lancialybra έγραψε:fotisly έγραψε:εαν εχεις ιδιο κινητηρα δεν παιζει να ειναι υδραυλικα!!εκτος αν εχεις τον twin spark,εκει δεν ξερω!!
μετρονται παντα με κρυο κινητηρα.εγω το αφησα μια μερα πριν στο συνεργειο κ μετρησε το πρωι!!
Έγραψα lancia lybra, όχι alfa και το περίεργο είναι ότι έχουν ίδιο κωδικό κινητήρα 839Α4....(ακολουθεί αριθμός κινητήρα)...δεν ξέρω εάν το αρχικό που είναι λεκτικό διαμορφώνει και άλλο την έκδοση δηλ. σε μένα είναι ακριβώς ZLA839A4....
Αυτός ο κινητήρας αντιστοιχεί σε 1800cc και είναι 100% σίγουρο ότι στην περίπτωση της lybra είναι με υδραυλικά ωστήρια. Πιθανόν όμως επειδή η alfa χρησιμοποιεί διπλόμπουζο στο κύλινδρο να έχει κάνει αλλαγή στην κεφαλή και να έχει μηχανικά ωστήρια.
gouris έγραψε:Ρε παΐδια μια απορία εχω διαβάζοντας ολο αυτο το θεμα. Κάνεις δεν εχει γράψει ποσο στοιχίζει ο προληπτικός έλεγχος των βαλβίδων? Μπορεί να μου πει κάποιος μια τιμή? Αν παω σε ένα συνεργείο και κάνω μονο αυτον τον έλεγχο πόσο θα με χρεώσουν?
fotisly έγραψε:lancialybra έγραψε:fotisly έγραψε:εαν εχεις ιδιο κινητηρα δεν παιζει να ειναι υδραυλικα!!εκτος αν εχεις τον twin spark,εκει δεν ξερω!!
μετρονται παντα με κρυο κινητηρα.εγω το αφησα μια μερα πριν στο συνεργειο κ μετρησε το πρωι!!
Έγραψα lancia lybra, όχι alfa και το περίεργο είναι ότι έχουν ίδιο κωδικό κινητήρα 839Α4....(ακολουθεί αριθμός κινητήρα)...δεν ξέρω εάν το αρχικό που είναι λεκτικό διαμορφώνει και άλλο την έκδοση δηλ. σε μένα είναι ακριβώς ZLA839A4....
Αυτός ο κινητήρας αντιστοιχεί σε 1800cc και είναι 100% σίγουρο ότι στην περίπτωση της lybra είναι με υδραυλικά ωστήρια. Πιθανόν όμως επειδή η alfa χρησιμοποιεί διπλόμπουζο στο κύλινδρο να έχει κάνει αλλαγή στην κεφαλή και να έχει μηχανικά ωστήρια.
δεν εχει διαφορετικο καπακι!!
και νομιζεις εχει αλλα μηχανικα μερη η λανσια απο την αλφα?στο ιδιο γκρουπ ανοικουν και μοιραζονται πολλα!!
η αλφα τελευταια και ειδικα η 159 εχει τον κινητηρα αυτουσιο της οπελ!!
ολα ιδια τα μηχανικα 1800 140ιππων με μεταβλητο χρονισμο εισαγωγης εξαγωγης!!
σε προηγουμενα μοντελα ειχε τον 1800 140 ιππων αλλα τον διμπουζο,μονο αυτος ειναι ιταλικος!!
αρα αν δεν ειναι διμπουζος ο δικος σου και ειναι 1800 140 ιππων ειναι ο κινητηρας της οπελ και εχει ρυθμιζομενα ωστηρια!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες
|
|
|