jojo77 έγραψε:πόσο πάει το μαλλί ηλία;
Και μιας και είσαι εγκαταστάτης , ποιά η γνώμη σου για όσα γράφω προηγουμένως ;
jojo77 έγραψε:Gakost
Ομολογώ οτι εμπιστεύτηκα σχεδόν τυφλά τον εγκαταστάτη , κακώς προφανώς , λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και διότι είχε εξαιρετικές συστάσεις από πολύ έμπιστά μο άτομα.
Οσο για τη μπλακλιστ της BRC , όταν το ανέφερα , μου είπε οτι οι twinport έχουν μπεί λόγω της "πεταλούδας" που έχουν , και μπορεί να έχει πρόβλημα αν γίνουν λάθος τρυπήματα κατά την εγκατάσταση lpg.Αν τα τρυπήματα γίνουν προσεκτικά και στο σωστό σημείο δεν έχουν πρόβλημα (λέει ) .
Οσο για τα ευαίσθητα μέταλλα του κινητήρα : Αν δεν υπάρχει "ξηρή καύση" τότε δεν τίθεται θέμα υπερβολικών θερμοκρασιών με σωστή ρύθμιση . Είτε βενζίνη έχεις είτε υγραέριο .
Αν πάλι είναι λάθος ρυθμισμένα τα μίγματα τότε δημιουργούνται υψηλές θερμοκρασίες και χτυπάνε έδρες / βαλβίδες / καπάκια και δεν ξερω γω τι.
Αν κάτι λέω λάθος διορθώστε με .
Προφανώς και θα σκεφτώ να βάλω τις ειδικές βαλβίδες για υγραέριο αν είναι σε μια λογική τιμή , αν θέλω τίποτα ζίλιονς χιλιόμετρα να τις ισοφαρίσω άσε ξαναπάω σε βενζίνη.
Εδώ που μένω η διαφορά είναι πια στα 62 λεπτά το λίτρο και το κορσάκι έτσι κι αλλιώς δεν καίει τέρατα στη βενζίνη . Το αέριο το έβαλα με μακροπρόθεσμη λογική , δεν κάνω πάρα πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 12 000 ετησίως ) αλλά τα κάνω σταθερά κάθε χρόνο .
Εν τέλει για να καταλάβω , με σωστά ρυθμισμένα μίγματα το υγραέριο τρώει τις έδρες/βαλβίδες και αν ναι γιατί αφού δεν υπάρχει "ξηρή καύση" ;
Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας
jojo77 έγραψε:Το advance δεν μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τους ρυθμούς καύσης του υγραερίου και να μην προκαλέι πρόβλημα ; Γιατί αλλιώς είναι απολύτως μοιραίο οτι θα δημιουργηθεί το πρόβλημα με τις βαλβίδες/εδρες , οπότε αν ο εγκαταστάτης δεν στο πει εξ αρχής (οτι θα έχεις ένα εξτρά κόστος για αλλαγή εδρών κάποια στιγμή ) συνίσταται απάτη . Τα λεω σωστά ; (Ελπίζω να έχω τη γνωμη και των επαγγελματιών εγκαταστατών που συμμετέχουν στο φόρουμ )
Σήμερα θα πάρω τιμές . Τελικά αν βάλω τις ενισχυμένες βαλβίδες , αξίζει να συνεχίσω με υγραέριο ( σωστά ρυθμισμένο εννοείται ) , και δεν θα μου έρθει σε άλλα 30.000 χλμ νέο κουστουμάκι (εξ αιτίας του υγραερίου )
κατάλαβα καλά ;
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες
|
|
|