jonjon έγραψε:Το άκουσα γενικά σε συζήτηση, άλλωστε όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το σύστημα που έχω υποστηρίζει μικτό ψεκασμό.
antonis8via έγραψε:jonjon έγραψε:Το άκουσα γενικά σε συζήτηση, άλλωστε όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το σύστημα που έχω υποστηρίζει μικτό ψεκασμό.
Φίλε πράγματι είναι ότι χειρότερο ο μικτος ψεκασμός διότι τρελαίνει τον εγκέφαλο τον εργοστασιακο και αν μη τι άλλο....πειράζει μόνιμα τα long term fuel trims οπότε....ούτως η άλλως επηρεάζει προς τα πάνω τη κατανΆλωση βενζίνης και την ακολουθεί προσαυξημένη ο παράλληλος!
Και φυσικά......με λιγουλακι βενζινα ουσιαστικά πάλι δε προστατευεις τίποτα.....απλα καθυστερεις λίγο το προβλημα.
hlias έγραψε:Αθηνα μεση τιμη βενζινης σημερα 1.60, μεση τιμη υγραεριου 0.91, καταναλωση βενζινης 8/100km=12,80ευρω, καταναλωση υγραεριου +30% σου βαζω για να καλυψω και μεικτους ψεκασμους βενζινης ή λαδιερα 10,4lt/100km=9.46ευρω, δηλαδη ενα αυτοκινητο 1300cc (γιατι αυτα εχουν 8lt πραγματικη καταναλωση στην πολη, στα μεγαλυτερα κυβικα ανεβενει η διαφορα κατα πολυ) με τις σημερινες τιμες που ειναι χαμηλα η βενζινη και ψηλα το υγραεριο εχει κερδος 3.34 ευρω στα 100km και αυτη η διαφορα το καλοκαιρι που κανουμε τα περισσοτερα χιλιομετρα μπορει να ξεπερασει και τα 6ευρω/100km, που φουσκωσα την βενζινη και ξεφουσκωσα το υγραεριο? θελεις να μετρησουμε και ενα αυτοκινητο 1800cc ατμοσφαιρικο να δεις που παει η διαφορα?
Qgas έγραψε:antonis8via έγραψε:jonjon έγραψε:Το άκουσα γενικά σε συζήτηση, άλλωστε όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το σύστημα που έχω υποστηρίζει μικτό ψεκασμό.
Φίλε πράγματι είναι ότι χειρότερο ο μικτος ψεκασμός διότι τρελαίνει τον εγκέφαλο τον εργοστασιακο και αν μη τι άλλο....πειράζει μόνιμα τα long term fuel trims οπότε....ούτως η άλλως επηρεάζει προς τα πάνω τη κατανΆλωση βενζίνης και την ακολουθεί προσαυξημένη ο παράλληλος!
Και φυσικά......με λιγουλακι βενζινα ουσιαστικά πάλι δε προστατευεις τίποτα.....απλα καθυστερεις λίγο το προβλημα.
Και μετα ξύπνησες !! Αυτα σας τα λένε η τα βγάζετε απο το κεφαλι σας ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες
|
|
|