Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Τετ 26 Μαρ, 2014 20:14

drspiros έγραψε:
grandvitara έγραψε:
drspiros έγραψε:Tunap. Αλλά γιατί ξαναρωτάς αφού σου έχουν ήδη απαντήσει?

Για να είμαι ειλικρινής δε θυμόμουν ότι είχα ξανακάνει την ερώτηση (λέγε με "Αλζχάιμερ"). Όμως η σημερινή είναι περισσότερο ρητορική, τότε δεν είχα επίσημη απάντηση και οι εικασίες μου ως επί το πλείστον προέκυπταν από αυτά που έχω διαβάσει. Σήμερα από την αντιπροσωπεία μου επιβεβαίωσαν απλώς αυτά που λέμε εδώ μέσα. Μου μίλησαν μάλιστα για κάποιο πρόσθετο που μπαίνει στο ντεπόσιτο της βενζίνης και του υγραερίου κάθε 15.000 χλμ. αλλά δε θυμόταν το όνομα (tuneup;).

ρε μαγκες πιος ο λογος να ριχνεται λιπαντικα στα τεποζιτα?οταν εκαιγε βενζινη ταυτοκινητο σας ριχνατε λαδι???ΟΧΙ!!!εαν απο τον εγκαταστατη γινει σωστη ρυθμιση μιγματος καυσιμου ειδικα για τα συστηματα που ψεκαζουν και βενζινη δεν υπαρχει προβλημα!!το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες στον χωρο καυσης και οχι λιπανση που και με την αμολυβδη δεν υπηρχε και δεν υπαρχει ποτε λιπανση!!!σωστο μιγμα κανονικες θερμοκρασιες στον χωρο καυσης εκατονταδες χιλιαδεσ χιλιομετρα χωρις προβληματα.
panagiotis32

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό djjon » Τετ 26 Μαρ, 2014 21:08

panagiotis32 έγραψε:
drspiros έγραψε:
grandvitara έγραψε:
drspiros έγραψε:Tunap. Αλλά γιατί ξαναρωτάς αφού σου έχουν ήδη απαντήσει?

Για να είμαι ειλικρινής δε θυμόμουν ότι είχα ξανακάνει την ερώτηση (λέγε με "Αλζχάιμερ"). Όμως η σημερινή είναι περισσότερο ρητορική, τότε δεν είχα επίσημη απάντηση και οι εικασίες μου ως επί το πλείστον προέκυπταν από αυτά που έχω διαβάσει. Σήμερα από την αντιπροσωπεία μου επιβεβαίωσαν απλώς αυτά που λέμε εδώ μέσα. Μου μίλησαν μάλιστα για κάποιο πρόσθετο που μπαίνει στο ντεπόσιτο της βενζίνης και του υγραερίου κάθε 15.000 χλμ. αλλά δε θυμόταν το όνομα (tuneup;).

ρε μαγκες πιος ο λογος να ριχνεται λιπαντικα στα τεποζιτα?οταν εκαιγε βενζινη ταυτοκινητο σας ριχνατε λαδι???ΟΧΙ!!!εαν απο τον εγκαταστατη γινει σωστη ρυθμιση μιγματος καυσιμου ειδικα για τα συστηματα που ψεκαζουν και βενζινη δεν υπαρχει προβλημα!!το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες στον χωρο καυσης και οχι λιπανση που και με την αμολυβδη δεν υπηρχε και δεν υπαρχει ποτε λιπανση!!!σωστο μιγμα κανονικες θερμοκρασιες στον χωρο καυσης εκατονταδες χιλιαδεσ χιλιομετρα χωρις προβληματα.

Σωστα φιλε μου.!!! αλλα εχουμε καποιον εγκαταστατη ''μερακλη'' που εχει την εμπειρια και την διαθεση ασχοληθει?
Για Θεσσαλονικη?
djjon

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Τετ 26 Μαρ, 2014 21:26

απο θεσ/νικη δεν ξερω παντως σιγουρα θα υπαρχει δεν γινεται
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 27 Μαρ, 2014 12:35

panagiotis32 έγραψε:ρε μαγκες πιος ο λογος να ριχνεται λιπαντικα στα τεποζιτα?οταν εκαιγε βενζινη ταυτοκινητο σας ριχνατε λαδι???ΟΧΙ!!!εαν απο τον εγκαταστατη γινει σωστη ρυθμιση μιγματος καυσιμου ειδικα για τα συστηματα που ψεκαζουν και βενζινη δεν υπαρχει προβλημα!!το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες στον χωρο καυσης και οχι λιπανση που και με την αμολυβδη δεν υπηρχε και δεν υπαρχει ποτε λιπανση!!!σωστο μιγμα κανονικες θερμοκρασιες στον χωρο καυσης εκατονταδες χιλιαδεσ χιλιομετρα χωρις προβληματα.

και πως θα έχεις σωστά μείγματα όταν έχεις καύσιμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά καύσης;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Πέμ 27 Μαρ, 2014 15:07

φιλε μου γιαυτο ψεκαζει βενζινη ανα τακτα χρονικα διστηματα πχ εγω καθε 1000 χιλ βαζω 10 ευρω βενζινη ετσι κραταει χαμηλες θερμοκρασιες στον χωρο καυσης δουλευουν τα μπεκ βενζινης επισης και η τρομπα βενζινης και δεν εχεις κανενα προβλημα.
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τρί 01 Απρ, 2014 01:04

To GFi κάνει αυτολίπανση ή παράλληλο ψεκασμό βενζίνης; Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα, αλλά σπάνια το έχω δει σε Focus.
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό cmax » Τρί 01 Απρ, 2014 07:37

drspiros έγραψε:To GFi κάνει αυτολίπανση ή παράλληλο ψεκασμό βενζίνης; Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα, αλλά σπάνια το έχω δει σε Focus.

Οχι και στα δυο.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 04 Απρ, 2014 00:12

Υπάρχει ανησυχία αν αφήσεις το αμάξι παρκαρισμένο για μεγάλο διάστημα (π.χ. ένα μήνα) με υγραέριο στη δεξαμενή; Πρέπει να προσέξουμε κάτι σε αυτήν την περίπτωση;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 04 Απρ, 2014 00:25

drspiros έγραψε:Υπάρχει ανησυχία αν αφήσεις το αμάξι παρκαρισμένο για μεγάλο διάστημα (π.χ. ένα μήνα) με υγραέριο στη δεξαμενή; Πρέπει να προσέξουμε κάτι σε αυτήν την περίπτωση;

δεν εχεις κανενα προβλημα αν θα εχει υγραεριο η δεξαμενη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 04 Απρ, 2014 00:29

drspiros έγραψε:Υπάρχει ανησυχία αν αφήσεις το αμάξι παρκαρισμένο για μεγάλο διάστημα (π.χ. ένα μήνα) με υγραέριο στη δεξαμενή; Πρέπει να προσέξουμε κάτι σε αυτήν την περίπτωση;

Ίσα ίσα που το υγραέριο σε σχέση με τη βενζίνη και το πετρέλαιο δεν σαπίζει και γενικά δεν παθενει τίποτα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες