GREGORI έγραψε:0,50 υπαρχει σε φιαλη για αναπτηρες...
Ενδιαφέρον... για δώσε περισσότερες πληροφορίες (μπας και τρομάξουμε κανένα πρατηριούχο...).
GREGORI έγραψε:0,50 υπαρχει σε φιαλη για αναπτηρες...
dti έγραψε:GREGORI έγραψε:0,50 υπαρχει σε φιαλη για αναπτηρες...
Ενδιαφέρον... για δώσε περισσότερες πληροφορίες (μπας και τρομάξουμε κανένα πρατηριούχο...).
GREGORI έγραψε:Μου περασε η ιδεα αν και δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται αλλα μηπως φτιαχνουμε μονοι μας το αεριο ,απο καταστηματα με βιομ/κα αερια-οξυγονα εχουν φιαλες προπανιου ,δεν ξερω για το βουτανιο ,οποτε τις βαζουμε ενα ταφ με στροφιγγα και κανουμε την αναλογια ,τωρα αν μπαινει μεσα στη ρεζερβα....πιεση κτλ.

gianis1971 έγραψε:leoncuprafr έγραψε:Καλημέρα σε όλους. 2 ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω το πρόγραμμα igo8 για το gps μου σε ποιο φακελο βαζω το pois για τα πρατήρια υγραερίου? Kαι η δεύτερη ειναι κάπως για ψαγμένους. Ακούγεται ότι παίζει σε κάποιους χώρους όχι πρατήρια φθηνό υγραέριο έχει κανένας άποψη στα 0.50/Ε ή είναι αρβύλα?
παρακατω παραθετω link http://www.2shared.com/uploadComplete.j ... Mt0k0Ob0fN με πρατηρια υγραεριου σε ευρωπη και ελλαδα που εκανα upload, ελπιζω να το εκανα σωστα και να μας βοηθω για τις εκδρομες μας σε ευρωπη, ειναι σε μορφη kml για igo και csv
rogerius έγραψε:gianis1971 έγραψε:leoncuprafr έγραψε:Καλημέρα σε όλους. 2 ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω το πρόγραμμα igo8 για το gps μου σε ποιο φακελο βαζω το pois για τα πρατήρια υγραερίου? Kαι η δεύτερη ειναι κάπως για ψαγμένους. Ακούγεται ότι παίζει σε κάποιους χώρους όχι πρατήρια φθηνό υγραέριο έχει κανένας άποψη στα 0.50/Ε ή είναι αρβύλα?
παρακατω παραθετω link http://www.2shared.com/uploadComplete.j ... Mt0k0Ob0fN με πρατηρια υγραεριου σε ευρωπη και ελλαδα που εκανα upload, ελπιζω να το εκανα σωστα και να μας βοηθω για τις εκδρομες μας σε ευρωπη, ειναι σε μορφη kml για igo και csv
mporeis, please, na ksanadoseis to periexomeno?
christoi έγραψε:GREGORI έγραψε:Μου περασε η ιδεα αν και δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται αλλα μηπως φτιαχνουμε μονοι μας το αεριο ,απο καταστηματα με βιομ/κα αερια-οξυγονα εχουν φιαλες προπανιου ,δεν ξερω για το βουτανιο ,οποτε τις βαζουμε ενα ταφ με στροφιγγα και κανουμε την αναλογια ,τωρα αν μπαινει μεσα στη ρεζερβα....πιεση κτλ.
Δηλαδή για να κινήσεις το ηλεκτρικό σου όχημα, θα προσπαθήσεις να παράγεις ρεύμα από το ουράνιο, καταλήγωντας να έχεις μια ατομική βόμβα με 2 ακροδέκτες;
Δεν είναι πιο εύκολο να αγοράζεις υγραέριο για οικιακή χρήση; Συζητήσαμε κάτι παρόμοιο εδώ (σελίδα 13, ξεκίνησε από astragjtg » Τετ 11 Μάιος, 2011 23:56)
)tzanabetis έγραψε:στο jetoil προς από Σέρρες προς Δράμα για πολύ καιρό είχε 0,799 το υγραέριο.
Χτες είδα 0,789. Άντε και την επόμενη φορά χαμηλότερα! (δεν έχω βάλει ποτέ από αυτόν εν τω μεταξύ)

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες
|
|
|