τα μεταφορικα από την κορινθο μεχρι το μενιδι
??? Αρε κλοτσες που 'θετε
konos έγραψε:Μίλαγα εχθές με φίλο και κουμπάρο στο Ηράκλειο. Ο Γιώργος έχει δεξαμενή υγραερίου για θέρμανση και μαγείρεμα εδώ και κοντά 14 χρόνια, γιατί έχει σπίτι αρκετά έξω από την πόλη και ούτε ΔΕΗ δεν έχει (δουλεύει με ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά κτλ). Μου έλεγε λοιπόν ότι το υγραέριο θέρμανσης το αγοράζει γύρω στα 75 λεπτά το λίτρο!!!! Στην περιοχή πολλές ξενοδοχειακές μονάδες δουλεύουν με υγραέριο, οπότε πάντα βρίσκει σε καλή τιμή. Το σκέφτεται να βάλει και μία αντλία (έχει βρει από Θεσσαλονίκη γύρω στα 400-500 ευρώ) και να κάνει μετατροπή. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω πόσο αγοράζει , αλλά πώς όμως δικαιολογείται τόσο μεγάλη απόκλιση μεταξύ θέρμανσης και κίνησης; Αποκλείεται να είναι μόνο φόροι, έτσι δεν είναι;;;
fabiawrc έγραψε:παιδες στην φαωνος εχω προβλημα με την στομιο της αντλιας.ποτε παταει το στομιο καλα ποτε δεν παταει.εχω παει 2-3 φορες βαζω κανονικα.πηγα χτες και ο πακιστανος επρεπε να το κραταει για να γεμισει.
λετε να εχει χαλασει η βαλβιδα φθειρετε?δεν εχω βαλει και αλλου να δω αν ειναι προβλημα.αν και ο εγκαταστατης μου ειπε να την αλλαξουμε αν μου το κανει και αλλου.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες
|
|
|