Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό vlsavvas » Παρ 07 Μαρ, 2014 12:31

Πάω σήμερα 8:00 στη Φάωνος και βάζω 20 € με τιμή 0,775 €/lt. Πάω ξανά στις 10:00 για να γεμίζω ολόκληρη τη δεξαμενή και η τιμή είχε πάει 0,795 €/lt :shock:
vlsavvas

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό mudkia » Κυρ 09 Μαρ, 2014 15:55

Χθες στην λευκαδα η τιμη ηταν 0.92, στο αγρινιο και στο μεσσολογγι 0.87-089, στο αντιριο 0,89/ τιμη βενινης:1.66-1.69. Σε ολη τη διαδρομή.Ααα η τιμες είναι για coral. στο μενιδι σημερα, 0.88-0.89, τιμη βενζηνης 1.59-1.63. Ποσα είναι ρε αλανια :^o :^o :^o τα μεταφορικα από την κορινθο μεχρι το μενιδι :-w :-? και ποσα μεχρι το αγρινιο :ymtongue: :ymtongue: ??? Αρε κλοτσες που 'θετε :-o :ymtongue: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό konos » Δευτ 10 Μαρ, 2014 21:30

Μίλαγα εχθές με φίλο και κουμπάρο στο Ηράκλειο. Ο Γιώργος έχει δεξαμενή υγραερίου για θέρμανση και μαγείρεμα εδώ και κοντά 14 χρόνια, γιατί έχει σπίτι αρκετά έξω από την πόλη και ούτε ΔΕΗ δεν έχει (δουλεύει με ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά κτλ). Μου έλεγε λοιπόν ότι το υγραέριο θέρμανσης το αγοράζει γύρω στα 75 λεπτά το λίτρο!!!! Στην περιοχή πολλές ξενοδοχειακές μονάδες δουλεύουν με υγραέριο, οπότε πάντα βρίσκει σε καλή τιμή. Το σκέφτεται να βάλει και μία αντλία (έχει βρει από Θεσσαλονίκη γύρω στα 400-500 ευρώ) και να κάνει μετατροπή. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω πόσο αγοράζει , αλλά πώς όμως δικαιολογείται τόσο μεγάλη απόκλιση μεταξύ θέρμανσης και κίνησης; Αποκλείεται να είναι μόνο φόροι, έτσι δεν είναι;;;
konos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 10 Μαρ, 2014 22:04

konos έγραψε:Μίλαγα εχθές με φίλο και κουμπάρο στο Ηράκλειο. Ο Γιώργος έχει δεξαμενή υγραερίου για θέρμανση και μαγείρεμα εδώ και κοντά 14 χρόνια, γιατί έχει σπίτι αρκετά έξω από την πόλη και ούτε ΔΕΗ δεν έχει (δουλεύει με ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά κτλ). Μου έλεγε λοιπόν ότι το υγραέριο θέρμανσης το αγοράζει γύρω στα 75 λεπτά το λίτρο!!!! Στην περιοχή πολλές ξενοδοχειακές μονάδες δουλεύουν με υγραέριο, οπότε πάντα βρίσκει σε καλή τιμή. Το σκέφτεται να βάλει και μία αντλία (έχει βρει από Θεσσαλονίκη γύρω στα 400-500 ευρώ) και να κάνει μετατροπή. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστέψω πόσο αγοράζει , αλλά πώς όμως δικαιολογείται τόσο μεγάλη απόκλιση μεταξύ θέρμανσης και κίνησης; Αποκλείεται να είναι μόνο φόροι, έτσι δεν είναι;;;

Φόροι είναι η διαφορά.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 10 Μαρ, 2014 23:24

75 λεπτα ; 57 έβαλα εγω προχθές το προπανιο ( θέρμανση )
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 11 Μαρ, 2014 01:55

Χθες στο καφενειο ακουγα 3 γεροντακια αγροτες να μιλανε για το υγραεριο και πεθανα στο γελιο,οι 2 λοιπον εχουν υγραεριο στα αγροτικα τους και εχουν 2πλες δεξαμενες με χωρητικοτητα 125-135 λιτρα υγραεριο και πανε μια φορα τον μηνα για ψωνια και για φουλαρισμα και βενζινης και υγραεριου στην Βουλγαρια ,χθες γεμισαν με 0,58 λεπτα,τους ρωτησα λοιπον αν ειχαμε και'μεις εδω στην Θεσ/νικη 0,74 θα ξαναπηγαινατε στην Βουλγαρια μονο για καυσιμα,και η απαντηση ηταν "μα φυσικα οχι αφου το κερδος το καιμε στο πανε ελα, για να βγαλουμε κερδος ψωνιζουμε διαφορα οπως π.χ εγω παιρνω καρυδια με 7 ευρω το κιλο ενω εδω τα εχουν 17-18(μου ειπε ο ενας) "!
Και ρωταω εγω τωρα ποιος ειναι ο κατακριτεος ,τα γεροντακια που πανε μεχρι την Βουλγαρια και αφηνουν τα λεφτουδακια τα Ελληνικα στους Βουλγαρους η οι Ελληναρες πρατηριουχοι και ΣΙΑ που με την αισχροκερδια και το νταβατζιλικη τους δινουν εξτρα κινητρο οπως στα γεροντακια και αυτοι ειναι τελικα που κανουν την ζημια και στους υπολοιπους εμπορικους κλαδους?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 11 Μαρ, 2014 07:01

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να πει πως φταίνε τα γεροντάκια.Και εγώ να ήμουν στη θέση τους πιθανώς το ίδιο
θα έκανα.

Ούτε τα τρακτέρ και τα φορτηγά της Θεσσαλίας και της λοιπής Ελλάδας φταίνε που πληρώνουμε το πετρέλαιο
θέρμανσης 1,30 το λίτρο.
Τα λαμόγια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνάνε φταίνε που το μόνο που μας μαθαίνουν από μικρά παιδιά
είναι πως θα κλέψουμε το κράτος δίνοντάς μας τα απαραίτητα εργαλεία,το οποίο στην ουσία είναι στάχτη στα
μάτια μας,ώστε να μπορούν αυτοί ελεύθερα και μόνιμα να νέμονται όλες τις απολαύσεις - χρήμα - δόξα που
προσφέρει η εξουσία.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 11 Μαρ, 2014 22:08

Valsam και εγω Βουλγαρια θα γεμιζα και να πανε να Γ@μηθουνε τα δικα μας μ@@νοπανα.Και μαλιστα χωρις τυψεις θα το εκανα.
Θελω να στηριζω τον τοπο μου αλλα μεχρι τωρα δεν μπορεσα να το κανω και σε αυτο δεν φταιω εγω.
Και για τα παιδια μου οτι θελω απο Αγγλια και Γερμανια.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό fabiawrc » Πέμ 13 Μαρ, 2014 02:46

παιδες στην φαωνος εχω προβλημα με την στομιο της αντλιας.ποτε παταει το στομιο καλα ποτε δεν παταει.εχω παει 2-3 φορες βαζω κανονικα.πηγα χτες και ο πακιστανος επρεπε να το κραταει για να γεμισει.

λετε να εχει χαλασει η βαλβιδα φθειρετε?δεν εχω βαλει και αλλου να δω αν ειναι προβλημα.αν και ο εγκαταστατης μου ειπε να την αλλαξουμε αν μου το κανει και αλλου.
skoda fabia sedan 1.4 101 16v elegance. lpg kit=romano 40.000χλμ
fabiawrc

Δημοσιευσεις: 29

Δημοσίευσηαπό glamor » Πέμ 13 Μαρ, 2014 18:11

fabiawrc έγραψε:παιδες στην φαωνος εχω προβλημα με την στομιο της αντλιας.ποτε παταει το στομιο καλα ποτε δεν παταει.εχω παει 2-3 φορες βαζω κανονικα.πηγα χτες και ο πακιστανος επρεπε να το κραταει για να γεμισει.

λετε να εχει χαλασει η βαλβιδα φθειρετε?δεν εχω βαλει και αλλου να δω αν ειναι προβλημα.αν και ο εγκαταστατης μου ειπε να την αλλαξουμε αν μου το κανει και αλλου.

και σε έμενα παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα αν και ακόμα δεν το κρατάει ακόμα την μάνικα ο Πακιστανός. απλά έτυχε 2 φορές όταν γέμισε κλώτσησε την μάνικα από την βαλβίδα και ο Πακιστανός όταν το είδε λέει "πολύ πίεση"
και άλλη μια φορά που πρέπει να ήταν ο ιδιοκτήτης που προσπαθούσε να το κουμπώσει την μάνικα και έλεγε "έχεις χαλασμένο βαλβιδα η πάει να χαλάση". όλα αυτά στο ίδιο βενζινάδικο (φαωνος)
βέβαια έχω κάνει πάνω από 100000km με lpg δεν ξέρω τι να πω.
τα χειρότερα τα έχω δει στην βουλγαρια.. έσταζε κυριολεκτικά το lpg από την βαλβιδα στο δάπεδο!!! αλλά αυτό έγινε πριν 2 χρόνια οπότε μάλλον κάποιο πρόβλημα με την μάνικα έχει.
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες