Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Europe Gas-BRC

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 19 Ιαν, 2014 10:00

Qgas έγραψε:Υπαρχει εδω και χρονια ρε συ δεν το πληρώνει κανένας διοτι ανεβαίνει το κοστος ., αυτό απλα ειναι ενα σε ολα

http://aeb.it/products/timing-advance-processors

Ποσο να ειναι αυτο το κοστος ρε Qgas ενος τετοιου εγκεφαλου απο την στιγμη που ενα ολοκληρο κιτ υγραεριου κοστιζει απο 200 ευρω http://www.autogasgroup.gr/product_info ... anguage=gr, και δηλ. αν αφαιρεσουμε τον πνευμονα,την μπεκιερα,τον map,το φιλτρο,το οργανακι ενδειξης,και ολα τα αλλα τζιτζιριμιτζιρι,ουτε ενα πενηνταριο δεν μενει κοστος για εναν εγκεφαλο υγραεριου,δηλ. αν μιλαμε για 50 ευρω κοστος και για ενα τετοιο εγκεφαλακι οπως το eg dynamic το κοστος ειναι μικροτερο απο μια απλη λαδιερα που λεει ο λογος!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Europe Gas-BRC

Δημοσίευσηαπό anikologr » Κυρ 19 Ιαν, 2014 11:30

valsam έγραψε:
Qgas έγραψε:Υπαρχει εδω και χρονια ρε συ δεν το πληρώνει κανένας διοτι ανεβαίνει το κοστος ., αυτό απλα ειναι ενα σε ολα

http://aeb.it/products/timing-advance-processors

Ποσο να ειναι αυτο το κοστος ρε Qgas ενος τετοιου εγκεφαλου απο την στιγμη που ενα ολοκληρο κιτ υγραεριου κοστιζει απο 200 ευρω http://www.autogasgroup.gr/product_info ... anguage=gr, και δηλ. αν αφαιρεσουμε τον πνευμονα,την μπεκιερα,τον map,το φιλτρο,το οργανακι ενδειξης,και ολα τα αλλα τζιτζιριμιτζιρι,ουτε ενα πενηνταριο δεν μενει κοστος για εναν εγκεφαλο υγραεριου,δηλ. αν μιλαμε για 50 ευρω κοστος και για ενα τετοιο εγκεφαλακι οπως το eg dynamic το κοστος ειναι μικροτερο απο μια απλη λαδιερα που λεει ο λογος!

Τι γίνεται όμως όταν το λειτουργείς σε βενζίνη ?

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 19 Ιαν, 2014 13:29

Η τιμες του γαβριλιδη δεν ισχύουν .. Μην γράφετε τέτοια παραδείγματα απο άθλιους της αγοράς ..

Δεν υπαρχει κοστος ακόμα .. Το eg ειναι οτι πιο σύγχρονο με αναλογικούς και ψηφιακους αισθητήρες !! Άρα ολα σχεδόν τα αυτοκινητα .. Απο αισθητήρα στροφαλου η και εκεντροφορου .

Διαβάστε τι έγραψα .. Δουλευει άμα θες και στη βενζινη κανει tuning .. Αν και δεν ειναι αυτός ο σκοπός του ..

Η ρύθμιση του δεν εινσι απλή εχει δουλεια και δρομο .. Οπότε δεν θα ειναι και τζάμπα ... Η τοποθετηση ειναι σχετικά εύκολη .. Οτσν εγκαθίσταται με το κιτ που το εχει στον εγκέφαλο σαφέστατα ειναι φθηνότερα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 19 Ιαν, 2014 18:11

Ενταξει Qgas ας πουμε οτι δεν ισχυουν οι τιμες του Γαβριηλιδη ποσο πιο ακριβα να πουμε οτι κοστιζει ενα ολοκληρο κιτ?(αν και εχω βρει αρκετους στο ιντερνετ με παραπλησιες τιμες,οπως αυτος http://www.car.gr/parts/view/4214965/,και επισης εχω δει και τιμολογιο απο εκει που εβαλα το κιτ μου και δεν εχουνδιαφορα η τιμες με αυτες του Γαβριηλιδη,ισα ισα που σε ορισμενα ηδη ο Γαβριηλιδης ηταν και αρκετα πιο ακριβος,
Το δικο μου το κιτ π.χ ο Γαβριηλιδης το πουλαει πιο ακριβα απ'οτι στον καταλογο που ειδα,αλλα αντε ας πουμε οτι κανει τοσο δηλ. 508 ευρω,τοσο να εχει και η καινουργια εκδοση λεμε, απο αυτα τα 508 ευρω αφαιρουμε τα hana που δεν κανουν 150 ευρω,ο πνευμονας κανα 50ρικο, ο μαπ και αυτος 50,σωληνωσεις βασεις, βιδες, οργανακι ενδειξης καυσιμου κτλ και αυτα αλλα 60-100,και αλλα ποσα πραγματουδια ολα αυτα δεν πιανουν 350-400 ευρω,και μενουν δεν μενουν 150 ευρω για τον εγκεφαλο,συμφωνα με τους μπακαλιστικους υπολογισμους μου λεω αν ενας εγκεφαλος π.χ ολοκληρος κανει δεν κανει 150 ευρω (που εσυ προφανος και ξερεις ποσο περιπου κοστιζει ενας εγκεφαλος σκετος και με αφηνεις και τζαμπα μ@λακιζωμαι!))ποσο δηλ. να κανει ενα εγκεφαλακι που κανει μονο ενα μερος απ'οτι κανει ενας κανονικος εγκεφαλος, ετσι αν βγαινει στα λεφτα που συμφωνα με τους υπολογισμους μου πρεπει να βγει (κοντα στο ενα τριτο απότι ενας ολοκληρωμενος εγκεφαλος!)δηλ. στα λεφτα μιας απλης λαδιερας,50 ευρω δηλ.(και χωρια φυσικα το μεροκαματο του μαστορα που θα το τοποθετησει και θα το ρυθμισει) θα ξεσκισει και αυριο κιολας παω να βαλω κανει δεν κανει δουλεια,αν ομως ειναι να μου βγει οσο αλλη μιση εγκατασταση ασ'το καλυτερα γιατι αποσβεση ουτε το 2018 δεν θα κανουμε!
valsam

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 19 Ιαν, 2014 18:39

Αν κάνει δουλειά όμως ξεχνάς λαδιέρες ξυδιέρες και μαγικά ζουμιά, αυτολίπανση, ψεκασμούς βενζίνης και κατανάλωσεις βενζίνης. Επίσης λογικά θα έχεις καλύτερες επιδόσεις. Το κόστος όμως θα είναι καταλυτικός παράγοντας.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 19 Ιαν, 2014 19:12

Ενοειτε gakost αν κανει δουλεια θα ειναι μονοδρομος για ολα τα συστηματα ,αλλα να μην μας ζητησουν και να πουλησουμε το νεφρο μας για να το αποκτησουμε,κανονικα δεν θα πρεπει να ειναι ακριβο γιατι οπως ειπα αν ενας ολοκληρος εγκεφαλος εχει 100-150 ευρω που εχει και το eg dynamic ενσωματωμενο μεσα ποσο να κανει σκετο ενα eg dymnamic?
Λεω κανονικα δεν θα πρεπει να ειναι ακριβο γιατι αν κανει αυτα που υποσχετε πολυ φοβαμαι οτι η τιμη του θα ειναι τσιμπιμενη,για τους λογους που αναφερεις gakost,σου λεει ο αλλος γλυτωνεις κανα 50ρικο απο την λαδιερα η τα τουναπια και καθε τοσο και λιγακι τα 20ρια-30ρια να βαζεις τα υγρα αυτα ,γλυτωνεις τους ψεκασμους βενζινης,και εχεις και το κεφαλι σου υσηχο μην σου βαρεσουν οι βαλβιδες και σταξεις και κανα χιλιαρικο,δηλ. φοβαμαι μην ακολουθηθει η νοοτροπια οπως με την εγκατασταση ενος κιτ, αυτη του βαλτο και σε 2 χρονια θα κανεις αποσβεση,σου λεει ο αλλος 50+50 τα ψυκτελαια σου+100 για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο σταξε 200 ευρω για να στο βαλουμε,οχι φιλε δεν τα δινω για κατι που αυτονοητα θα επρεπε να κανουν τα συστηματα υγραεριου,δηλ. να δουλευει καλα το αυτοκινητο και να μην κινδυνευω να παρω το μοτερ στο χερι!
Μου πουλησαν παπα οτι με το flashlube δεν θα εχω κανενα προβλημα(και τελικα ηταν κλειστες οι βαλβιδες εξαγωγης σε μολις 10.000 χλμ)πουλανε παπα για ψεκασμους βενζινης,πουλανε παπα για τουναπια και μπουζι των 90 ευρω(λεγοντας παπα ενοω οτι με χειροπιαστα παραδειγματα δεν εχει αποδειχθει οτι κανουν την δουλεια που υποσχονται!),Ο.Κ οταν βαλαμε τα συστηματα μας πολλοι απο εμας διαλεξαμε η τον εναν η τον αλλον τροπο εξτρα προστασιας για τα αυτοκινητα μας γνωριζοντα το εξτρας κοστος που θα εβγαινε τον χρονο,εμενα π.χ την λαδιερα δωρεαν μου την εδωσαν και υπολογιζα 40-50 ευρω τον χρονο για ψυκτελαιο,αντι να βαζω ψυκτελαιο θελω με αυτα τα 40-50 αντε 80 να βαλω ενα eg dynamic και οχι να μου πουν δωσε 200 και σε 4-5 χρονια θα το αποσβεσης απ΄τα λεφτα που θα εδινες για ψυκτελαιο,αν γινετε καλος αν δεν γινετε παλι καλος ,να τα εχετε στα ραφια και να τα χαιρεστε!
valsam

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 19 Ιαν, 2014 20:15

Εφόσον είπες ότι στην περίπτωση σου τα ματζούνια δεν κάναν δουλειά και κλείσανε οι βαλβίδες και εφόσον το συγκεκριμένο όντως κάνει ότι υπόσχεται μιας και μένει να αποδειχθεί δεν είναι συγκρίσιμα πράγματα. Τα 50€ τον χρόνο που δίνεις είναι πεταμένα εντελώς, ενώ τα όσα θα δώσεις θα κάνουν δουλειά οπότε δεν στέκει το σκεπτικό "μένω με αυτό που έχω". Το ίδιο και με τους ψεκασμούς βενζίνης. Τώρα το πόσο θα κάνει μακάρι να μην είναι ακριβό και κέρδος έχουν και οι εγκαταστάτες να μην το κοπανάνε μιας και θα έχουν πιο πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Από την άλλη πολλά πράγματα δεν τιμολογούνται στην πραγματική τους αξία αλλά με την τιμή του μέγιστου δυνατού κέρδους (τα έχουμε πει μην επαναλαμβανόμαστε). Είναι το ίδιο πράγμα παντού. Πχ ένας αισθητήρας λ για το πρώην αυτοκίνητο μου κάνει πάνω από 100€ σαν ανταλλακτικό μόνο και δεν είναι τίποτα στην ουσία, με 300 μην σου πω αγοράζεις άλλη μηχανή που τον έχει ήδη πάνω. Μακάρι πάντως να είναι φθηνό αλλά αν θέλει να φάει και τίποτα 3,4 ώρες να το ρυθμίσει ο εγκαταστάτης δεν το βλέπω για ιδιαίτερα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 19 Ιαν, 2014 20:28

καποιοι ακομα δεν εχουν μαθει να ρυθμιζουν σωστα τον χαρτη του υγραεριου, αυτορυθμιση και εφυγε, αν κατσει εχει καλως, αν δεν κατσει εχει μεγαλο προβλημα ο πελατης, σκεψου να τους δωσεις να ρυθμισουν και αβανς, θα αναγκαστουμε εκει να συμφωνησουμε με οσα μας σερνει ο Κυριακος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 20 Ιαν, 2014 00:28

Ηλια καλα να'ναι το team viewer,αν υπαρχει σοβαρος γνωστης αντιπροσωπος και υποστηριξη με το team viewer θαυματα κανεις και τσομπανος να ειναι στην ρυθμιση ο εγκαταστατης σου!
Εμενα προχθες αν και ο μαστορας μου μου το εκανε ενα autocalibration μετα για να μου φυγει και η οποιαδοιποτε αμφιβολια μου συνδεσε το λαπτοπ μπηκαν τα παιδια απο Αθηνα μου το εκαναν και μια ψιλο χειροκινητη ρυθμιση το εβγαλα βολτα το αυτοκινητο και μετα ξανα μπηκαμε με το team viewer τσεκαραν τι εγραψε το αυτοκινητο και ολα ηταν ακριβος οπως θα επρεπε μου ειπαν!
Εσυ και ο Qgas θα ξερετε καλυτερα τι παιζει με την europegas στην Αθηνα,τα παιδια σε 2 τηλεφωνικες συνδιαλεξεις ηταν εξυπηρετικοτατοι και μου ελυσαν οποια απορια ειχα και μαλιστα αυτοι μου προτειναν να μπει ο μαστορας μου με το team viewer να το ριξουν και αυτοι μια ματια να δουν γιατι ειχα μεγαλη καταναλωση,αν ειναι να το βαλω το eg dynamic που μαλλον θα το βαλω ετσι θα την κανουμε την δουλεια γιατι μου ειπαν τα παιδια απο Αθηνα οτι το τεσταρουν και οταν θα ειναι 100% ετοιμο τοτε και μονο τοτε θα μου δοσουν το Ο.Κ για να το βαλω!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Δευτ 20 Ιαν, 2014 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 20 Ιαν, 2014 00:36

valsam έγραψε:Ηλια καλα να'ναι το team viewer,αν υπαρχει σοβαρος γνωστης αντιπροσωπος και υποστηριξη με το team viewer θαυματα κανεις και τσομπανος να ειναι στην ρυθμιση ο εγκαταστατης σου!
Εμενα προχθες αν και ο μαστορας μου μου το εκανε ενα autocalibration μετα για να μου φυγει και η οποιαδοιποτε αμφιβολια μου συνδεσε το λαπτοπ μπηκαν τα παιδια απο Αθηνα μου το εκαναν και μια ψιλο χειροκινητη ρυθμιση το εβγαλα βολτα το αυτοκινητο και μετα ξανα μπηκαμε με το team viewer τσεκαραν τι εγραψε το αυτοκινητο και ολα ηταν ακριβος οπως θα επρεπε μου ειπαν!
Εσυ και ο Qgas θα ξερετε καλυτερα τι παιζει με την europegas στην Αθηνα,τα παιδια σε 2 τηλεφωνικες συνδιαλεξεις ηταν εξυπηρετικοτατοι και μου ελυσαν οποια απορια ειχα και μαλιστα αυτοι μου προτειναν να μπει ο μαστορας μου με το team viewer να το ριξουν και αυτοι μια ματια να δουν γιατι ειχα μεγαλη καταναλωση,αν ειναι να το βαλω το eg dynamic που μαλλον θα το βαλω ετσι θα την κανουμε την δουλεια γιατι μου ειπαν τα παιδια απο Αθηνα οτι το τεσταρουν και οταν θα ειναι 100% ετοιμο τοτε και μονο τοτε θα το βγαλουν σε ευρη κυκλοφορια!

ανθρωποι ειμαστε με τα λαθη μας, τεχνιτες ειμαστε και καθε μερα μαθαινουμε, αλλα βρε φιλε να παω σε "τσομπανο" για τοποθετηση και να βασιζομαι σε καποιον αλλο για ρυθμιση δεν ξερω κατα ποσο ειναι λογικο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 37 επισκέπτες