αναλόγως της ιπποδύναμης. Ρωτάω αν υπάρχει διαφορά σε θέματα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης.
Qgas έγραψε:anj890 έγραψε:Qgas έγραψε:rover214 έγραψε:Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.
Qgas τι διαφορά έχουν τα χρυσά μπεκ της Hana σε σχέση με τα άλλα μπεκ της Hana? Ξέρω ότι τα χρυσά είναι με αντάπτορες αναλόγως της ιπποδύναμης. Ρωτάω αν υπάρχει διαφορά σε θέματα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης.
Ουσιαστικά καμια αλλα τα προτρυπημένα ειναι πάντα καλυτερα .. Ακριβή ρύθμιση ενω τα ακροφυσια απο κατω έχουν διάφορες . Αν πχ θέλεις πράσινα τα χρυσά εινσι το ιδιο με αυτα ..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 33 επισκέπτες
|
|
|