Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 19 Μάιος, 2011 19:52

GREGORI έγραψε:0,50 υπαρχει σε φιαλη για αναπτηρες...

Ενδιαφέρον... για δώσε περισσότερες πληροφορίες (μπας και τρομάξουμε κανένα πρατηριούχο...).
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Πέμ 19 Μάιος, 2011 23:04

dti έγραψε:
GREGORI έγραψε:0,50 υπαρχει σε φιαλη για αναπτηρες...

Ενδιαφέρον... για δώσε περισσότερες πληροφορίες (μπας και τρομάξουμε κανένα πρατηριούχο...).

Μου περασε η ιδεα αν και δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται αλλα μηπως φτιαχνουμε μονοι μας το αεριο ,απο καταστηματα με βιομ/κα αερια-οξυγονα εχουν φιαλες προπανιου ,δεν ξερω για το βουτανιο ,οποτε τις βαζουμε ενα ταφ με στροφιγγα και κανουμε την αναλογια ,τωρα αν μπαινει μεσα στη ρεζερβα....πιεση κτλ.
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό christoi » Παρ 20 Μάιος, 2011 00:04

GREGORI έγραψε:Μου περασε η ιδεα αν και δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται αλλα μηπως φτιαχνουμε μονοι μας το αεριο ,απο καταστηματα με βιομ/κα αερια-οξυγονα εχουν φιαλες προπανιου ,δεν ξερω για το βουτανιο ,οποτε τις βαζουμε ενα ταφ με στροφιγγα και κανουμε την αναλογια ,τωρα αν μπαινει μεσα στη ρεζερβα....πιεση κτλ.

Δηλαδή για να κινήσεις το ηλεκτρικό σου όχημα, θα προσπαθήσεις να παράγεις ρεύμα από το ουράνιο, καταλήγωντας να έχεις μια ατομική βόμβα με 2 ακροδέκτες;
Δεν είναι πιο εύκολο να αγοράζεις υγραέριο για οικιακή χρήση; Συζητήσαμε κάτι παρόμοιο εδώ (σελίδα 13, ξεκίνησε από astragjtg » Τετ 11 Μάιος, 2011 23:56)
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 20 Μάιος, 2011 08:29

gianis1971 έγραψε:
leoncuprafr έγραψε:Καλημέρα σε όλους. 2 ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω το πρόγραμμα igo8 για το gps μου σε ποιο φακελο βαζω το pois για τα πρατήρια υγραερίου? Kαι η δεύτερη ειναι κάπως για ψαγμένους. Ακούγεται ότι παίζει σε κάποιους χώρους όχι πρατήρια φθηνό υγραέριο έχει κανένας άποψη στα 0.50/Ε ή είναι αρβύλα?

παρακατω παραθετω link http://www.2shared.com/uploadComplete.j ... Mt0k0Ob0fN με πρατηρια υγραεριου σε ευρωπη και ελλαδα που εκανα upload, ελπιζω να το εκανα σωστα και να μας βοηθω για τις εκδρομες μας σε ευρωπη, ειναι σε μορφη kml για igo και csv

mporeis, please, na ksanadoseis to periexomeno?
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό gianis1971 » Παρ 20 Μάιος, 2011 10:04

rogerius έγραψε:
gianis1971 έγραψε:
leoncuprafr έγραψε:Καλημέρα σε όλους. 2 ερωτήσεις θέλω να κάνω. Έχω το πρόγραμμα igo8 για το gps μου σε ποιο φακελο βαζω το pois για τα πρατήρια υγραερίου? Kαι η δεύτερη ειναι κάπως για ψαγμένους. Ακούγεται ότι παίζει σε κάποιους χώρους όχι πρατήρια φθηνό υγραέριο έχει κανένας άποψη στα 0.50/Ε ή είναι αρβύλα?

παρακατω παραθετω link http://www.2shared.com/uploadComplete.j ... Mt0k0Ob0fN με πρατηρια υγραεριου σε ευρωπη και ελλαδα που εκανα upload, ελπιζω να το εκανα σωστα και να μας βοηθω για τις εκδρομες μας σε ευρωπη, ειναι σε μορφη kml για igo και csv

mporeis, please, na ksanadoseis to periexomeno?

συγνωμη http://www.2shared.com/file/Pcy0RdQ6/autogas__2_.html http://www.2shared.com/file/1HPMdKMa/LPG2010.html http://www.2shared.com/file/pLVDKv0y/LPG2010.html
gianis1971

Δημοσιευσεις: 73

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Παρ 20 Μάιος, 2011 10:50

christoi έγραψε:
GREGORI έγραψε:Μου περασε η ιδεα αν και δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται αλλα μηπως φτιαχνουμε μονοι μας το αεριο ,απο καταστηματα με βιομ/κα αερια-οξυγονα εχουν φιαλες προπανιου ,δεν ξερω για το βουτανιο ,οποτε τις βαζουμε ενα ταφ με στροφιγγα και κανουμε την αναλογια ,τωρα αν μπαινει μεσα στη ρεζερβα....πιεση κτλ.

Δηλαδή για να κινήσεις το ηλεκτρικό σου όχημα, θα προσπαθήσεις να παράγεις ρεύμα από το ουράνιο, καταλήγωντας να έχεις μια ατομική βόμβα με 2 ακροδέκτες;
Δεν είναι πιο εύκολο να αγοράζεις υγραέριο για οικιακή χρήση; Συζητήσαμε κάτι παρόμοιο εδώ (σελίδα 13, ξεκίνησε από astragjtg » Τετ 11 Μάιος, 2011 23:56)

Ετσι ηταν στην Φουκουσιμα
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό Kombatant » Παρ 20 Μάιος, 2011 14:11

Καλησπερίζω. Νέος στο υγραέριο και εγώ, έκανα την εγκατάσταση στο Saab 9-3 που έχω σε ένα συνεργείο στη Σπύρου Πάτση. Όταν το πήρα το αμάξι είχε ήδη υγραέριο μέσα, και έκανα καμιά 150αριά χιλιόμετρα απροβληματίστα και με πολύ ομαλό ρελαντί. Το πρώτο μου γέμισμα το έκανα στο πρατήριο στην Αεροπορίας (με βολεύει λόγω δουλειάς) την περασμένη βδομάδα. Έχω 70αρι ντεπόζιτο, και ο εγκαταστάτης μου είπε ότι θα χωράει 59 λίτρα. Εκτός λοιπόν από το ότι μου έβαλε 62,5 λίτρα, το αμάξι παρουσιάζει τα ίδια ακριβώς προβλήματα με το ρελαντί που διάβασα σε άλλα post πιο πάνω. Αν και δεν έχω ακόμα εξαντλήσει το υγραέριο, δε νομίζω να κρατήσει πάνω από 450 χιλιόμετρα όπως πάει τώρα.

Επειδή μένω Χαϊδάρι, θα κάνω το δεύτερο γέμισμα στο Περιστέρι. Θα κάνω ταξίδι την Κυριακή, οπότε θα ενημερώσω καταλλήλως.
Kombatant

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Παρ 20 Μάιος, 2011 21:29

σχετικά με τo ανεβοκατέβασμα των στροφών όταν βγάζεις νεκρά και λίγο πριν σταματήσεις. τα τελευταία 4 γεμίσματα μου έχουν γίνει στην shell δεκέλειας μεταμόρφωση και πλέον δεν παρουσιάζεται τo ανεβοκατέβασμα στροφών. απλά ήθελα να τo αναφέρω.

μονο 450km θα σου βγάλει με 59lt? εγώ με 42lt μου βγάζει περίπου 430km.
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Σάβ 21 Μάιος, 2011 10:43

στο jetoil προς από Σέρρες προς Δράμα για πολύ καιρό είχε 0,799 το υγραέριο.
Χτες είδα 0,789. Άντε και την επόμενη φορά χαμηλότερα! (δεν έχω βάλει ποτέ από αυτόν εν τω μεταξύ :P)
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 21 Μάιος, 2011 13:58

tzanabetis έγραψε:στο jetoil προς από Σέρρες προς Δράμα για πολύ καιρό είχε 0,799 το υγραέριο.
Χτες είδα 0,789. Άντε και την επόμενη φορά χαμηλότερα! (δεν έχω βάλει ποτέ από αυτόν εν τω μεταξύ :P)

Εμ, για αυτό. Να σε παρακινήσει να βάλεις. Σου λέει, τόσες φορές περνάει από εδώ, τι στο καλό, μία θα βάλει. :p :p
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες