savvas31 έγραψε:καλησπέρα
έχω ένα νισσαν xtraIl 2.5 lt το οποίο λόγω ευπάθειας πρέπει να τσεκάρω συχνά.
στην αντιπροσωπία με χρέωσαν 50 ευρώ για τον έλεγχο και 300 για την ρύθμιση με καπελοτα.
επειδή θέλω να κάνω έλεγχο κάθε 20.000 χλμ και πιθανά ρύθμιση υπάρχουν συνεργεία που να κάνουν αξιόπιστη δουλειά φθηνότερα;
θα εκτιμούσα αν κάποιος γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες έστω και με ώστε να μην θεωρηθεί διαφήμιση;
savvas31 έγραψε:Δηλαδή βρε παιδιά αν βάλω βαλβίδες και έδρες απο στερλιτη στο ήδη ευπαθές αυτοκίνητο μου δεν θα έχω πλεον προβλημα ;
Πόσο μπορεί να στηχίζει η επισκευή αυτή;
Και πόσο να ξανατοποθετηθει το συστημα του lpg;
gkazakias έγραψε:savvas31 έγραψε:Δηλαδή βρε παιδιά αν βάλω βαλβίδες και έδρες απο στερλιτη στο ήδη ευπαθές αυτοκίνητο μου δεν θα έχω πλεον προβλημα ;
Πόσο μπορεί να στηχίζει η επισκευή αυτή;
Και πόσο να ξανατοποθετηθει το συστημα του lpg;
Μα το αμαξι σου ειναι ευπαθη στις εδρες/βαλβιδες, αυτες θα βελτιωσεις και ναι δεν θα εχεις πλεον προβλημα.
Η επισκευη θα κοστισει κοντα στο 1000ρικο(μαζι με την εργασια του μηχανικου εννοω), και ισως πιο κατω. Αναλογα τι θα αλλαχτει, εδρες ή βαλβιδες ή και τα δυο. Αυτο θα φανει ανοιγοντας το.
Το συστημα του LPG δεν ξηλωνεται. 2-3 επιπλεον πραγματακια θα βγουν απο πανω κατα το λυσιμο οπως μπεκιερα και μερικες σωληνες και θα ξαναμπουνε.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|