chrisd έγραψε:Valsam με ολο τον σεβασμο ρε φιλε αλλα κουραζεις αφανταστα.
Δεν με νοιαζει τι λενε οι αυτοκ/νιες.και η toyota λεει στο χ μοντελο καταναλωση 5 λιτρα/100 αλλα οσο νορμαλ και να το πας κατω απο 6 δεν θα κατεβεις.
Τεσπα,επειδη δεν εχω ορεξη να γραφω κατεβατα εγω μιλαω για το δικο μου αμαξι που μπηκε το Icom το 2009 και κοστος 1600 ευρω τοτε, με ατελειωτες μετρησεις και προγραμμα που φτιαχτηκε για το υγραεριο.
Τωρα αν εσυ και πολλοι αλλοι βαλανε συστημα του κιλου με 600 ευρω ειναι προβλημα σας.
Αν ειχες βαλει κανα Icom η Prins θα μου εγραφες αλλα τωρα.
Και κατι αλλο αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα.
Λοιπον μην επιμενεις με γνωμονα το δικο σου συστημα αλλα ακου και εμπειριες αλλον.
Φιλε καλα τα λες αλλα!
Εσυ φορας συστημα 5ης γενιας σωστα?
Ολα τα αποτελεσματα που αναρτησα εγω ειναι απο αυτοκινητα με συστηματα 4ης γενιας!
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα απο wiki
http://en.wikipedia.org/wiki/Autogas λεει το εξης:
Holden Special Vehicles (HSV) also offer bi-fuel models; however, the vehicles use a different system from that of their donor vehicles from Holden, with HSV using technology from Orbital Autogas Systems, which injects the autogas into the engine as a liquid instead of a gas for increased efficiency.
Δηλ. με λιγα λογια τα Holden αυτοκινητα με συστηματα υγρου ψεκασμου ειναι πιο οικονομικα σε σχεση με αυτα με αεριου οπως αυτο που εδωσα εγω στοιχεια,δεν λεει ποσο πιο οικονομικα ομως και δεν ξερω και κατα ποσο ισχυει,ας υποθεσουμε ομως οτι ισχυει αρα και το δικο σου με 5ης γενιας δεν συγκαταλεγετε σε αυτα με το +20 εως +35% αυξηση καταναλωσης!
Οσο για εκει που ρωτας αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα,ψαχνοντας λοιπον λιγο σε παλαιοτερα ποστ σου βλεπω οτι εχεις πειραξει το αβανς του αυτοκινητου σου , και επειδη ψαχνομαι και΄γω και σε καμια 20ρια μερες περιμενω το ξεχωριστο εγκεφαλακη αβανς της europegas ρωταω λοιπον μηπως επειδη ακριβος εφτιαξες το αβανς να δουλευει σωστα το αυτοκινητο με υγραεριο γιάυτον ακριβος τον λογο εχεις και μονο 8% που λες αυξηση καταναλωσης και δεν σου εχει βγαλει προβλημα και δεν εχεις παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια μεχρι τωρα?