drspiros έγραψε:grandvitara έγραψε:drspiros έγραψε:Tunap. Αλλά γιατί ξαναρωτάς αφού σου έχουν ήδη απαντήσει?
Για να είμαι ειλικρινής δε θυμόμουν ότι είχα ξανακάνει την ερώτηση (λέγε με "Αλζχάιμερ"). Όμως η σημερινή είναι περισσότερο ρητορική, τότε δεν είχα επίσημη απάντηση και οι εικασίες μου ως επί το πλείστον προέκυπταν από αυτά που έχω διαβάσει. Σήμερα από την αντιπροσωπεία μου επιβεβαίωσαν απλώς αυτά που λέμε εδώ μέσα. Μου μίλησαν μάλιστα για κάποιο πρόσθετο που μπαίνει στο ντεπόσιτο της βενζίνης και του υγραερίου κάθε 15.000 χλμ. αλλά δε θυμόταν το όνομα (tuneup;).
ρε μαγκες πιος ο λογος να ριχνεται λιπαντικα στα τεποζιτα?οταν εκαιγε βενζινη ταυτοκινητο σας ριχνατε λαδι???ΟΧΙ!!!εαν απο τον εγκαταστατη γινει σωστη ρυθμιση μιγματος καυσιμου ειδικα για τα συστηματα που ψεκαζουν και βενζινη δεν υπαρχει προβλημα!!το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες στον χωρο καυσης και οχι λιπανση που και με την αμολυβδη δεν υπηρχε και δεν υπαρχει ποτε λιπανση!!!σωστο μιγμα κανονικες θερμοκρασιες στον χωρο καυσης εκατονταδες χιλιαδεσ χιλιομετρα χωρις προβληματα.