Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 13:51

nikos333 έγραψε:Ρε αγόρι μου άμα δε σε συμφέρει πέτα το μας τα έχεις σπάσει. Εγώ κάνω το δρομολόγιο Λάρισα Σέρρες 250χλμ και καίω 9.5 λίτρα στα 100 χλμ με βενζίνη εκαιγα 8 θέλεις 7,5 Οκ. Τιμή υγραέριου 0.83 τιμή βενζίνης 1.60, κατανάλωση βενζίνης μόνο κατά την εκκίνηση. Κάνε τις πράξεις και δες αν με συμφέρει

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Ρε'συ ποιος ειπε οτι δεν σε συμφερει εσενα ,εχεις 20% αυξηση καταναλωσης (αρα δεν πεφτεις στην κατηγορια των κουφων 5-8-10% μονο) και προπαντων βαζεις υγραεριο σημερα με 0,83!
ΑΡΧΟΝΤΑΣ εισαι!!!!!!!
Εμενα ομως που με γ@μανε με 96 λεπτα σημερα (δεν πα΄να πεσει και ο ΜΤ στα 300 ευρω!)ασε με να γκρινιαζω οσο θελω,καταλαβες ποια η διαφορα μας φιλε?
13 λεπτα στο λιτρο και 5 ευρω στο καθε γεμισμα!
Αν ημουν εγω στην θεση σου και εσυ στην δικη μου μεγαλος μ@λακας θα ημουν αν γυρνουσα και σου ελεγα "πέτα το μας τα έχεις σπάσει",εχεις απολυτο δικιο θα σου ελεγα φιλαρακι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Δευτ 10 Φεβ, 2014 14:05

Η αλήθεια είναι ότι στην θεσνικη γίνεται μεγάλο πάρτι με τις τιμές

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 10 Φεβ, 2014 14:18

Nαι λοιπον valsam εγω εχω τη μαγκια και το σθενος να παραδεχομαι και τα λαθη μου και τις λαθος αποψεις μου επειδη δεν ειμαι παπαγαλακι οπως εσυ.
Αν ψαξεις σε wiki, google θα βρεις και αλλα να μας πεις . Και αν συμβουλευτεις και τον κυριακο θα βρεις και video για την ασφαλεια που μας εβαζε με αυτοκινητα (υγραεριοκινητα ?) που επιασαν φωτια. ωρες ειναι να μας το βαλεις και αυτο!!
εγω σου ειπα την λυση μην ψαχνεις ουτε εγκεφαλακια ουτε τιποτε γιατι θα κανεις αλλη ζημια στο αυτοκινητο σου και θα βριζεις και αλλους μετα. πιασε και ξηλωσε το να ησυχασεις και εσυ και εμεις. Υπαρχει και η λυση των σκοπιων φυσικα πας καθε εβδομαδα εκει τρως πινεις (εχει και καζινο συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων μπορει και να κερδιζεις) βαζεις και αεριο και ολα καλα.
Ασε εμας τους ηλιθιους εδω που δεν καταλαβαινουμε οτι δεν εχουμε κερδος (μπορει να εχουμε και ζημια) να σιγοβραζουμε στο ζουμι μας.
Απεναντι στην βια τον τσαμπουκα και την παραπληροφορηση που προωθειτε εσεις θεωρω οτι οι απαντησεις μου καθε αλλο παρα ειρωνια ειναι. Στο κατω κατω εχω τις αποψεις μου εχω τις μετρησεις μου εχω το πορτοφολι μου και εσυ τα δικα σου.
Οπως εσυ λες την αποψη σου λεω και εγω τη δικη μου.
Και εγω θα τολμησω να σε ξαναρωτησω: Εγω ειμαι ανεργος εσυ τι δουλεια κανεις? Δεν περιμενω να μου απαντησεις αλλα ρωταω επειδη εσυ μιλησες για κατευθυνσεις και αναξιοπιστια!!!!
Δηλαδη για να καταλαβω καλα εγω που υποστηριξα γεμισμα απο σκοπια,βουλγαρια ημουν καλος αλλα καποιος με λαδωσε η εγινα πρατηριουχος μετα και αλλαξαν τα συμφεροντα μου? Δηλαδη αποκλειεις την περιπτωση πανω στο θυμο μου (γιατι θυμο εχω και τωρα με την τιμη του υγραεριου) να σκεφτηκα να κανω αυτην κινηση με τα σκοπια και κατοπιν να το ειδα πιο λογικα?
Γιατι εφ'οσον ψαχνεις ολο το φορουμ μηπως βγαλεις λαυρακι :lol: :lol: κοιτα και μετα την διαμαχη και ανταλλαγη αποψεων που ειχα με το ηλια για το θεμα. Σταματα λοιπον την μανια καταδιωξης και τα σεναρια και κανε ενα απο τα δυο να βρεις την υγεια σου. Ξηλωμα η σκοπια!!! Μια χαρα θα εισαι και στις δυο περιπτωσεις. Η καταναλωση απο την αλλη δεν υπερβαινει ποτε το 15% στο δικο μου αυτοκινητο πως να το κανουμε κυριε καθηγητη? Οσο και να χτυπιεσαι αυτες ειναι οι μετρησεις. Οσο για τις αντιπροσωπειες και τα site που μας βαζεις κρατα τα εσυ και ο κυριακος που ειστε καμμενοι εγω μια χαρα ειμαι!!!
Οσο για την τιμη που βαζω εδω θεσσαλονικη ειναι 0,92 αυτες τις ημερες και αλλαζω λαδια δωρεαν πλενω οποτε θελω δωρεαν κανω σερβις μικρα καθως και μικροεργασιες δωρεαν και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΚΟΠΙΑ ΕΣΥ ΠΑΝΕ. Ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 16:40

Ωστε τσαμπουκας και παραπληροφοριοδοτης εγω ετσι?
Και εσυ δηλ. τι εισαι,πραος και ειλικρινης?
Καλα ενταξει λοιπον οτι πεις?
Κανε μου την χαρη σε παρακαλω να μην ασχολεισε με την παρτη μου αλλο αν μπορεις και΄γω δεν θα ασχοληθω με την δικια σου,οι αποψεις μας απεχουν ετη φωτος και δεν υπαρχει κανενα μα κανενα σημειο συγκλισης,οπως με θεωρεις εσυ παραπληροφοριοδοτη ετσι και εγω σε θεωρω εσενα παραπληροφοριοδοτη και παπαγαλακι αλλοστε ο καθε νοημον ανθρωπος το καταλαβαινει απο τις ειρωνειες σου φιλε για τα wiki, google κ.τ.λ που τουλαχιστον εγω μπηκα στον κοπο να τα κανω copy paste και δεν ειναι δικα μου γραφωμενα αλλα στοιχεια απο τις ιδιες τις αυτοκινητοβιομηχανιες εσυ μονο με τον λογο σου τους ειρωνικους σου χαρακτηρισμους προς εμενα και μονο θες να γινεις πιστευτος!
Για το θεμα της αυξησης της καταναλωσης απο αυτα που αναρτησα ουτος η αλλος δεν σε πεφτει λογος εσενα αλλα ουτε και εμενα να αλαλυσουμε τα νουμερα,εγω τα εβαλα για να μας τα εξηγησουν οι ειδικοι του φορουμ οπως π.χ τα πολλα μαστορια που βρισκονται εδω,εσυ εισαι μαστορας?
Για το αλλο το θεμα για την Βουλγαρια και τα Σκοπια που με επιτεθηκες ,αστο καλυτερα καηκες και μονο απο το ποστ σου το παλιο(οπως ειπα και΄γω σε καναν χρονο αν με στριμωξουν μπορει και να χρησιμοποιησω την ιδια δικαιολογια με'σενα,αλλα μπα δεν νομιζω πολυ μ@λακια μου ακουγετε να υποτιμω την νοημοσυνη του αλλο ετσι σχεδιο!).
valsam

Δημοσίευσηαπό magellan » Δευτ 10 Φεβ, 2014 17:41

ΤΡΙΚΑΛΑ 0,79, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 1,068-1,075.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΕΧΕΙ 1,02.
5-6 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Π.Χ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ 0,958. 18-20 ΛΕΠΤΑ ΚΕΡΔΟΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
Ο ΠΙΟ ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 10 Φεβ, 2014 17:44

Λοιπόν βλέπω ότι στην Αθήνα λίγο ο ανταγωνισμός λίγο το άνοιγμα νέων πρατηρίων λίγο η πτώση
τιμών στο διυλιστήριο συνεχίζεται η πτώση τιμών.Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει. :thumbup: :thumbup:

Στη Μεταμόρφωση 0,87 στη Φαώνος 0,875 και πιστεύω ότι θάχει και συνέχεια.

Για τα δικά μας τα ρεμάλια δε ξέρω αν είναι ακόμη στο 0,968 θα βγω και θα ενημερώσω αργότερα.

Η Κρήτη φίλε μου και ειδικά το Ηράκλειο θυμ΄μαικαι παλιά με τη διατίμηση στη βενζίνα δεν καταλάβαινε τίποτε.
Είχε τους δικούς της Νόμους.Αλλά 1,06 το Θεωρώ απαράδεκτο. :thumbdown:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 10 Φεβ, 2014 21:32

Προς τους εχοντες υγραεριο.

"λες και δε ξερουμε τι γινεται στο δωσε παρε στην τσεπη μας"

προς τους μη εχοντες υγραεριο που διαβαζουν και δε βγαζουν νοημα - αμα βγαζουν οκ λαμπρα.

Βρητε εναν ( ή και περισσότερους τα φορουμ να ειναι καλα) κατοχο με ΙΔΙΟ αυτοκινητο και ρωτηστε τον "τι και πως"
ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη γνωσης.
εκει μαθαίνεις και τα συν και τα πλην ειδικά αν εχει κανει και ικανο αριθμο χιλιομετρων ( πχ 30.000 )
υπαρχουν βεβαια και οι "καμμενοι" και οι "αναβλητικοι" και οι "πιάστηκα κότσος" που προσπαθουν να δικαιολογήσουν ( στον εαυτό τους??) τα αδικαιολογητα...

βεβαιως και δεν ειναι μια αγορα "υποδειγμα" ( ποια ειναι αλλωστε ) με χαρακτιριστική τη μπαρουφα "-50%" που πρακτικα δεν ισχυει παρα μονο σε εξαιρετικά συγκεκριμενες περιπτωσεις και καταστασεις.
και σε αυτα ο κλαδος πρεπει να κανει και την αυτοκριτική του....
αλλα αλλο τα ανωτερω, κι αλλο τα "ομορφα" που διαβαζουμε οπου για να πεισουν οι ανωτερω, συγκρινουν αναναδες με ντολμαδες....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό magellan » Δευτ 10 Φεβ, 2014 22:41

Το καταλαβαίνω ότι τα παληκάρια στο Ηράκλειο είναι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά ημαρτον.

Δεν είπαμε να μπουν μέσα, αλλά 30 λεπτά κέρδος το λίτρο;

Απίστευτα πράγματα. Και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Εξάλλου και οι λαδέμποροι στην κατοχή, όπως και οι τοκογλύφοι στις μέρες μας τέτοιες καταστάσεις εκμεταλλεύονταν.

Ποιός έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί.

Είναι τέτοια κ@λ@φάρα οι πρατηρίουχοι, όχι όλοι, αλλά δυστυχώς το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστο, που ότι και να γράψουμε καρφί δεν τους καίγεται.

Και ξαναγράφω, δεν είπα να μην κερδίσουν, αλλά 30 λεπτά. 30 ολόκληρα λεπτά το λίτρο;

Όλα έχουν ενα όριο.

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 11 Φεβ, 2014 01:36

Μιλαμε για πολυ γελιο,απο την μια τα ακουω εδω στο φορουμ που τα χωνω στο υγραεριο απ΄την αλλη πριν απο λιγο τα ακουσα και απο φιλο που πηγε και εβαλε και αυτος υγραεριο στο sx4 του και μαλιστα με 100 ευρω μονο το εβαλε !
Γυρναει ο φιλος (πολυ χαβαλε τυπος)που εχει βαλει lovato με 100 ευρω απο το τρακαρισμενο αυτοκινητο του πατερα του και σε μαστορα φιλο κολλητο του που τα μονα χρηματα που του πηρε ηταν 100 ευρω για τιμολογια και ΚΤΕΟ και μου λεει "ρε συ τι σε ακουσα και και πηγα και εβαλα υγραεριο, τι μ@λακια ειναι αυτο το πραμα ρε συ?" ,2 βδομαδες και το εσβησα,ασε μας ρε Μητσο με τον πονο μας παιζεις του απαντω ,"οχι ρε συ δεν σου κανω πλακα στα ισια δεν καιω υγραεριο αλλο μου λεει""τσαμπα το εβαλες και μιλας και απο πανω" του λεω "με τον νταλκα μας παιζεις,δηλ. τι να πουμε και'μεις"
Με λιγα λογια αυτο που μου ειπε ηταν οτι δεν τραβαει το αυτοκινητο οπως με την βενζινη ,εχει 20 +% αυξηση καταναλωσης και του καιει και αρκετη βενζινη με ψεκασμους και με τιμη υγραεριου 96 λεπτα,λιγα πραματα για να κινηθω με υγραεριο μου ειπε κατα λεξη,και του λεω αν θα πεσει η τιμη κανα 10λεπτο και ανεβει η βενζινη στα 1,70, τοτε ναι γ@μιοντας θα ξαναβαλω απαντησε!
valsam

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 11 Φεβ, 2014 06:08

Μια φορά και έναν καιρο:

valsam έγραψε:Μιλαμε για πολυ γελιο,απο την μια τα ακουω εδω στο φορουμ που τα χωνω στο υγραεριο απ΄την αλλη πριν απο λιγο τα ακουσα και απο φιλο που πηγε και εβαλε και αυτος υγραεριο στο sx4 του και μαλιστα με 100 ευρω μονο το εβαλε !
Γυρναει ο φιλος (πολυ χαβαλε τυπος)που εχει βαλει lovato με 100 ευρω απο το τρακαρισμενο αυτοκινητο του πατερα του και σε μαστορα φιλο κολλητο του που τα μονα χρηματα που του πηρε ηταν 100 ευρω για τιμολογια και ΚΤΕΟ και μου λεει "ρε συ τι σε ακουσα και και πηγα και εβαλα υγραεριο, τι μ@λακια ειναι αυτο το πραμα ρε συ?" ,2 βδομαδες και το εσβησα,ασε μας ρε Μητσο με τον πονο μας παιζεις του απαντω ,"οχι ρε συ δεν σου κανω πλακα στα ισια δεν καιω υγραεριο αλλο μου λεει""τσαμπα το εβαλες και μιλας και απο πανω" του λεω "με τον νταλκα μας παιζεις,δηλ. τι να πουμε και'μεις"
Με λιγα λογια αυτο που μου ειπε ηταν οτι δεν τραβαει το αυτοκινητο οπως με την βενζινη ,εχει 20 +% αυξηση καταναλωσης και του καιει και αρκετη βενζινη με ψεκασμους και με τιμη υγραεριου 96 λεπτα,λιγα πραματα για να κινηθω με υγραεριο μου ειπε κατα λεξη,και του λεω αν θα πεσει η τιμη κανα 10λεπτο και ανεβει η βενζινη στα 1,70, τοτε ναι γ@μιοντας θα ξαναβαλω απαντησε!

και ζήσαν αυτοί καλά (που δεν γουστάρουν να κάνουν οικονομία έστω και 25, 30% βάζοντας ουσιαστικά δωρεάνενα σύστημα υγραεριοκίνησης και πατήσαν το κουμπάκι να καίνε βενζίνη) και εμείς (που το χρυσοπληρώσαμε το σύστημα και έχει πραγματική οικονομία ~ 40% ΜΟ / έτος ) καλύτερα.

Ηθικό διδαγμα: Ο φίλος σου δεν ήξερε από τον πατέρα του που είχε το σύστημα ότι δεν κάνει οικονομία και είναι αποτυχία και έπρεπε να το δοκιμάσει και αυτός για να μάθει; Αλλά με 100€ τιμολόγια μαζί με κτεό δηλαδή χωρίς ΦΠΑ 40€ καθαρά όσο κολητός και να είναι ο άλλος τι να περιμένεις; Ένα τυπικό σερβις για αλλαγή αναλωσίμων χρεώνουν τόσο εργασία.

Επεξεργασία: Τώρα το σκέφτηκα αν προσθέσεις και τα ψιλολοϊα του στυλ κολάρα, παραφλού, σωληνώσεις, κλπ παίζει να έχει βάλει και από την τσέπη του ο μάστορας.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες