valsam έγραψε:Ηλια μου κανει εντυπωση που ουτε εσυ ουτε κανενας απο τους υπολοιπους εγκαταστατες του φορουμ δεν μπηκατε καν στον κοπο να σχολιασετε το ποστ που εκανε στο θεμα LPG και λιπανση βαλβιδων σχετικα με αυτα που γραφει ο Αγγλος για την λυση στο προβλημα των βαλβιδων-εδρων.
Υπαρχουν ερωτηματα που δημιουργουνται και θα ηθελα αν μπορεις να μπεις εκει (για να μην ξεφευγουμε και εκτος θεματος εδω)και να μας τα εξηγησεις αν γινετε,π.χ αυτο που προτεινει ο τρελοιταλος εγκαταστατης ως τον ιδανικοτερο τροπο προστασιας των εδρων-βαλβιδων, δηλ. οτι με τον μονιμο ψεκασμο σε ποσοστο 3% βενζινης παραλληλα με το υγραεριο εχουμε ακριβος τους ιδιους χρονους αναφλεξης οπως θα ειχαμε με βενζινη και τελειωνει το θεμα βλαβης εδρας-βαλβιδας!
Υπαρχει συστημα που μπορει να ψεκαζει μονιμα παντου και παντα 3% βενζινη μαζι με το υγραεριο?
στα συστηματα που βασιζονται στο προγραμμα της ΑΕΒ αν εχεις το κλειδι, μπορεις να κανεις αυτην την επιλογη.
σε ford connekt 1.8lt που εχω βαλει σε 8 και ειναι πολυ μπουρδελα οι βαλβιδες τους καθε 1000-1200 ωρες λειτουργειας εχουν κλεισει και θελουν ρυθμιση οτι και αν εχω δοκιμασει (ψεκασμο βενζινας, λαδιερα, tunap, συνδιασμο αυτων) στο δευτερο που τελικα κατεβασαμε καπακι (δεν υπηρχαν μικροτερα καπελωτα πια) και αλλαξαμε βαλβιδες και εδρες με ανθεκτικοτερο υλικο, μετα την επισκευη εχει κανει περιπου 1600 ωρες και ακομα δεν εχει χρειαστει ρυθμιση.