Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 09 Δεκ, 2013 00:49

Τελικά τα δικά μου 225 μουλάρια είναι πολύ οικονομικά.. Η ήταν μιας και με το χάλια μείγμα έβγαζα άνετα 220km με ταχύτητες τον 140km/h..Η τουλάχιστον έβγαζα μέχρι πριν δύο εβδομάδες που είχα το αμάξι.. Τώρα με το focus 1.6 με πολύ οικονομική οδήγηση και μου έχει λείψει το υγραέριο

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 09 Δεκ, 2013 02:31

hlias έγραψε:
hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Εγω παντος το "καθηκον" μου το εκανα παλι σημερα!
Με 99 ευρω ακριβος εβαλα 58 λιτρα βενζινης και 38 λιτρα υγραεριο με τιμη λιτρου την αμολυβδη 1,27 και του υγραεριου στα 0,67 λεπτα!
Αλλη αισθηση(στην τσεπη αλλα και στην οδηγηση!), και μετα απο καιρο γουσταρα ξανα τα γκαζια του υγαεριου!!!!!!!!
Μου κοστιζουν ετσι τωρα 11,5 ευρω τα 100 χ.λ.μ και με αναλογια 70% βενζινη 30% υγραεριο, ενω αν κινιομουν μονο με την ενχωρια "ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ"(γιατι περι σαβουρας υγραεριου προκειτε αυτο που μας πουλανε πια σε τιμη χρυσαφι εδω περα!)με την τρομερη αυξηση της καταναλωσης που εχω τον τελευταιο καιρο με την σαβουρα υγραεριο θα ηθελα 1,35 ευρω για να διανησω αυτα τα 100 χ.λ.μ!
Αντε να τελειωσουν οι γιορτες και τα δωρα να κανω στον εαυτο μου κι'εγω ενα δωρο ενα ντεποζιτακι υγραεριου 110 λιτρων,εκτος αν φιλοτιμηθει και μου το φερει ο Αη Βασιλης!

πες μου τοτε που βαζεις απο Ελλαδα και με αυτη την σαβουρα κανεις 100 km με 1,35 ευρω για να παω να βαλω και εγω.

και κατι αλλο, λες σαβουρα το δικο μας υγραεριο αλλα βαση των στοιχειων που δινεις νε το δικο μας υγραεριο βγαζεις περισσοτερα χιλιομετρα απο το αλλοδαπο.

Eτσι ειναι Ηλια με και με τεραστια διαφορα περισσοτερα χιλιομετρα με την σαβουρα γιατι με την σαβουρα βγαζω 100 χλμ μονο με 1,35 ευρω!
Καλα ενταξει μην παριστανετε αλλο τοους χαζους,το ξερετε πολυ καλα οτι ηθελα να γραψω 13,5 ευρω και οχι 1,35!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 10 Δεκ, 2013 15:35

τα περισσότερα σαβούρα για γκαζάκια να ψήνεις καφεδάκι είναι πάντως.
τώρα τελευταία, λίγο, έχει καλυτερέψει το μίγμα αλλα και πάλι...σωστό δεν είναι.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Τρί 10 Δεκ, 2013 17:23

Την προηγούμενη Παρασκευή γέμισα στη Μεταμόρφωση με 0,938 και μου έβγαλε περίπου 60κμ λιγότερα από ότι συνήθως (Coral) και χθες γέμισα στην περιφερειακή της Καρδίτσας με 0.89 (πετρογκαζ) και μου έβγαλε τα σωστά χιλιόμετρα και καμιά 20αρια παραπάνω! Όταν ρώτησα στην Καρδίτσα για την τιμή, μου είπαν πως την τελευταία εβδομάδα ανέβηκε...... :-o :-o :-o και όταν τους είπα για τις τιμές στην Αθήνα πέθαναν στα γέλια....
ΑΙΣΧΟΣ.....
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Τρί 10 Δεκ, 2013 20:30

Προχθές είχε "παρκάρει" μπροστά στη Ν.Παραλία ένα μεγάλο καράβι που είχε 2 τεράστιες κόκκινες δεξαμενές που γράφαν με άσπρα γράμματα LPG. Το καλοκαίρι δεν μπορούν να στοκάρουν LPG για να μην έχουμε τα ρεζιλίκια του χειμώνα;
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό triton » Τετ 11 Δεκ, 2013 00:44

Στην Ξάνθη μια χαρά τα βρίσκουν τα 4 πρατήρια. 0,98€ σταθερά. Α ρε κλέφτες. Εγώ έπαψα να βάζω υγραέριο πια. Να πάνε να .στο καλό για να μην πβ τίποτα πιο βάρύ.
Ζήτω η επιτροπή ανταγωνισμού! Ζήτω ο ελεύθερος ανταγωνισμός!
triton

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 12 Δεκ, 2013 16:50

Σημερα έκλεσα 2 μήνες που το αυτοκίνητο ειναι ακίνητο! Αν δεν πέσει δεν το βλεπω να ξαναπαίρνει μπρος

Sent from my XT910 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 12 Δεκ, 2013 18:56

tsakozzz έγραψε:Σημερα έκλεσα 2 μήνες που το αυτοκίνητο ειναι ακίνητο! Αν δεν πέσει δεν το βλεπω να ξαναπαίρνει μπρος

Και εγώ δύο μήνες είναι που συνειδητά " έκλασα " το υγραέριο και κινούμαι αποκλειστικά με βενζίνα ( αν και γνωρίζω ότι έχω μεγαλύτερο κόστος ). Οι καρτελάδες το έχουν παραξηλώσει και όπως πάνε θα ξεφτιλίσουν την πραγματικά εξαιρετική ιδέα της υγραεριοκίνησης !!!!.Δυστυχώς...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Παρ 13 Δεκ, 2013 03:41

Τσιμεντολιθο κ τακαρισμα να μην χαλαν τα λαστιχα! Δεν πανε να γ... μιθουν τα μο...νια εχουν παρει φορα κ οποιον παρει ο χαρος!

Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Παρ 13 Δεκ, 2013 09:04

Όντως το έχουν πάρα ανεβάσει , σε σχέση με την βενζίνη ! Ότι και να λέμε είναι άληθεια !Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος , δυστηχώς !! τουλάχιστον εάν έχετε γνωστούς η φίλους με μικρά κυβικά αυτοκινήτου και δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα κάτω από 20000 χλμ αποτρέψτε τους !!!!! :oops:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες