hlias έγραψε:hlias έγραψε:valsam έγραψε:Εγω παντος το "καθηκον" μου το εκανα παλι σημερα!
Με 99 ευρω ακριβος εβαλα 58 λιτρα βενζινης και 38 λιτρα υγραεριο με τιμη λιτρου την αμολυβδη 1,27 και του υγραεριου στα 0,67 λεπτα!
Αλλη αισθηση(στην τσεπη αλλα και στην οδηγηση!), και μετα απο καιρο γουσταρα ξανα τα γκαζια του υγαεριου!!!!!!!!
Μου κοστιζουν ετσι τωρα 11,5 ευρω τα 100 χ.λ.μ και με αναλογια 70% βενζινη 30% υγραεριο, ενω αν κινιομουν μονο με την ενχωρια "ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ"(γιατι περι σαβουρας υγραεριου προκειτε αυτο που μας πουλανε πια σε τιμη χρυσαφι εδω περα!)με την τρομερη αυξηση της καταναλωσης που εχω τον τελευταιο καιρο με την σαβουρα υγραεριο θα ηθελα 1,35 ευρω για να διανησω αυτα τα 100 χ.λ.μ!
Αντε να τελειωσουν οι γιορτες και τα δωρα να κανω στον εαυτο μου κι'εγω ενα δωρο ενα ντεποζιτακι υγραεριου 110 λιτρων,εκτος αν φιλοτιμηθει και μου το φερει ο Αη Βασιλης!
πες μου τοτε που βαζεις απο Ελλαδα και με αυτη την σαβουρα κανεις 100 km με 1,35 ευρω για να παω να βαλω και εγω.
και κατι αλλο, λες σαβουρα το δικο μας υγραεριο αλλα βαση των στοιχειων που δινεις νε το δικο μας υγραεριο βγαζεις περισσοτερα χιλιομετρα απο το αλλοδαπο.
Eτσι ειναι Ηλια με και με τεραστια διαφορα περισσοτερα χιλιομετρα με την σαβουρα γιατι με την σαβουρα βγαζω 100 χλμ μονο με 1,35 ευρω!
Καλα ενταξει μην παριστανετε αλλο τοους χαζους,το ξερετε πολυ καλα οτι ηθελα να γραψω 13,5 ευρω και οχι 1,35!