Ενταξει Qgas ας πουμε οτι δεν ισχυουν οι τιμες του Γαβριηλιδη ποσο πιο ακριβα να πουμε οτι κοστιζει ενα ολοκληρο κιτ?(αν και εχω βρει αρκετους στο ιντερνετ με παραπλησιες τιμες,οπως αυτος
http://www.car.gr/parts/view/4214965/,και επισης εχω δει και τιμολογιο απο εκει που εβαλα το κιτ μου και δεν εχουνδιαφορα η τιμες με αυτες του Γαβριηλιδη,ισα ισα που σε ορισμενα ηδη ο Γαβριηλιδης ηταν και αρκετα πιο ακριβος,
Το δικο μου το κιτ π.χ ο Γαβριηλιδης το πουλαει πιο ακριβα απ'οτι στον καταλογο που ειδα,αλλα αντε ας πουμε οτι κανει τοσο δηλ. 508 ευρω,τοσο να εχει και η καινουργια εκδοση λεμε, απο αυτα τα 508 ευρω αφαιρουμε τα hana που δεν κανουν 150 ευρω,ο πνευμονας κανα 50ρικο, ο μαπ και αυτος 50,σωληνωσεις βασεις, βιδες, οργανακι ενδειξης καυσιμου κτλ και αυτα αλλα 60-100,και αλλα ποσα πραγματουδια ολα αυτα δεν πιανουν 350-400 ευρω,και μενουν δεν μενουν 150 ευρω για τον εγκεφαλο,συμφωνα με τους μπακαλιστικους υπολογισμους μου λεω αν ενας εγκεφαλος π.χ ολοκληρος κανει δεν κανει 150 ευρω (που εσυ προφανος και ξερεις ποσο περιπου κοστιζει ενας εγκεφαλος σκετος και με αφηνεις και τζαμπα μ@λακιζωμαι!))ποσο δηλ. να κανει ενα εγκεφαλακι που κανει μονο ενα μερος απ'οτι κανει ενας κανονικος εγκεφαλος, ετσι αν βγαινει στα λεφτα που συμφωνα με τους υπολογισμους μου πρεπει να βγει (κοντα στο ενα τριτο απότι ενας ολοκληρωμενος εγκεφαλος!)δηλ. στα λεφτα μιας απλης λαδιερας,50 ευρω δηλ.(και χωρια φυσικα το μεροκαματο του μαστορα που θα το τοποθετησει και θα το ρυθμισει) θα ξεσκισει και αυριο κιολας παω να βαλω κανει δεν κανει δουλεια,αν ομως ειναι να μου βγει οσο αλλη μιση εγκατασταση ασ'το καλυτερα γιατι αποσβεση ουτε το 2018 δεν θα κανουμε!