][/url]Τοποθετησα ενα πληρες κιτ Lovato σε αγροτικο με καρμπυρατερ.Μηπως ξερει κανεις να μου πει το σκεπτικο ρυθμισης του ανωτερω πνευμονα για να πετυχουμε οσο το δυνατον καλυτερο μιγμα για να δουλευει σωστα το αυτοκινητο>
NtzanisNikos έγραψε:Οχι δεν το ειχα παρει απο τον Γαβριηλιδη.Τελος παντων το πειραξα λιγο και εχω φτασει σε ενα σημειο οπου βγαζω 200 χιλιομετρα με την 54αρα δεξαμενη εντος πολης ενω τα 1600αρια καρμπυρατερ βγαζουν 300 συμφωνα με τα λεγομενα τους ,εμενα ειναι 2000 ,2Χ4.Γενικα το εχω μετανιωσει το υγραεριο γιατι αν δεν εχεις δρομο να βαλεις 4η 5η δεν κανεις τιποτα.Και ανεφερα πιο πανω 54αρα δεξαμενη γιατι ακομα δεν μπορω αν βγαλω ακρη με το ποια ειναι η πραγματικη χωρητικοτητα της.Φουλαρα σημερα και μου εβαλε ο πρατηριουχος 52 λιτρα ..Αντε εσυ τωρα να βγαλεις ακρη .Με κλεβει δεν με κλεβει.Οταν ακουγεται ο θορυβος στην δεξαμενη δεν επρεπε να σταματαει το συστημα ? ή συνεχιζει και οσο παρει?Παθαινει ζημια ετσι η πολυβαλβιδα?
[/url][/url]Qgas έγραψε:Θα κάνουμε μια βόλτα με το jeep club απο εκει συντομα απο καρπενησι και θα στο κοιτάξουμε ... .. μάλλον του Αγίου Πνεύματος διαδρομη ορεινη ναυπακτια γραμμένη οξια κρίκελο καρπενησι ..
Η ρύθμιση εινσι τελίως κλειστός ο πνεύμονας και σιγα σιγα ανοίγεις ...
Ρυθμίζοντας τη πλαστική βίδα ώστε να εχεις σωστη αναλογία αερα - καυσιμου .θελει καλο αυτί .. Παίζει πολυ μεγαλο ρόλο το μιξερ που εχεις εινσι αλουμίνιο ολο η τεφλον - αλουμινίο ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες
|
|
|