Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρυθμιση πνευμονα lovato σε καρμπυρατερ

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Ρυθμιση πνευμονα lovato σε καρμπυρατερ

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Δευτ 03 Μαρ, 2014 23:42

[urlΕικόνα][/url]

Τοποθετησα ενα πληρες κιτ Lovato σε αγροτικο με καρμπυρατερ.Μηπως ξερει κανεις να μου πει το σκεπτικο ρυθμισης του ανωτερω πνευμονα για να πετυχουμε οσο το δυνατον καλυτερο μιγμα για να δουλευει σωστα το αυτοκινητο>
NtzanisNikos

Re: Ρυθμιση πνευμονα lovato σε καρμπυρατερ

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 04 Μαρ, 2014 23:37

NtzanisNikos έγραψε:[urlΕικόνα][/url]

Τοποθετησα ενα πληρες κιτ Lovato σε αγροτικο με καρμπυρατερ.Μηπως ξερει κανεις να μου πει το σκεπτικο ρυθμισης του ανωτερω πνευμονα για να πετυχουμε οσο το δυνατον καλυτερο μιγμα για να δουλευει σωστα το αυτοκινητο>

Απο,τον γαβρηλιδη το πήρες ; Δεν εινσι θεμα πνεύμονα μονο αλλα και ρυθμιστικού και μιξερ .. Ξεκινάς με την πιο κλειστή θεση στη βίδα του πνεύμονα και παίζεις με το καύσιμο ....
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Τρί 29 Απρ, 2014 22:19

Οχι δεν το ειχα παρει απο τον Γαβριηλιδη.Τελος παντων το πειραξα λιγο και εχω φτασει σε ενα σημειο οπου βγαζω 200 χιλιομετρα με την 54αρα δεξαμενη εντος πολης ενω τα 1600αρια καρμπυρατερ βγαζουν 300 συμφωνα με τα λεγομενα τους ,εμενα ειναι 2000 ,2Χ4.Γενικα το εχω μετανιωσει το υγραεριο γιατι αν δεν εχεις δρομο να βαλεις 4η 5η δεν κανεις τιποτα.Και ανεφερα πιο πανω 54αρα δεξαμενη γιατι ακομα δεν μπορω αν βγαλω ακρη με το ποια ειναι η πραγματικη χωρητικοτητα της.Φουλαρα σημερα και μου εβαλε ο πρατηριουχος 52 λιτρα ..Αντε εσυ τωρα να βγαλεις ακρη .Με κλεβει δεν με κλεβει.Οταν ακουγεται ο θορυβος στην δεξαμενη δεν επρεπε να σταματαει το συστημα ? ή συνεχιζει και οσο παρει?Παθαινει ζημια ετσι η πολυβαλβιδα?
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 29 Απρ, 2014 23:32

NtzanisNikos έγραψε:Οχι δεν το ειχα παρει απο τον Γαβριηλιδη.Τελος παντων το πειραξα λιγο και εχω φτασει σε ενα σημειο οπου βγαζω 200 χιλιομετρα με την 54αρα δεξαμενη εντος πολης ενω τα 1600αρια καρμπυρατερ βγαζουν 300 συμφωνα με τα λεγομενα τους ,εμενα ειναι 2000 ,2Χ4.Γενικα το εχω μετανιωσει το υγραεριο γιατι αν δεν εχεις δρομο να βαλεις 4η 5η δεν κανεις τιποτα.Και ανεφερα πιο πανω 54αρα δεξαμενη γιατι ακομα δεν μπορω αν βγαλω ακρη με το ποια ειναι η πραγματικη χωρητικοτητα της.Φουλαρα σημερα και μου εβαλε ο πρατηριουχος 52 λιτρα ..Αντε εσυ τωρα να βγαλεις ακρη .Με κλεβει δεν με κλεβει.Οταν ακουγεται ο θορυβος στην δεξαμενη δεν επρεπε να σταματαει το συστημα ? ή συνεχιζει και οσο παρει?Παθαινει ζημια ετσι η πολυβαλβιδα?

200 χιλ με 52 λιτρα ? τι πειραξες εγκαταστατη δεν εχεις ? θελει αρκετα πραγματα με σκαλισμα στον αερα στον πνευμονα κτλ δεν ειναι καθολου ρυμισμενο σωστα τι εχεις μετανιωσει εδω δεν το εχεις κανα δουλεψει οπως πρεπει

βρες ενα μαστορα να στο ρυθμισει
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Τετ 30 Απρ, 2014 15:14

Δεν αμφισβητω σε καμμια περιπτωση τις γνωσεις σου στην εγκατασταση υγραεριου αλλα οσους εχω ρωτησει εδω τα 2λιτρα και 2.4 βγαζουν εντος καρπενησιου γυρω στα 250 χιλ ,και 1600αρια γυρω στα 300, οταν βγαινουν εκτος και πιανουν δρομο δηλ εθνικη τοτε ειναι η μερα με την νυχτα, διπλασια και βαλε.Εγω παντως πιο πισω εκεινη την στροφιγγα αν την γυρισω προτα πισω -δεξιοστροφα δηλ δεν παει το αυτοκινητο και με την πλαστικη βιδα που οδηγει με τα σωληνακια-διχαλα στον μεικτη κανω μικρορυθμιση στο ρελαντι.Τι να παω να κανω στον μαστορα οταν οι αλλοι που εχουν βαλει σε ολους τους ντοπιους εδω μου αναφερουν τα παραπανω για αυτονομια.Εδω στην φωτογραφια γυριζοντας την βιδα αυτη στον πνευμονα με φορα οπως δειχνει το βελος ο πνευμονας κλεινει

[url][URL=http://s1268.photobucket.com/user/Nikos_2012/media/4836155_1_b_zps07caed5b.jpg.html]Εικόνα[/url][/url]
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 01 Μάιος, 2014 20:36

Θα κάνουμε μια βόλτα με το jeep club απο εκει συντομα απο καρπενησι και θα στο κοιτάξουμε ... .. μάλλον του Αγίου Πνεύματος διαδρομη ορεινη ναυπακτια γραμμένη οξια κρίκελο καρπενησι ..

Η ρύθμιση εινσι τελίως κλειστός ο πνεύμονας και σιγα σιγα ανοίγεις ...
Ρυθμίζοντας τη πλαστική βίδα ώστε να εχεις σωστη αναλογία αερα - καυσιμου .θελει καλο αυτί .. Παίζει πολυ μεγαλο ρόλο το μιξερ που εχεις εινσι αλουμίνιο ολο η τεφλον - αλουμινίο ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 01 Μάιος, 2014 20:52

Σωςτη Ρυθμιση καρμπυρατερ χωρις αναλυτη καυσαεριων ειναι απιθανη. Βρες καποιον που ξερει να διαβαζει τον αναλυτη και μετα ρυθμισε το.

www.ecokinisi.gr
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Παρ 02 Μάιος, 2014 15:12

Qgas έγραψε:Θα κάνουμε μια βόλτα με το jeep club απο εκει συντομα απο καρπενησι και θα στο κοιτάξουμε ... .. μάλλον του Αγίου Πνεύματος διαδρομη ορεινη ναυπακτια γραμμένη οξια κρίκελο καρπενησι ..

Η ρύθμιση εινσι τελίως κλειστός ο πνεύμονας και σιγα σιγα ανοίγεις ...
Ρυθμίζοντας τη πλαστική βίδα ώστε να εχεις σωστη αναλογία αερα - καυσιμου .θελει καλο αυτί .. Παίζει πολυ μεγαλο ρόλο το μιξερ που εχεις εινσι αλουμίνιο ολο η τεφλον - αλουμινίο ;

Ειναι ολο αλουμινιο.Θα χαρω να σε δω απο κοντα
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Δευτ 16 Ιουν, 2014 20:32

Για Nissan kingcab 2000cc, 77KW,90ps καρμπυρατερ βεντζινα ποιος πνευμονας της BRC ταιριαζει ο 70 kw με Απόδοση PS 0 - 109 PS ή o 100KW με αποδοση PS 109-136 ?
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τρί 17 Ιουν, 2014 19:05

ο πρωτος μεχρι 109αλογα πιστευω θα το υπερκαλυβει
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Επόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 30 επισκέπτες