Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αγορά καινούριων μπεκ υγραερίου

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Αγορά καινούριων μπεκ υγραερίου

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τρί 26 Νοέμ, 2013 00:15

Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 26 Νοέμ, 2013 01:24

rover214 έγραψε:Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.

Προτιμώ τα Hana αυτα με τα χρώματα απο τα baracuda λόγω των χρωμάτων που εινσι εργοστασιακά ούτε καν τα Hana τα χρυσά με τους ανταπτορες απο κατω ανάλογα τα άλογα των μοτέρ .. Τα baracuda έχουν αυτη τη φιλοσοφία ενα μπεκ για ολα τα μοτέρ με ανταπτορες απο κατω βιδωτούς .. Και ενα νουμερο για τα μεγάλα που τα λέει Ναπολέων !' Πολωνικης κατασκευής απο την Alex LPG 1.9 ohm ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 27 Νοέμ, 2013 21:47

Με το lovato μπορούν να δουλέψουν τα Hana?Γιατί στην επιλογή μπεκ έχει μόνο τα δικά του αν δεν κάνω λάθος.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό pank » Παρ 29 Νοέμ, 2013 00:57

Το αν ταιριάζουν τα μπεκ πχ hana με lovato είναι θέμα της καλωδίωσης, του εγκεφάλου ή κάτι άλλο.
Για πείτε μας εσείς οι εγκαταστάτες διότι και εγώ το σκέφτομαι αν τελικά μπορεί να μπούν.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 29 Νοέμ, 2013 01:03

Είναι θέμα ohm της κάθε μπεκιερας.. Από όσο ξέρω

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Παρ 29 Νοέμ, 2013 11:05

ναι η ωμικη αντισταση των μπεκ Jp της lovato ειναι 2.9-3Ω, των τυπου μπεκ βενζινης ολα στα 1.9Ω
στο προγραμμα εχει επιλογες J, K, E, τα Jp προτεινονται για τα ατμοσφαιρικα, τα Κp για τους turbo κινητηρες, τα Ε μπεκ δεν τα εχω δει ποτε
παντως τα μπεκ της lovato μια χαρα αξιοπιστα βγηκαν, καποιος στο hyundai tuscon 2.0 που εχει κιτ lovato εχει φτασει 100.000χλμ απροβληματιστα
ακομα και στην επισημh σελιδα της lovato ειδα εγκατασταση του κιτ στο fiat 500 0.9twin air με τα μπεκ Κp
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Δημοσίευσηαπό anj890 » Κυρ 22 Δεκ, 2013 10:28

Qgas έγραψε:
rover214 έγραψε:Κι εγώ το σκεφτόμουν για τύπου βενζίνης στο lovato μου.Αν συνεργάζονται τα συγκεκριμένα τότε μια χαρά.

Προτιμώ τα Hana αυτα με τα χρώματα απο τα baracuda λόγω των χρωμάτων που εινσι εργοστασιακά ούτε καν τα Hana τα χρυσά με τους ανταπτορες απο κατω ανάλογα τα άλογα των μοτέρ .. Τα baracuda έχουν αυτη τη φιλοσοφία ενα μπεκ για ολα τα μοτέρ με ανταπτορες απο κατω βιδωτούς .. Και ενα νουμερο για τα μεγάλα που τα λέει Ναπολέων !' Πολωνικης κατασκευής απο την Alex LPG 1.9 ohm ..

Qgas τι διαφορά έχουν τα χρυσά μπεκ της Hana σε σχέση με τα άλλα μπεκ της Hana? Ξέρω ότι τα χρυσά είναι με αντάπτορες αναλόγως της ιπποδύναμης. Ρωτάω αν υπάρχει διαφορά σε θέματα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 22 Δεκ, 2013 14:03

anj890 έγραψε:
Qgas έγραψε:

Qgas τι διαφορά έχουν τα χρυσά μπεκ της Hana σε σχέση με τα άλλα μπεκ της Hana? Ξέρω ότι τα χρυσά είναι με αντάπτορες αναλόγως της ιπποδύναμης. Ρωτάω αν υπάρχει διαφορά σε θέματα ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης.

Ουσιαστικά καμια αλλα τα προτρυπημένα ειναι πάντα καλυτερα .. Ακριβή ρύθμιση ενω τα ακροφυσια απο κατω έχουν διάφορες . Αν πχ θέλεις πράσινα τα χρυσά εινσι το ιδιο με αυτα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό anj890 » Κυρ 22 Δεκ, 2013 18:07

Qgas έγραψε:
anj890 έγραψε:
Qgas έγραψε:

Ουσιαστικά καμια αλλα τα προτρυπημένα ειναι πάντα καλυτερα .. Ακριβή ρύθμιση ενω τα ακροφυσια απο κατω έχουν διάφορες . Αν πχ θέλεις πράσινα τα χρυσά εινσι το ιδιο με αυτα ..

Qgas συγνώμη που επιμένω αλλά τι εννοείς "Ακριβή ρύθμιση ενω τα ακροφυσια απο κατω έχουν διάφορες"? Ο εγκαταστάτης μου λέει είτε το κόκκινο βάλω είτε το χρυσό με το ακροφύσιο των 2,4mm, είναι ακριβώς το ίδιο. Να επιμείνω για το κόκκινο (το αμάξι έχει 120 άλογα) ή να δεχτώ το χρυσό?
Θα μου πεις να ακούσω τον εγκαταστάτη μου, ωστόσο ρωτάω εσένα γιατί γνωρίζω ότι τα δουλεύεις τα Hana κατά κόρον.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 22 Δεκ, 2013 19:46

MΙα χαρα θα ειναι απλα εμένα μου αρέσουν τα ανα χρώματος οπου τα ακορφυσια ειναι απο το εργοστάσιο φιξ και δεν αλλάζουν .. Παρατηρώ σε ορισμένα με τα ζιγκλέρ οτι έχουν διαφορα μεταξύ τους ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 32 επισκέπτες