jojo77 έγραψε:drosere εμένα άναβε το check engine συνεχώς . O %^%%$%$ας ο εγκαταστάτης μου είπε οτι δεν ήταν τίποτα αλλά τελικά έμαθα οτι ήταν φτωχό μίγμα . Προφανώς έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο δικό μου πρόβλημα . Ισως δε χάσαμε και μια δόση τούλαπ , αλλά θα τα εξιστορήσω όλα όταν με το καλό (ή κακό) κάνω και μια βόλτα από τον τύπο . Δεν θέλω να συγχιστώ χρονιάρες μέρες
..μάλλον θα τα " καταλάβει" πιο καλά έτσι.. και δεν πειράζει αν συγχιστείς και λιγάκι..στήν Ελλάδα ζούμε φίλε .jojo77 έγραψε:...και τα ωραία συνεχίζονται...
Μετά από καθυστερήσεις , αναζητήσεις , γιορτές κλπ κλπ κλπ , σήμερα με ενημερώνει το ρεκτιφιέ οτι δεν μπορεί να βρεί ενισχυμένες έδρες για τη μηχανή!!!!
Και ερωτώ
α ) Μπορεί / ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να απευθυνθώ για να βρώ και
β ) αν τελικά έδρες δεν βρεθούν και βάλω τις συμβατικές , αξίζει να συνεχίσω με υγραέριο ;;; (βενζίνη 1,58 , lpg 0,99 αυτή τη στιγμή )
jojo77 έγραψε:Τα φώτα σας παιδιά γιατί ψάχνοντας ακούω διάφορα .
Τελικά , με τη βοήθεια του hlias φαίνεται οτι βρέθηκαν ενισχυμένες έδρες στον Πειραιά . Δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα για να πάρω και άλλες γνώμες .
Ο (ευγενέστατος ) μηχανικός μου λέει οτι μπορεί να κάνει την εγκατάσταση των εδρών για να συνεχίσω και με ένα κόστος που ακούγεται λογικό ( λογικό όχι επειδή μου περισσεύουν αλλά σε σχέση με όσα φοβόμουν και άκουγα ) .
Μια άλλη άποψη πάλι λέει οτι δεν έχει νόημα να μπουν μόνο ενισχυμένες έδρες αλλά πρέπει να μπου΄ν και βαλβίδες . Ο μηχανικός που με παρέπεμψε ο ηλίας στον Πειραιά διαφωνεί και λέει οτι αρκουν οι έδρες . Σύμφωνα με τη διαγνωση υπενθυμίζω , πειραγμένες είναι οι έδρες όχι οι βαλβίδες.
Βοηθάτε
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες
|
|
|